Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,635
Ynt: Koçero geliyor.....

fiberi taşıtan kuşaklara takviye yapılacak, zira yan dolapları tasıyacak ana taşıyıcılar bunlar olacak... birazdan koçeronun sıradışı tasarımı geliyor :smiley:)))) az sonraaaaaaaa
yan camlar ve banyo dikdörtgen lumbuz pino karavandan, tavan havalandırma 50x50 güneşlikli ve sineklikli Bahçeci ithalattan...

IMG00081-20111222-1302.jpg

IMG00082-20111222-1302.jpg

skywindow2.jpg

skywindow-perde.jpg

Etiketler

Ömer Bey yan camlar hoşuma gitti. Her ölçüde yapabiliyorlar mı? Fiyat bilgisi verebilir misiniz? Buradan yazamıyorsanız özelden mesaj atarsanız sevinirim. Benim iki yan camı değiştirmeyi düşünüyorum.

İyi çalışmalar
Özgür

İvecolar belli bir yila kadar, ust yuksek tavanlari fiber olarak uretildiler. Sonra ust tavan sac olarak uretilmeye baslandi. Toparlarsak, aracin yan duvarlari sac, ust sapkasi fiber.

Şimdi anlaşıldı. Tepedeki kısmın farklı renkte olması da bu yüzden demekki. Bilgilendirme için teşekkürler.

zentoz' Alıntı:
Ömer Bey yan camlar hoşuma gitti. Her ölçüde yapabiliyorlar mı? Fiyat bilgisi verebilir misiniz? Buradan yazamıyorsanız özelden mesaj atarsanız sevinirim. Benim iki yan camı değiştirmeyi düşünüyorum.

İyi çalışmalar
Özgür

fiyat ile ilgili henüz bir bilgim yok :smiley: Pino Karavan Faruk Karatan arkadaşımdır...Adımı vererek 0533 559 21 17 nolu telefondan kendisine ulaşıp istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz...

Gerekli bilgiyi Berkant sağolsun vermiş :smiley: Fiber kısmı ile ilgili altta taşıyıcı barlar var.. bu barlar demir profiller ile birbirine bağlanarak aracın mukavemeti ve dolap montajı ile iligi alan elde edilecek...
Bugün ara bölme de açıldı...araç daha da ferahladı...

IMG_2714.jpg

izledim ama çok anlamadım,anladığım hali pek ergonomik gelmedi,ama ömer beyin ortaya çok iyi birşey çıkaracağına eminim

tüm motor bakımları yapıldı, kapılara merkezi kilit kondu, tüm kilitler sökülüp temizlendi, içerdeki stepne arac altına yerleşiyor... pazartesi itibariyle çalışmalar başlıyacak...

kesinleşmiş çizim ve ölçülerden 2 örnek...
devamı
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150464092413398.384149.521958397&type=1&l=c1a0a4d2ec
adresinde

MODEL005aa - SketchUp 29.12.2011 231054.bmp.jpg

MODEL005aa - SketchUp 29.12.2011 232135.bmp.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri