Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,445
Ynt: Koçero geliyor.....

Ömer abi farklı bi o kadarda güzel bir yerleşim planı kolaylıklar diliyorum.Merakla imalat aşamasını takip ediyorum.Kolaylıklar gelsin.

Etiketler

Ömer abi selamlar İveco cular olarak azınlıkta olsakta imalat bitince keyifli bir araç olacağa benzer sana kolaylıklar dileriz....

Tamer

Bizim ducato'ların kargo boyu 336 cm, madem iveco'nun kargo boyu 370 cm, bence klasik yerleşim en ideali, hem 4 kişilik iç masası (yağmurlu sonbaharda 4 kişilik alem masası) ve 4 kişilik yatağı oluyor...Çölde aç kalan adama, açlıkdan ölmemek için, şeytanın iyi düşün dediği, fıkrayı hatırla...

Atilla bende kıllık var ya )) illaki değişik birşey olacak ))) napayım bende boyleyim... çadırı kaldırır römorkun üzerine koyar, arabanın tavanını keser portaewan yapar, şimdide tutturmuş yamuk karavan yapıcam diye...adam uyuz )))))))

osak' Alıntı:
kesinleşmiş çizim ve ölçülerden 2 örnek...
devamı
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150464092413398.384149.521958397&type=1&l=c1a0a4d2ec
adresinde
Kolay gelsin Ömer. Önceki koyduğun videoda görüntünün dönmesinden başım dönmüştü. Böyle bakmak daha iyi. ;D

Oturacak yer nerede?

Ömer, bence de klasik dizayn daha kullanışlı ama yine de sen bilirsin tabiki.

oturma gurubu klasik şöför koltuğunun arkası olacak...ona daha karar veremedim onun için çizmedim...

valla benim proje hoşuma gitti, sadece uygulamada çıkacak aksaklıklar sorun, dizayn olarak belki dünyada tek karavan olabilir, bittiği zaman umduğumuzdan kullanışlı ferah bir mekan sunabilir içi, bu yerleşim planına uygun oturma düzenide düşünülürse neden olmasın

Levent uygulamada sence ne tip bir aksaklık çıkabilir

Ömer bey Yeni yılla birlikte işlerinizin dahada kolaylaşması dileğimle,merak ettiklerim.
1.Sanırım tavan kısmı fiber.Güneş paneli koyabilmek için nasıl bir uygulama düşünüyorsunuz?
2.Temiz ve pis su depolarının yerleri belli oldumu ?
3.Yan sürgülü kapıyı küçültmeyi düşünüyormusunuz ? Selamlar.

1-fiberi taşıyan kemerler var tavanın altında..onlara öonte edebilirim, ayrıca yan kanallara monte edilecek, portbagaj taşıma aparatlarınada monte edilebilir... o detayı sı anda düşünmedim, panel takacağım zaman gündeme gelecek
2-Temiz ve pis su ile ilgili ,arac altı şasi boşlukları çok müsait
3-Kapıyı küçültmeyi düşündüm, ancak maliyeti çok arttırıyor, onun için vazgectim...