Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,024
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

umutkaptan' Alıntı:
merak etmeyin.Bir cherokee kalsada çeksek diyen defender ciler orda olacak :smiley:

Aynen öyle zaten cj ve cherokee ci arkadaşlar şimdiden kayış atmaya başladı yok şurası arızalandı yok burası arızalandı benim araç hangi sınıfa girer gibi. Valla herkezi bekliyoruz. Tabiki burası şaka idi kimse alınmasın böyle sataşmalar her zaman olur buda tuzu biberi. Biz yuvacıklı üç defender yuvacık girişinde sizi dört gözle bekliyor olacağız görüşmek dileği ile Saygılar.

Etiketler

merak etme meriç biz hazırız bizi dört gözle bekleyen dostların yanına Allah dört tekerimiz yerde gelmeyi nasip etsin...

yağmurda var neşemiz iyi olacak...

dronder' Alıntı:
saat 8 de opetten harekette geç kalmaz mısınız?
hareket saati için 9.00 kararlaştırdık...

opet-ile buluşma noktası yaklaşık 90km ...

evet tuncay beyle bende geliyorum ergün abimizle saat en geç 07:15 gibi dudullu kayışdağı gişelerde buluşacağız 8:00 çıkarsak geç kalınır bencede

Haklisin,
Hareket saatini en gec 07:45 yapayim. 1 saatte orada olurum heralde...

Başka öneri olmazsa yarınki parkur..[attachment=1]

menekşe.jpg

Bizde iki araç olarak İstanbul'dan hareket edeceğiz.
8:45'de Outlet Center'dayız.

Akşam üstü yagmur başladı. Kar beklemiyoruz ama yinede bir süpriz olabilir. İstanbuldan gelen bir kaç abimiz bu gece güzergah üzerinde bir yere kamp kurdular . Yarın onlarla da buluşacagız... Herkese iyi eylenceler diliyorum...

Ben Pendikten otoyola girecegim. Dudullu biraz ters kaliyor. 07:30 da pendikte birini bekleyecegim icin daha erken gelemiyorum. Belki yolda karsilasiriz.

hasanfb' Alıntı:
"concrete" sabah dudullu gişelerde buluşalım 7:15 gibi gişelerden hep beraber hareket ederiz

hasanfb' Alıntı:
"concrete" sabah dudullu gişelerde buluşalım 7:15 gibi gişelerden hep beraber hareket ederiz

Saat 07:00`de Dudullu giselerdeyim bekleyin beni. 34 EKV 01 Gri Grand Cherokee 0539 315 15 00 veya 0533 479 78 82 Ergun.

EKV.jpg

01- dronder (önder özdenkaya -zj) + (bol fıstıklı helvalar....)
02- felice (mesut + def.110 + 1 kasa hamsi) (ihtiyaç halinde 2 kasa hamsi)
03- Concrete (güven + koray - def 110)
04- transporter (1den + def 110)
05- umutkaptan (def 110 +şimal)
06- Wolverine-Grand Cherokee (Özgür + zj)
07- yunus bager (yunus + zafer - def 110)
08- meriç (def 110+........)
09- tatanga (serhat yıldırım+nissan patrol)
10- tuncaaayy+1 kişi (d-max büyük ihtimalle)
11- metinzengin54 (nissan patrol)
12- Ergun + Beatrıx ( CJ5 veyaq 95 ZJ )
13- Ophtha (Feroza)
14- orhunşenocak (Niva+1 kişi)
15- doğan54 (niva)
16-turbocevat ( tahoe)
17-özdağlar (jeep xj)
18-duman(cüneyt avdan,1 adet zj+1kişi bilemedin 2 kişi)
19-almirsen ( şener ve elif, cj5 )
20-Pathfinder balabanlı
21- orsa
22-orsa'nın arkadaşı

Sanırım son katılımlarla konvoy listesi bu kadar...

ates' Alıntı:
arkadaşlar merhaba ben Ateş yeni aranıza katıldım ve aracımıda yeni aldım .sizin gezinizden 2 gün sonra teslim ettiler aracımı ,inanın aklım sırf sizdeydi gelemediğim içinde biraz buruktu içim açıkcası.resimlerinize baktım ,birhayli güzel vakit geçirmişsiniz çokta keyifli geçmiş herşey. işim dolayısınla bayramda yunanistanda olucam ,bu organize tarihinizin bayram sonuna gelmesi bir çok arkadaşımızın iştirak edememesine sebep olacaktır kanımca .birde uzun bir tatil sonrasındaki İstanbula dönüşyolu kabusuda işin cabası ,erken dönebilirsem mutlaka aranızda olucam kısmetse :-[ ama müsait olup gelecek arkadaşlarında ,çok güzel vakit geçirip hamsi ziyafetide çekiceklerinden eminim ::smiley:
açıkçası gözümde korkmadı değil ! çünkü benim ilk arazi aracım ve şu meşhur rampayı görünce 2 küsür tonluk bir araçla çok acemisi olduğum bu yolda hiç olmayan pilotaj tecrübemle ne yapabilirim inannın kendim bile hayal edemiyorum ??? benim aracım ZJ 5.2 böyle bir geziye katılmadan önce ne gibi hazırlıklarla oraya gelmeliyim (yemek ,içmek,kıyafet,araç ekipmanı vs.) aracım şu an standart yani konfor ağırlıklı :-\ benimde açıkçası çok atlayıp zıplamaya hevesim yok,sadece sizleri tanımak ve hafif yollu offroad zevki alabilmek ve en azından ara sıra şehirden uzaklaşıp doğayla bütünleşmek..
bu gezide aranızda olamazsam,inanınki sizin gezdiğiniz gün ben hırsımdan birkaç yunanlıyı denize döküyor olucam :smiley: :D ;D şaka bi yana hepinize güzel bir gezi temenni ederim herkese şimdiden hayırlı bayramlar dilerim en kısa zamanda buluşmak, görüşmek ümidi ile ..

aramıza yeni katıldığın belli arkadaşım.Zira ateş olan benim :mad: e hoşgeldin çakma ateş kardeşim ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Arkadaşlar benim aracın krank kecesiyle direksiyon kutusunda problem cıktı.yetısırse yarın aksama kadar gelicem.ayrıca benim araç her iki sınıfada uymuyor nasıl olucak bilmiyorum

Ne oldu? geliyormusun?

Üstad ilgin için cokl tesekkur ederım.işlem uzadı krank keçesi derken şanzuman karter contası falanda işin içine katıldı üstüne direksiyon kutusunun revizyonu !!! hala da atolyede cocuklar.ilgili herkesten özür dilerim.Sevgili dronder en basta sana mahcubum tanısmayı cok ıstıyordum biliyorsun aracı ılk aldıgımda senınde fıkırlerını almıstım.ınsallah yakın bır zamanda yıne bir bulusma olurda sorunsuz bi sekılde gelirim.hepınıze ıyı eglenceler selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri