Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,635
Ynt: Koçero geliyor.....

Ömer abi farklı bi o kadarda güzel bir yerleşim planı kolaylıklar diliyorum.Merakla imalat aşamasını takip ediyorum.Kolaylıklar gelsin.

Etiketler

Bizim ducato'ların kargo boyu 336 cm, madem iveco'nun kargo boyu 370 cm, bence klasik yerleşim en ideali, hem 4 kişilik iç masası (yağmurlu sonbaharda 4 kişilik alem masası) ve 4 kişilik yatağı oluyor...Çölde aç kalan adama, açlıkdan ölmemek için, şeytanın iyi düşün dediği, fıkrayı hatırla...

Osak Iveco.jpg

Atilla bende kıllık var ya :smiley:)) illaki değişik birşey olacak :smiley:))) napayım bende boyleyim... çadırı kaldırır römorkun üzerine koyar, arabanın tavanını keser portaewan yapar, şimdide tutturmuş yamuk karavan yapıcam diye...adam uyuz :smiley:)))))))

osak' Alıntı:
kesinleşmiş çizim ve ölçülerden 2 örnek...
devamı
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150464092413398.384149.521958397&type=1&l=c1a0a4d2ec
adresinde
Kolay gelsin Ömer. Önceki koyduğun videoda görüntünün dönmesinden başım dönmüştü. Böyle bakmak daha iyi. ;D

Oturacak yer nerede?

osak' Alıntı:
Atilla bende kıllık var ya :smiley:)) illaki değişik birşey olacak :smiley:))) napayım bende boyleyim... çadırı kaldırır römorkun üzerine koyar, arabanın tavanını keser portaewan yapar, şimdide tutturmuş yamuk karavan yapıcam diye...adam uyuz :smiley:)))))))
:D :D
Ömer, bence de klasik dizayn daha kullanışlı ama yine de sen bilirsin tabiki. :smiley:

oturma gurubu klasik şöför koltuğunun arkası olacak...ona daha karar veremedim onun için çizmedim...

valla benim proje hoşuma gitti, sadece uygulamada çıkacak aksaklıklar sorun, dizayn olarak belki dünyada tek karavan olabilir, bittiği zaman umduğumuzdan kullanışlı ferah bir mekan sunabilir içi, bu yerleşim planına uygun oturma düzenide düşünülürse neden olmasın

buralpdi' Alıntı:
valla benim proje hoşuma gitti, sadece uygulamada çıkacak aksaklıklar sorun, dizayn olarak belki dünyada tek karavan olabilir, bittiği zaman umduğumuzdan kullanışlı ferah bir mekan sunabilir içi, bu yerleşim planına uygun oturma düzenide düşünülürse neden olmasın
Levent uygulamada sence ne tip bir aksaklık çıkabilir :smiley:

Ömer bey Yeni yılla birlikte işlerinizin dahada kolaylaşması dileğimle,merak ettiklerim.
1.Sanırım tavan kısmı fiber.Güneş paneli koyabilmek için nasıl bir uygulama düşünüyorsunuz?
2.Temiz ve pis su depolarının yerleri belli oldumu ?
3.Yan sürgülü kapıyı küçültmeyi düşünüyormusunuz ? Selamlar.

züğürt gezençi' Alıntı:
Ömer bey Yeni yılla birlikte işlerinizin dahada kolaylaşması dileğimle,merak ettiklerim.
1.Sanırım tavan kısmı fiber.Güneş paneli koyabilmek için nasıl bir uygulama düşünüyorsunuz?
2.Temiz ve pis su depolarının yerleri belli oldumu ?
3.Yan sürgülü kapıyı küçültmeyi düşünüyormusunuz ? Selamlar.
1-fiberi taşıyan kemerler var tavanın altında..onlara öonte edebilirim, ayrıca yan kanallara monte edilecek, portbagaj taşıma aparatlarınada monte edilebilir... o detayı sı anda düşünmedim, panel takacağım zaman gündeme gelecek :smiley:
2-Temiz ve pis su ile ilgili ,arac altı şasi boşlukları çok müsait
3-Kapıyı küçültmeyi düşündüm, ancak maliyeti çok arttırıyor, onun için vazgectim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri