Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MaNDaLiNa_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,007
Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

1994 model V8 (tek karbüratör ve tek blos) 37" lastik ve fazlasıyla yükle asfaltta ortalama 90 km/sa hızla sakin kullanımda ortalama 30 civarı LPG tüketimi mevcut

Etiketler

2.4 ford motorlu 235 at lastikli yukseltmesiz yuklu olarak istanbul trafiginde gecen hafta 130 km de 35 lira yakit aldi ve hava soguk oldugu icin durdugu yerde yarim saatden fazla calisti . Yani 100km de 7.5 litre nin altinda tuketim yapti

ibrahim IPEK

ibrahim_ipek' Alıntı:
2.4 ford motorlu 235 at lastikli yukseltmesiz yuklu olarak istanbul trafiginde gecen hafta 130 km de 35 lira yakit aldi ve hava soguk oldugu icin durdugu yerde yarim saatden fazla calisti . Yani 100km de 7.5 litre nin altinda tuketim yapti

ibrahim IPEK
abi sen ne diyon yahy.... harika valla........

demekki benim arac hepinizin aracindan az yakiyo )) 100 liralik gaz aliyorum, kilometreyi sifirliyorum tam tamina 600 km yol yapiyorum . ama su an rusyadayim, burada gaz cok ucuz oldugundan az yakiyor.

mexmet44' Alıntı:
demekki benim arac hepinizin aracindan az yakiyo )) 100 liralik gaz aliyorum, kilometreyi sifirliyorum tam tamina 600 km yol yapiyorum . ama su an rusyadayim, burada gaz cok ucuz oldugundan az yakiyor.
Bu benim 100 tl lik mazot alıp, ido yla Bursa'dan istanbula gelmeme benzemiş. eve gelince işe bak ibre hiç kıpırdamadı yaw demiştim

Sent from my iPhone using Tapatalk

300tdi aracım, rn380 şanzuman (1.41 oran), 285/75/16 bfgoodrich mt lastikler ile 10,3 lt yakıyor 100 km de :smiley: Android telefon kullananlara tavsiye ederim Garmin Mechanic diye ücretsiz bir aplikasyon ile rahatlıkla ölçebiliyorsunuz yakılan yakıtı :smiley:

1987 defender 110" STW 300 TDI motor ve RN380 şanzuman ile uzun yolda 100km/h geçmemek şartı ile yakıt tüketimi 10,8 Lt.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.