Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,633

Etiketler

Ynt: Koçero geliyor.....

Ömer bey hızlı başlamıssınız hayırlı uğurlu olsun tez zamanda gönlünüze göre olur inşallah.

osak' Alıntı:
1-fiberi taşıyan kemerler var tavanın altında..onlara öonte edebilirim, ayrıca yan kanallara monte edilecek, portbagaj taşıma aparatlarınada monte edilebilir... o detayı sı anda düşünmedim, panel takacağım zaman gündeme gelecek :smiley:
2-Temiz ve pis su ile ilgili ,arac altı şasi boşlukları çok müsait
3-Kapıyı küçültmeyi düşündüm, ancak maliyeti çok arttırıyor, onun için vazgectim...

Ömer bey sattığım iveco karavanımda fiberi taşıyan kuşaklara ilave yapmıştık çünki bazı yerlerde fiberde çökme ve sarkma vardı. İleride olabilecek dizaynlar için tavanı kuvvetlendirmekte yarar var gibi yinede siz bilirsiniz. Dediğiniz gibi şaşi boşlukları depolar için oldukça müsait ivecoda.

ekte gördüğünüz ilaveler yapıldı...

IMG00019-20120105-1031.jpg

Ömer bey,fotoğraftan ilave profilleri nasıl montajladığınızı anlayamadım. :( Bir de profillerin ebatını merak ettim.20x40x1,5 gibi geldi.Daha yakından çekilmiş detaylı bir kaç fotoğraf ekleyebilirmisiniz.(neden ince ince detay soruları sorduğumu daha sonra söyleyeceğim) ;D ;D

züğürt gezençi' Alıntı:
Ömer bey,fotoğraftan ilave profilleri nasıl montajladığınızı anlayamadım. :( Bir de profillerin ebatını merak ettim.20x40x1,5 gibi geldi.Daha yakından çekilmiş detaylı bir kaç fotoğraf ekleyebilirmisiniz.(neden ince ince detay soruları sorduğumu daha sonra söyleyeceğim) ;D ;D

Aldın dimi İveco'yu :D :D

züğürt gezençi' Alıntı:

hayırlı olsun diyelimmi :D

Ömer Bey, Hayırlı olsun,
Zorlanmadan, sıkıntı çekmeden, Karavana Dönüştürmenizi ve Sağlıklı bir şekilde tadını çıkartmanızı temenni ediyorum. Saygılarımla.

züğürt gezençi' Alıntı:
Koçero'ya bir kardeş geldi.Topiğini açtım.
gördüm gördüm...hayırlı olsun, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsinnn... yapımında da allah kolaylık versin :smiley:))))))

züğürt gezençi' Alıntı:
profil ebatları doğrudur, montaj şekli kaynak yapıldı....

Ömer hocam bu basamak benim de ilgimi çekiyor. Bu şekilde çalışanını ilk kez görüyorum. Nereden, nasıl, kaç paraya temin edilir? Bir de bizim arabalara uyar mı?

benim taktığım fordundu, ve kapordacı arkadaşlar başarılı bir şekilde adapde ettiler...
fiyat konusunda birşey demem doğru olmaz...benim bir arkadaşın elinde eskiden kalmış bir parca olduğu için soyleyeceğim rakkam kafa karıştırır... ama herhangi ford parcacısına sorarsanız sanırım daha doğru bilgilenme olur... zira takması içinde sanırım 200-300 birsey alırlar diye düşünüyorum...
ama gercekten tavsiye edilecek bir parca...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR