Sistemdeki en büyük farklılığa gelince o bir FRONTERA ve bizde normal insanlarız. Gelelim senin aracına biraz bahsette bizde ne olduğunu bilip sanada bazı konularda nacizane aklımızın erdiği kadar ışık tutalım belki bu sefer olur sende modifiye yapabilirsin.jeep' Alıntı:çuvalla para verip alacaksın dedim.. çuvalla param var verdim aldım demedim.. komik adam olabilirim ama şu an sizi kıskandım komiklik konusunda.. Bir iki teknik bilgi versenizde avukatınız Levent beyle beraber bizde nasıl adam olmuş anlasak.. Sistemdeki farklılığını nerede bunu bekliyoruz.. Biz yapıyoruz olmuyor da siz yapınca nasıl oluyor.. En azından şu aksların açılarının olduğu bir fotoğraf gönderinde bakalım..
ellerinden öperim....damast' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar
Bu forumun en büyük ve en güzel yanı yeni arkadaşlar ve yeni bilgiler ulaşmaktır.
Bu bilgilere ve tercübeleri birlikte yaşarak ulaşıyoruz.
Bence forumunda birbirmizi üzmeyelim.sonuçta yüzlerce kilometre uzakta birbirimize bilgileri severek veriyoruz ve tercübelerimiz paylaşıyoruz.
Doğru ve yalnışları birlikte bulmaya çalışıyoruz.
Gezenbilir ve Off road sevgi saygi bilgi paylaşımı demek bence.
herkezin hakkı geciyor birbirine bence sakin olalım.
Hoşcakalın
ALLAHA CC emanet olun
MURAT
ozturk55' Alıntı:Sistemdeki en büyük farklılığa gelince o bir FRONTERA ve bizde normal insanlarız. Gelelim senin aracına biraz bahsette bizde ne olduğunu bilip sanada bazı konularda nacizane aklımızın erdiği kadar ışık tutalım belki bu sefer olur sende modifiye yapabilirsin.
ozturk55' Alıntı:BİZİM KAFAMIZ ÇALIŞIYOR...
balikay' Alıntı:"avukatınız levent bey" hitabın hoş değil. bir frontera kullanıcı olarak fikrimi paylaşmak istedim.
sistemdeki farklılıkğa gelince, bir çok arazi aracında olmayan manual torsiyon, geniş dodikler. ön arka lsd kitlemesi ve bir çok modifiye işlemlerinde araçta kesip biçme yamadan yapabilmen.....
balikay' Alıntı:biz bir aileyiz. geçenlerde 92 model defender i olan arkadaşım, parça hususunda yardım istedi. inanın belki 1 saat telefonla aramadığım yer kalmadı. sonunda mke de bulduk. ve bu arkadaşımla yüz yüze hiç görüşmedim. ortak noktamız gezenbilir.
arkadaşım kişileri yaşam ve inançları hakkında ayrımcılık yapıyorsun. lütfen.....jeep' Alıntı:açtığım konular belli. girip fikrinizi beyan edebilirsiz. yanlışım varsa düzeltirim ya da düzeltmeye çalışırım. Ama benim hiç bir konumda elimde rakı bardağı ile fotoğrafımı göremezsiniz.. arsalarımdan ve diğer lüks arabalarımdan haberdar olamazsınız.
Okuduklarınızı anlayamıyorsunuz ama...
18 cm den sonra akslar hala yatay diyorsanız. Bende fronteranın uzaydan geldiğine inanacağım..
evet benden eskisin. baş tacısın. gezenbilir in misyonunu benden daha iyi bilirsin.jeep' Alıntı:Gezenbiliri bana anlatmayın. Burayı yeni keşfetmedim..
konuyu çarpıtan sizsiniz, konunun başından beri hitaplarınızda ilk önce sizin kelamınız geçince cevap hakkı doğuruyorsunuz, sonrasında bunu kabullenmeyip konu çarpıtmayın diyorsunuz. ayrıca sahibi ve bilgisine haiz olmadığın araç ile ilgili konu sayfasına girip yorum yapıyorsunuz. bizde sizin paylaşımınızı kabul ediyoruz ama sizin " yapmayın, saçma, gereksiz, çuvalla para basın alın" gibi kişileri ayırt edici ve yönlendirici yorumlarınızdan sonra konu bu hale geldi ve "gezenbiliri bana anlatmayın, rakı bardağı, anlamıyorsunuz" gibi hitabınızla konu ateşlendiren sizsiniz. arkadaşım lütfen bizi bize bırakırmısın. konu opel frontera.... (bu tür hitebete siz zorladınız)jeep' Alıntı:konuları çarpıtmayın lütfen.. meseleyi siyasi değil saygı ölçüsünde değerlendirin. Uyuşturucu içenlerde fotoğraflarını koysun o zaman. Çocuklarımız da bakıyor buraya.. Şık değil. Alkol konusu çok tartışıldı. Araç ve alkol fotoğrafları hoş olmuyor. Mesele bu..
Göktuğ bey lütfen Benim konumla ilgili yorum yapacaksanız sadece FRONTERA dan bahsedin LÜTFEN.jeep' Alıntı:konuları çarpıtmayın lütfen.. meseleyi siyasi değil saygı ölçüsünde değerlendirin. Uyuşturucu içenlerde fotoğraflarını koysun o zaman. Çocuklarımız da bakıyor buraya.. Şık değil. Alkol konusu çok tartışıldı. Araç ve alkol fotoğrafları hoş olmuyor. Mesele bu..