Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,270
Ynt: Koçero Geliyor.....

teşekkürler Levent... evet kilit var... yandaki kolları birbirine bağlayan bir kol var... ama fotolarda ve filmde yok malesef :smiley:))

Etiketler

taşıyıcı süper, fikir çok güzel :smiley: ellerine sağlık Ömer ağbi,
bende iki yorum yapacağım :smiley:
taşıyıcıda beni tek tedirgin eden yolda motorun sağa ve sola salınımı, bunun önüne geçemiyorsun tek çaresi motorun bir tekerini çukura oturtmak, ayrıca motor sabitlendikten sonra rampanın sağa sola salınımınıda kesmek gerekiyor, rampa menteşe görevi gören kollardan salınırken zamanla kırılma yapar(ne kadar bağlarsan bağla, kayışlar esniyor),
selamlar

Sevgili Bülent (mayıstosböce) zihni sinirleri severim bilirsin :smiley: bknz : çadırwan, portavan... Kabataş Erkek Lisesin'de lakabım "gıcık" dı :smiley: zihni sinir ve gıcık birbirlerine çok yakınlar :smiley:)))))
Sevgili Levent (buralpdi) motoru sabitlediğim iki spanzet hem ön hemde arka tekerlekden dolanarak geriliyor...sabitledikten sonra kontrol ettim milim kıpırdama yok şimdilik...ama dediğin doğru bir takozlama olsa belki daha iyi olabilir... daha yol testi yapmadım...kısmetse ayın birinde 15 günlük bir balkanya turuna cıkacağız, oradan geldikten sonra bir şile yapıp yol testini göreceğim...
sevgiler....

berkcantp' Alıntı:
Eline sağlık, ilginç bir rampa olmuş.
Vinç kuvvetli ise çekici görevi de yapar.

İlhan bey vinç yatay 900 kğ dikey 300 kg kapasiteli...dediğiniz gibi gerektiğinde de çekici olarak belki kullanılabilir :smiley:)) bu arada bursa ve çevresi gezilerinizi faceden merakla takip ediyorum...keyfiniz bol olsun...

Levent sana bahsettiğim kilit....

20140620_134247.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR