balikay' Alıntı:BİZ SENİ UNUTMUŞ İDİK ARKADAŞIM. bak bize katılman faydalı oldu. yanlışımı düzelttin. şağol. ( bu arada iş esnasında içmek yasak bizde)
balikay' Alıntı:ayrıca kilis (şimdi il oldu ama) bir zamanlar arap cemal vardı. 94-95 lerdemisafirim olmuştu. halen duruyor mu.?
sizin oralarda eskinin hızlı çençisi idi. çalar çırpar parçalardı. taki tezgahıma düşene kadar...jeep' Alıntı:arap cemal adı yabancı gelmiyor ama tanımıyorum.. ;D ;D
Benim fotorafımda direksiyonda değil baktıysan. Bu arada konularından garajdaki araçlarından haberdarda olduk.jeep' Alıntı:direksiyonda bizde içmiyoruz. kamp alanında serbest. fotoğraf yasak.. ;D
kamp mı orası.?ozturk55' Alıntı:Benim fotorafımda direksiyonda değil baktıysan. Bu arada konularından garajdaki araçlarından haberdarda olduk.
Araziden bahsetmemin sebebini gayet iyi anladın burada bahsetmek istediğim konu şu idi ben her hafta sonu üzerinde tarım yapılmayan bir yerde aracımı deniyorum ve aksaklık görmedim. Anlamında idi OKEY...jeep' Alıntı:allah daha çok versin.. ;D ;D 2 çeker araçlar son 7 yıldır ilgi alanım dışında.. ;D ;D hektar hektar arazilerde hiç olmadı ;D ;D
Garajdaki 2 aslanda 83 ve 74 model cj araçlarıydı sanırım. 2 çeker hız aletlerinden haz etmem ;D
Allah kolaylık versin iyi geceler.balikay' Alıntı:İŞ ÇIKTI AYRILMAM LAZIM. HAYIRLI GECELER DOSTLAR
RABBİME EMANET ETTİM SİZLERİ..ozturk55' Alıntı:Allah kolaylık versin iyi geceler.