Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
taşıyıcı süper, fikir çok güzel ellerine sağlık Ömer ağbi,
bende iki yorum yapacağım
taşıyıcıda beni tek tedirgin eden yolda motorun sağa ve sola salınımı, bunun önüne geçemiyorsun tek çaresi motorun bir tekerini çukura oturtmak, ayrıca motor sabitlendikten sonra rampanın sağa sola salınımınıda kesmek gerekiyor, rampa menteşe görevi gören kollardan salınırken zamanla kırılma yapar(ne kadar bağlarsan bağla, kayışlar esniyor),
selamlar
Sevgili Bülent (mayıstosböce) zihni sinirleri severim bilirsin bknz : çadırwan, portavan... Kabataş Erkek Lisesin'de lakabım "gıcık" dı zihni sinir ve gıcık birbirlerine çok yakınlar )))))
Sevgili Levent (buralpdi) motoru sabitlediğim iki spanzet hem ön hemde arka tekerlekden dolanarak geriliyor...sabitledikten sonra kontrol ettim milim kıpırdama yok şimdilik...ama dediğin doğru bir takozlama olsa belki daha iyi olabilir... daha yol testi yapmadım...kısmetse ayın birinde 15 günlük bir balkanya turuna cıkacağız, oradan geldikten sonra bir şile yapıp yol testini göreceğim...
sevgiler....
İlhan bey vinç yatay 900 kğ dikey 300 kg kapasiteli...dediğiniz gibi gerektiğinde de çekici olarak belki kullanılabilir )) bu arada bursa ve çevresi gezilerinizi faceden merakla takip ediyorum...keyfiniz bol olsun...