Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,637
Ynt: Koçero geliyor.....

osak' Alıntı:
Doğum salı günü sezeryan ile Maltepe'de gercekleşecektir... fotolar ve gelişimi an be an dostlarla paylaşılacaktır......
Hayırlı olsun Ömer.

Koçero'ya şimdiden hoşgeldin diyoruz.

İstersen salı akşamı hemen bir küçük maltepe toplantısı düzenleyebiliriz. :smiley:

Etiketler

Tekrar herkese teşekkürler, salıdan itibaren ufak ufak foto paylaşımları arkadan proje ve imalat işlerini elimden geldiğince tabilki paylaşacağım...
Koçero anlık aklıma gelen bir isim, yani bir geçmişi yok..iveco ile koçero uyuştu, kulağıma hoş geldi :smiley: bakarsınız ilerde mahkeme kararı ile değiştirir ismini :smiley:)))
Atilla çocuğu doğumdan sonra sana getirip bir elini öptüreceğim zaten... artık Atilla amcası olarak kulağına ismini okursun artık :smiley:)))))
Ferhat koçero seninde elini öpmeye gelecek merak etme :smiley:))))))

Koçero hoşgeldi,sefa getirdi. Hayırlı olsun Ömer başarılı bir operasyonla keyifli bir
araç olacağına eminim.

Selamlar.

Siirt li bir eşkıya idi Mehmet İhsan Kilit, namı diğer KOÇERO.
Bakın o nu nasıl anlatırlar ;
İri yarı, masallardaki pehlivanlar gibi güçlü kuvvetliydi. Tıpkı asker ağabeylerin ellerinde tanıdığım mavzer tüfeklerinden taşıyordu. Boynunda sürekli olarak dürbün asılıydı. Mermi şeritleri vücudunu çapraz bir şekilde sarıyordu.
O, benim için bir devdi adeta. Aynı dönemde, yine onun kadar ünlü Hamidolar, Hekimolar vardı. Bence, hiçbiri Koçero gibi değildi. En azından benim kafamda.
Haksızlığa karşı baş kaldırıp, coğrafyamın vahşi dağlarında o yandan bu yana gezinen, uğruna savaştığı namusu, onuru için bölgedeki feodallere karşı gelen ve ne yazık ki, feodallerin yanındaki devlet güçlerini de karşısına almak zorunda kalan bir Koçero...

* * * * *

Gençliğimde bu Koçero masallarını ve yaptığı soygunları bol bol okurduk gazetelerden...Siirt - Pervari taraflarına korku salmış namlı bir eşkıya idi Koçero.
Eh artık bu geçmişe bakarak "New Koçero" nun neler yapabileceğini kestirebilirriz...
Umarım sonraki karavanın da "Hakiki Hamido" olur... ;D

Mutlu günlerde kullanman dileğimle,selamlar,

Ömer Abi hayırlı olsun yeni aracın. İlk olarak biraz önce facebook'da farkettim yeni aracını. Dedim ki ; "Ömer Abi mutlaka Gezenbilir'e de yazmıştır". Ardından yeni mesajları hemen araştırdım ve yanılmamışım ki burayı buldum. Çok sevindim. İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre bir karavan olur.

Sevindirici bir haber,zihni sinir projeler için daha geniş bir alana sahipsin artık Ömer hocam.

evettt, yarın kısmetse tanışacağız koçero ile... bugun soyle biraz malzeme bakınmak için dışarılara çıktım, yolum marinteke de ugradı...
Aşağıda fotosu olan tuvalaeti gördüm hoşuma gitti... bu tuvalaeti kullanan + ve - lerini bizlerle paylaşacak bir arkadaş varmı ?

marintekstore.com Tuvalet - Google Chrome 17.12.2011 003105.bmp.jpg

ben yatakla başlamıştım,ömer abi önce klozetle başlıyor,öncelikler kendini gösteriyor,hayırlı olsun ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

SON KONULAR

Geri