orgasmatron
Zirve
Kamyon olmayanlarin birincisi 7 saat sonra geliyor, bana bir pepsi kola getirin demiyorumda kola var mi diye soruyorum cahillik iste ... unimog 416 ,iki adet de 404 um var ondan once karekasa vardi unimogtan sonra sattim ve salincakli ssangyong korando kj aldim, gezintilere bunla araziye unimogla cikiyorum , jeeplen araziye falan gidilmez arabalarinizi habire kirar durursunuz saplanir cikmaz suya batar bi ton is , uygun 404 ler var istenildigi gibi arazi araci olur defender gibi her aracin sitesi var ssangyong korando rusya klubunun siteside korandovod.ru defendera ne yapilir ? Kilit mi konur ? Portal mi takilir direksiyon saga mi kaydirilir motor mu atilir ustune nedir olayi ? Surekli 4 ceker tonlarca mazot benzin icen zora geldimi kiran bir arac parcasi ucuz abi .... ama kiriyor kardesimdakarda yarışan arazi araçlarına ne diyeceğiz kamyon olmayan
jeep zaten bir arazi aracı değil arazi aracının markasıdır
bugün arazide kullanılan hafif orta ve ağır olmak üzere 3 kategori vardır askeriyede de böyle zamanında askeriye ye araç satmaya çalışan biri olarak hafif arazi aracında seçenekler belli
land rover defender
mercedes G
toyota LJ70
jeep cj serisi yeni olarakta rubicon
bunlar haricinde araçlar spor amaçlı kullanımda iyidir ama iş gerçekten arazi ise bu araçlarda başka seçenek kalmıyor zaten
araziye direk kamyon ile çıkılır yanlış bir yaklaşımdır kamyona refakat ederken de o kamyonun geçtiği her yerden geçebilmesi gerek
videosunu paylaştığınız mercedes unimog orta seri olarak geçer 4x4 olarak 5 ton kapasiteye kadar olan araçlardır
ağır seri olarakta 5 ton kapasitenin üzeri araçlar için geçerlidir 4x4 6x6 8x8 dahi olabilirler
50 yıldır üretilen bir aracında başarısız olduğu savunulamaz internet üzerinde bilmediğim dillerde bile forum sayfası olan başka arazi aracı da yoktur herhalde
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi