Bizim ducato'ların kargo boyu 336 cm, madem iveco'nun kargo boyu 370 cm, bence klasik yerleşim en ideali, hem 4 kişilik iç masası (yağmurlu sonbaharda 4 kişilik alem masası) ve 4 kişilik yatağı oluyor...Çölde aç kalan adama, açlıkdan ölmemek için, şeytanın iyi düşün dediği, fıkrayı hatırla...
valla benim proje hoşuma gitti, sadece uygulamada çıkacak aksaklıklar sorun, dizayn olarak belki dünyada tek karavan olabilir, bittiği zaman umduğumuzdan kullanışlı ferah bir mekan sunabilir içi, bu yerleşim planına uygun oturma düzenide düşünülürse neden olmasın
valla benim proje hoşuma gitti, sadece uygulamada çıkacak aksaklıklar sorun, dizayn olarak belki dünyada tek karavan olabilir, bittiği zaman umduğumuzdan kullanışlı ferah bir mekan sunabilir içi, bu yerleşim planına uygun oturma düzenide düşünülürse neden olmasın
Ömer bey Yeni yılla birlikte işlerinizin dahada kolaylaşması dileğimle,merak ettiklerim.
1.Sanırım tavan kısmı fiber.Güneş paneli koyabilmek için nasıl bir uygulama düşünüyorsunuz?
2.Temiz ve pis su depolarının yerleri belli oldumu ?
3.Yan sürgülü kapıyı küçültmeyi düşünüyormusunuz ? Selamlar.
Ömer bey Yeni yılla birlikte işlerinizin dahada kolaylaşması dileğimle,merak ettiklerim.
1.Sanırım tavan kısmı fiber.Güneş paneli koyabilmek için nasıl bir uygulama düşünüyorsunuz?
2.Temiz ve pis su depolarının yerleri belli oldumu ?
3.Yan sürgülü kapıyı küçültmeyi düşünüyormusunuz ? Selamlar.
1-fiberi taşıyan kemerler var tavanın altında..onlara öonte edebilirim, ayrıca yan kanallara monte edilecek, portbagaj taşıma aparatlarınada monte edilebilir... o detayı sı anda düşünmedim, panel takacağım zaman gündeme gelecek
2-Temiz ve pis su ile ilgili ,arac altı şasi boşlukları çok müsait
3-Kapıyı küçültmeyi düşündüm, ancak maliyeti çok arttırıyor, onun için vazgectim...