Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

ates' Alıntı:
arkadaşlar, müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi olucak ama, sizlerinde bilmesinde fayda var diye düşündüm .aynı tarihte istanbuldada ayazağada bir gezi var .işi icabı ve bayram dönüşü istanbul yolunu düşünen arkadaşlarımızdan gidemiyecekler olabilir ,isterlerse bi göz atsınlar bu gezinin sayfasınada belki o geziye katılma şansları daha yüksektir çünkü inanıyorumki çoğu kişi evde oturmaktansa çamura bulanmayı tercih eder ;) hepinize iyi eğlenceler ..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20870.msg160255#msg160255

arkadaşlar ben kimseye programınızı bozması adına bişey söylemedim. sadece yukardaki yazıdada söylemişim bilmenizde fayda var diye ve gerekçesinide ifade etmişim ,dönüş yolunu düşümüpte gelemiycek olan ,hele bu yağmurdan sonra pazar gününü evde geçirecek diye üzülen arkadaşlara bir nebze faydam olsun diye ;)

Etiketler

Arkadaşlar, kazasız belasız, keyifli geziler diliyorum... Önce güvenlik... bunu unutmayın...

Dönüşte, "Off-Road Gezilerimiz" bölümünde ve yeni bir başlık altında gezi yazıları ve fotoğraflarını bekliyoruz...

Hadi bakalım güzel bir gezi olacak, sağ salim gidin dönün bizi foto ve videolara doyurun. ;D

Merakla bekliyoruz , aklımda hamsilerde kaldı. ;D

MK51' Alıntı:
Arkadaşlar, kazasız belasız, keyifli geziler diliyorum... Önce güvenlik... bunu unutmayın...

Dönüşte, "Off-Road Gezilerimiz" bölümünde ve yeni bir başlık altında gezi yazıları ve fotoğraflarını bekliyoruz...

discovery-V8' Alıntı:
Hadi bakalım güzel bir gezi olacak, sağ salim gidin dönün bizi foto ve videolara doyurun. ;D

Merakla bekliyoruz , aklımda hamsilerde kaldı. ;D

dışarda yağmur var ;) bakalım gezi güzel olur inşallah. iyi dilekler için herkese teşekkürler...

herkese bol hamsili çamurlu eğlenceli geziler diliyorum :smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Üstad ilgin için cokl tesekkur ederım.işlem uzadı krank keçesi derken şanzuman karter contası falanda işin içine katıldı üstüne direksiyon kutusunun revizyonu !!! hala da atolyede cocuklar.ilgili herkesten özür dilerim.Sevgili dronder en basta sana mahcubum tanısmayı cok ıstıyordum biliyorsun aracı ılk aldıgımda senınde fıkırlerını almıstım.ınsallah yakın bır zamanda yıne bir bulusma olurda sorunsuz bi sekılde gelirim.hepınıze ıyı eglenceler selamlar.

Eeeee??? kendi arabanla gelmen sartmiydi?? herhangi bir sekilde bulusma noktasina neden gelmiyorsun?

ates' Alıntı:
arkadaşlar yukarıda ateş adında yeni üye bir arkadaş daha var ve benim bir yazımdan alıntı yapmış !!!!!!!! benimle uzaktan yakından alakası yoktur duyurulurrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alıntı değildi arkadaşım.aynı nicki (S&Ş farkıyla)kullandığın için ateş değilde ates diye tanıtırsan kendini sevinirim demek istemiştim (yoksa senin her mesajından sonra benimde "bu şahsın benimle uzaktan yakından ilgisi yoktur"diye uyarı mesajı atmam gerekecek!!)bi nevi selam vermekti benimkisi.alınacağını değil anlayacağını ummuştum.

Felice' Alıntı:
Arkadaşlar biriniz ''Ateş'' diğeriniz ''Ates'' ismini kullanıyorsunuz, bu sizler için bir sorunsa lütfen admin/moderatör arkadaşlardan yardım isteyiniz,

selamlar.

kendi nickini kullandığı sürece problem yok.zira arkadaşın nicki ates ken kendisini "ateş" olarak tanıtmakta.çokta büyük bi problem değil bu benim için ama karışıklık olsunda istemem.

arkadaşım isminin ne olduğunu bilmediğim için nickin olan ateşle hitab ediyorum.benim ismim ateş ve yukarıdaki yazında ates & ateş farkından bahsedip alındığımıda düşünmüşsün, internet ortamlarında türkçe karekterler kullanılmadığı için ,ben ates yazdım nick olarak kendi ismimi yani .ben nick olarak kendi adımı kullanıyorum biyerden alıntı yapmadım ,ve tabiki bende bir konuda sohbet akışı içindeyken iki aynı nickle olan insanın karışmasını istemem ,o yüzden senin msj dan sonra benimle alakası yoktur diye mesaj yazdım. ben bile hayırdır bu kim diye mesajını okuduysam başkalarıda aynı şeyi düşünmüştür ,seninde içinde aktif olarak bulunduğun bir konuya bende biranda msj atsam inan sende ve oradaki arkadaşlarda şaşkınlık yaşıyacaksındır benim çabam bir karışıklık olmaması adınadır yoksa bir alınganlık sözkonusu değildir..

ben yayladaki evime gitmiştim arkadaşları gördüm rampayı çıkamayan araç olmadı sayılır. ama günün favori aracı
siyah bir Cherokee'ydi ilk o rampadan o çıkmasaydı hiç bir defender o rampadan çıkamazdı....

beatrix' Alıntı:
Eeeee??? kendi arabanla gelmen sartmiydi?? herhangi bir sekilde bulusma noktasina neden gelmiyorsun?

Üstad bugünde ordaydım, sukur topladılar fakat bıttıgınde saat 11 falandı o saatten sonra da gelmem zor olurdu her anlamda.kısmetse önümüzdeki ilk bulusmaya yanınızdayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri