Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,637
Ynt: Koçero geliyor.....

osak' Alıntı:
evettt, yarın kısmetse tanışacağız koçero ile... bugun soyle biraz malzeme bakınmak için dışarılara çıktım, yolum marinteke de ugradı...
Aşağıda fotosu olan tuvalaeti gördüm hoşuma gitti... bu tuvalaeti kullanan + ve - lerini bizlerle paylaşacak bir arkadaş varmı ?

Elbette var Ömer, tavsiye niteliğindedir işe yarayacağını ümid ediyorum.

Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78500.0

Etiketler

yanıt çok net ve doyurucu teşekkürler... bahse konu wc asla alınmamalı... üzerine bir çizik çektim..
2. secenek olabilir ama burada nerde temin edilebilir ve fiyat aralığı nedir bilmiyorum...yada eski yöntem porta potti...ama markası mutlaka ve mutlaka Thetford olmalı, daha önce başka marka kullandım, çok kısa sürede alt üst bağlantı kilit yerlerinden çatlama yaptı ve su sızdırmaya başladı...

omnitemporal' Alıntı:
ben yatakla başlamıştım,ömer abi önce klozetle başlıyor,öncelikler kendini gösteriyor,hayırlı olsun ;D
yatak aşağı yukarı kafamda hazır... aracı alıp iç ölçülerini çıkarmayı bekliyorum... tuvalet ne olacağını tezbit etmem gerekiyordu ki, iç tasarımı ona göre ayarlamalıydım...sanırım konuda Levetin bilgilendirmesiyle cok kolay çözüldü... Eeeee Levent üstad....

Ömer abi selamlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun yeni aracını güle güle ve keyifle yeni projelerle en kısa zamanda yapmanı dileriz....

Biliyorsun bendede 1997 model İveco var iç dizaynı ve ekipmanları bizim için son derece uygun mümkün olan en kısa sürede karşılaşarak aracın iç dizaynınıda görebilirsin istersen biliyorsundur ama aşağıdaki bölümüde gözden geçirmende fayda var. Bulunan çözümler ve özellikle kafandaki plana uygun ise Wc çözümü bence çok güzel ...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75368.0

Sana kolaylıkalar dileriz...

Tamer

veeee serüven başlıyorrrrrrrrr

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150464092413398.384149.521958397&type=1&l=c1a0a4d2ec

Koçero için alım işlemi tamam mı?

osak' Alıntı:
...ama markası mutlaka ve mutlaka Thetford olmalı, daha önce başka marka kullandım, çok kısa sürede alt üst bağlantı kilit yerlerinden çatlama yaptı ve su sızdırmaya başladı...

Tuvalet için Fiamma'yı da tavsiye ederim. 10 yıldır sorun yok. :smiley:

Bir iveco'cu daha oldu :smiley:

Dogru tercih olduğunu ısrarla söylemek istiyorum. Çift teker, arkadan itiş dağ bayır tırmanmalarında kıyaslanamayacak güvenlik sağlayacaktır. Özellikle çamurlu konaklamalarda bu tespitime hak verirsiniz inancındayım.

Ayrıca güçlü motor ve geniş iç hacim yerleşim ve konfor konusunda yine rahatlık sağlayacaktır. Ayrıca bugğn Ömer abi ile "gezinmemiz" esnasında ön kabinin oldukça konforlu olduğunu bir kez daha test etmek iveco konusunda tercihin dogru olduğunu yine onaylar nitelikteydi.

Ömer abi yapacak çok işimiz var.....

[attachment=1]

omersak.jpg

koçero hayırlı uğurlu olsun. delikanlılık vakitlerini de görmek nasip olur inşallah.

bugün arabanın içindeki taban izolasyonunu söktüm ve altının bir yeri hariç pırıl pırıl olduğunu gördüm...bu sevindirici birşey... yarın akslar arası takviyelere başlamayı düşünüyorum..salı günü araba bostancı sanayide, yağ , su , kapı kilitleri , ara bölme sökümü gibi işlemlere girecek...çarşamba itibariyle sanıyorum kesin dizaynda neyleşecek... ondan sonra imalatttttt

osak' Alıntı:
bugün arabanın içindeki taban izolasyonunu söktüm ve altının bir yeri hariç pırıl pırıl olduğunu gördüm...bu sevindirici birşey... yarın akslar arası takviyelere başlamayı düşünüyorum..salı günü araba bostancı sanayide, yağ , su , kapı kilitleri , ara bölme sökümü gibi işlemlere girecek...çarşamba itibariyle sanıyorum kesin dizaynda neyleşecek... ondan sonra imalatttttt

Akslar arası takviye?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

SON KONULAR

Geri