Sn.Cantunc...Bayram sonu birazda zorunlu kısa kuzey ege turu için yollarda idim.Fiyatlar verilen hizmetle tamamen ters orantılı,esas can sıkan yanı bu...Akçay -Asos arası internetten bulduğum birkaç kamp alanına uğradığımda ,hızla uzaklaştım hatta birinin işletmecisini hazır bilgisayar başında bulunca gezenbilir linkini vererek oturduğu yerden gezi raporlarına bakarak kamp alanlarının nasıl olması gerektiği hakkında yardımcı bilgiler edinebileceğini önerdim.Onlarda haklı o şartlarda dahi tıka basa kampçı bulabiliyorlarsa neden parmaklarını oynatsınlarki...Binlerce karavan'ın dedeağaçtan sonra kesilmesi kimin umurundaki
Onlara göre karavancı para bırakmaz...gezi raporunuzdaki maliyete bir göz atsalar,yanlışlarının farkına varacaklar..Senelerdir çeşitli projeler peşinde olan Kadir Topbaşın ağzından bir kez olsun karavan lafı duydunuzmu ?Yeşilköy'den -Ahırkapıya-Caddebostandan-Pendik'e kadar parklarla dolu sahil şeridine küçük de olsa karavan parkı bile sığdıramayan hatta çıkan inşaat hafriyatlarını dökecek yer bulamayıp proje üreterek Maltepe sahilini dolduran zihniyetin projesinde bile yer yok...Ama çuvaldız'ı elimize almak zamanı bence...bir kampanya başlatıp,mail bombardımanı yoluyla biraz ses getirebiliriz belki...Ne dersiniz.