Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozturk55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,529
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Fotoları çekip yarın koyacğım mutlaka...

Etiketler

Güzelde Oldu Maşşallah. Yarasın...

2012-06-17 20.17.31.jpg

mesela bir arkadaşımız kendi uğraşı emeği ile "portbagajı ben yaptım oldu" demiş. şimdi bu arkadaş konunun artısını ve eksisini düşünmüşte yapmış. bize sadece emeğine saygı düşer...

jeep' Alıntı:
çuvalla para verip alacaksın dedim.. çuvalla param var verdim aldım demedim.. komik adam olabilirim ama şu an sizi kıskandım komiklik konusunda.. Bir iki teknik bilgi versenizde avukatınız Levent beyle beraber bizde nasıl adam olmuş anlasak.. Sistemdeki farklılığını nerede bunu bekliyoruz.. Biz yapıyoruz olmuyor da siz yapınca nasıl oluyor.. En azından şu aksların açılarının olduğu bir fotoğraf gönderinde bakalım..
Sistemdeki en büyük farklılığa gelince o bir FRONTERA ve bizde normal insanlarız. Gelelim senin aracına biraz bahsette bizde ne olduğunu bilip sanada bazı konularda nacizane aklımızın erdiği kadar ışık tutalım belki bu sefer olur sende modifiye yapabilirsin.

Merhaba Arkadaşlar

Bu forumun en büyük ve en güzel yanı yeni arkadaşlar ve yeni bilgiler ulaşmaktır.
Bu bilgilere ve tercübeleri birlikte yaşarak ulaşıyoruz.
Bence forumunda birbirmizi üzmeyelim.sonuçta yüzlerce kilometre uzakta birbirimize bilgileri severek veriyoruz ve tercübelerimiz paylaşıyoruz.
Doğru ve yalnışları birlikte bulmaya çalışıyoruz.
Gezenbilir ve Off road sevgi saygi bilgi paylaşımı demek bence.
herkezin hakkı geciyor birbirine bence sakin olalım.

Hoşcakalın
ALLAHA CC emanet olun
MURAT

gezenbilir ailesinin içine olan biz frontera kullanıcıları, mehmet öztürk arkadaşımızın yapmış olduğu 16cm get yükseltme ile ilgili sorularımızı ve sıkıntılarımızı sunu şöyle yapsaydın, bunu böyle yapsaydın, çek ve ingiliz arkadaşlarda fikir alışverişi yaptın mı.? haynes limitlerine baktın mı.? gibi sorularımız bizimde oldu. ama bunlar genel olarak usulüne uygun oldu.
başka konular ile de ilgili farklı araç sürücülerinden bilgi aldık bilgi paylaştık. zaten gezenbilir in kuruluş amacı paylaşımdır.

damast' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar

Bu forumun en büyük ve en güzel yanı yeni arkadaşlar ve yeni bilgiler ulaşmaktır.
Bu bilgilere ve tercübeleri birlikte yaşarak ulaşıyoruz.
Bence forumunda birbirmizi üzmeyelim.sonuçta yüzlerce kilometre uzakta birbirimize bilgileri severek veriyoruz ve tercübelerimiz paylaşıyoruz.
Doğru ve yalnışları birlikte bulmaya çalışıyoruz.
Gezenbilir ve Off road sevgi saygi bilgi paylaşımı demek bence.
herkezin hakkı geciyor birbirine bence sakin olalım.

Hoşcakalın
ALLAHA CC emanet olun
MURAT
ellerinden öperim....

ozturk55' Alıntı:
Sistemdeki en büyük farklılığa gelince o bir FRONTERA ve bizde normal insanlarız. Gelelim senin aracına biraz bahsette bizde ne olduğunu bilip sanada bazı konularda nacizane aklımızın erdiği kadar ışık tutalım belki bu sefer olur sende modifiye yapabilirsin.

açtığım konular belli. girip fikrinizi beyan edebilirsiz. yanlışım varsa düzeltirim ya da düzeltmeye çalışırım. Ama benim hiç bir konumda elimde rakı bardağı ile fotoğrafımı göremezsiniz.. arsalarımdan ve diğer lüks arabalarımdan haberdar olamazsınız.

ozturk55' Alıntı:
BİZİM KAFAMIZ ÇALIŞIYOR...

Okuduklarınızı anlayamıyorsunuz ama...

balikay' Alıntı:
"avukatınız levent bey" hitabın hoş değil. bir frontera kullanıcı olarak fikrimi paylaşmak istedim.
sistemdeki farklılıkğa gelince, bir çok arazi aracında olmayan manual torsiyon, geniş dodikler. ön arka lsd kitlemesi ve bir çok modifiye işlemlerinde araçta kesip biçme yamadan yapabilmen.....

18 cm den sonra akslar hala yatay diyorsanız. Bende fronteranın uzaydan geldiğine inanacağım..

biz bir aileyiz. geçenlerde 92 model defender i olan arkadaşım, parça hususunda yardım istedi. inanın belki 1 saat telefonla aramadığım yer kalmadı. sonunda mke de bulduk. ve bu arkadaşımla yüz yüze hiç görüşmedim. ortak noktamız gezenbilir.

balikay' Alıntı:
biz bir aileyiz. geçenlerde 92 model defender i olan arkadaşım, parça hususunda yardım istedi. inanın belki 1 saat telefonla aramadığım yer kalmadı. sonunda mke de bulduk. ve bu arkadaşımla yüz yüze hiç görüşmedim. ortak noktamız gezenbilir.

Gezenbiliri bana anlatmayın. Burayı yeni keşfetmedim..

jeep' Alıntı:
açtığım konular belli. girip fikrinizi beyan edebilirsiz. yanlışım varsa düzeltirim ya da düzeltmeye çalışırım. Ama benim hiç bir konumda elimde rakı bardağı ile fotoğrafımı göremezsiniz.. arsalarımdan ve diğer lüks arabalarımdan haberdar olamazsınız.

Okuduklarınızı anlayamıyorsunuz ama...

18 cm den sonra akslar hala yatay diyorsanız. Bende fronteranın uzaydan geldiğine inanacağım..
arkadaşım kişileri yaşam ve inançları hakkında ayrımcılık yapıyorsun. lütfen.....
offroad gezilerinde bir arkadaşın alkolünü alırken, diğerinin bir tarafta inancı gereği namazını kıldığını ve bu iki kişininde oturup sabahlara kadar kamp ateşi etrafında çok samimi sohbetlere dem vurduğunu gördüm. eğer ayrımcılık yapan kişiler olursa şayet bizim gezenbilir ailemiz kalmaz. lütfen....

jeep' Alıntı:
Gezenbiliri bana anlatmayın. Burayı yeni keşfetmedim..
evet benden eskisin. baş tacısın. gezenbilir in misyonunu benden daha iyi bilirsin.

konuları çarpıtmayın lütfen.. meseleyi siyasi değil saygı ölçüsünde değerlendirin. Uyuşturucu içenlerde fotoğraflarını koysun o zaman. Çocuklarımız da bakıyor buraya.. Şık değil. Alkol konusu çok tartışıldı. Araç ve alkol fotoğrafları hoş olmuyor. Mesele bu..

jeep' Alıntı:
konuları çarpıtmayın lütfen.. meseleyi siyasi değil saygı ölçüsünde değerlendirin. Uyuşturucu içenlerde fotoğraflarını koysun o zaman. Çocuklarımız da bakıyor buraya.. Şık değil. Alkol konusu çok tartışıldı. Araç ve alkol fotoğrafları hoş olmuyor. Mesele bu..
konuyu çarpıtan sizsiniz, konunun başından beri hitaplarınızda ilk önce sizin kelamınız geçince cevap hakkı doğuruyorsunuz, sonrasında bunu kabullenmeyip konu çarpıtmayın diyorsunuz. ayrıca sahibi ve bilgisine haiz olmadığın araç ile ilgili konu sayfasına girip yorum yapıyorsunuz. bizde sizin paylaşımınızı kabul ediyoruz ama sizin " yapmayın, saçma, gereksiz, çuvalla para basın alın" gibi kişileri ayırt edici ve yönlendirici yorumlarınızdan sonra konu bu hale geldi ve "gezenbiliri bana anlatmayın, rakı bardağı, anlamıyorsunuz" gibi hitabınızla konu ateşlendiren sizsiniz. arkadaşım lütfen bizi bize bırakırmısın. konu opel frontera.... (bu tür hitebete siz zorladınız)

bazı gezi görselleri paylaşımlarında bayan arkadaşların şortlu yada mayolu fotoları oluyır bunlarada mı çocuklarımız diye sansür koyalım. yapma arkadaşım yapma lütfen...

jeep' Alıntı:
Göktuğ bey lütfen Benim konumla ilgili yorum yapacaksanız sadece FRONTERA dan bahsedin LÜTFEN.
Sitede yanılmıyorsam moderatörler var onlar geri kalanları zaten inceliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri