Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozturk55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,529
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

4WD' Alıntı:
Çok güzel bir konuydu ama çok üzücü şeyleryaşndı :( Ben 2 gündür uzaktan izledim izledim izledim ve yazmadan edemedim. Göktuğ abiyi ve Uğur abiyi yakınen tanımıyorum foumdan tanıyoum tanıyorum ama şunu söyleyim bu iki arkdşımız Offroad ile pişmiş kişiler. Göktuğ abi daha önce alatıldığı gibi ilk portal aksli ve 42'' lastikli arazi arcını toplayan arkadaşımız onu toplayana kadar ne araçlar kullandı test etti modifiye etti sayısını kendisi dahi bilmez eminim. Uğur abi ise türkiyede ilk defa torsiyonlu aracı sabit akse çevirdi ve türkiyde ilk dublör şanzumanı uyguladı. bu arkdşlarımız. bu camiyada çok değerli insanlar. onlar birşey söylüyorsa KESİN bir bildikleri vardır. eğerki siz yok ben inanmam illa deneyip göreceğim diyorsanız. saygı duyarım
işte bu saygı saygı saygı.
bırak kırılan benim aracım olsun. ama bunu adabsızca değil, bizim gibi acemi offroadculara uslubu ile anlatmaktır.
tamam arkadaşım ben göktuğ beyin bilgisi ve deneyimine baştacı yapıyorum inanki. yine diyorum ki göktuğ beyin olduğu yerde cj ler hakkında konuşmak haddime değil. çünkü yine diyorum ki cj leri tanımıyorum. göktuğ bey bu işi fabrikasında mı öğrendi, hayır bizim gibi ilk zamanlarında kırıp döktü belki ayna marutiyi bile yerinden çıkaramadı. ama kıra döke bozaraktan sonunda bu işin elini öpeceğim piri, duayeni oldu. ama ben bu adamın uslubuna gıcık kaptım.başkalarına sürçü lisan ettiysem af ola. nokta.

Etiketler

ya dostlar nettiniz siz böyle yahu arkadaşlar kimse canını sıkmasın frontera hicbir yerini kırmaz ve kopartmaz.takip takip derken bir acıklama yapayım türkiyede bircok arac markası offroad da kullanılır bunun bilinen örneği vx100 ler onlar bile en uzmanı 10cm getle yükseltme yapıyor hangisi kit aliyor takıyorki 4 adet amatisör gazli tamam ben bu işin uzmanı olarak son noktayı koyayım lüt fen bu frontera lar hakkında kimse ön yargılı olmasın hele hele cj5 gibi araclar kullanıcıları. kalkıpta kıyaslamasın cj5 ve benzeri araclar güzel arac lar ama farklı gurubdaki araclar.Mehmet kardeş tam gaz devam en kötü ne olur senin arac ta bukadar yukseltmeyle tahmin yürütürsek dört carpıda tam sağ yada tam sol dan 5 derece ön cesi kasma yapar onun hariçinde yürü kim tutar seni kardeş. ;)

:(

Olmadı şimdi.

Levent , Mehmet eleştiriye açık değilsiniz.
:(

Deneme aşamasında diyorsunuz. Tamam deneme aşamasında olsa da olmasa da 3. kişilerin görüşlerini de dikkate almanız lazım. İşi bilseniz de bilmeseniz de.

Konuyu kilitliyorum ama kaldırmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri