Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozturk55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,529
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

4WD' Alıntı:
O kadar yükseltmeyi kit de kurtarmaz gibi geliyor ya, hadi hayırlısı :smiley: :smiley:
doğru kit kurtarmaz, bağımsız diff. yapar geçeriz. alet işler el övünür.

Etiketler

neticesinde mehmet öztürk arkadaşım kendisi deneyim kazanacak. ama bu deneyimi frontisinde yapacak ve kazanacak. çünkü fronterasını tanıyor....

jeep' Alıntı:
Zenginmişsiniz, o zaman bu sizi haklı yapar.. Yazdıklarımın çok önemi yok sizin için. Kusura bakmayın.. Konunuzu kirlettim.
Haklılığım zenginlikle veya madiyatla değil yaptığım işle alakalı ama inanın zengin olsam sizin gibi çuvalla param olsa çuvalla para verir yükseltme kitide alırdım lazım olsun olmasın dursun bir kenarda diye ama sizin gibi çuvalla param olmadığı için kendimi bu şekilde avutuyorum. Nefsimi körlüyorum. Saygılar...

ozturk55' Alıntı:
Haklılığım zenginlikle veya madiyatla değil yaptığım işle alakalı ama inanın zengin olsam sizin gibi çuvalla param olsa çuvalla para verir yükseltme kitide alırdım lazım olsun olmasın dursun bir kenarda diye ama sizin gibi çuvalla param olmadığı için kendimi bu şekilde avutuyorum. Nefsimi körlüyorum. Saygılar...

mercedes bmw fotoğraflarını ben koymadım siz koydunuz.... 850 dönüm araziler sizinmiş.. ben sormadım, kimse de sormadı.. reklam yapıp geçtiniz.. Komik olmayın lütfen...

jeep' Alıntı:
mercedes bmw fotoğraflarını ben koymadım siz koydunuz.... 850 dönüm araziler sizinmiş.. ben sormadım, kimse de sormadı.. reklam yapıp geçtiniz.. Komik olmayın lütfen...
çuvalla parayı harcarım diyen sizsiniz. sizin paylaşacağınız bilginiz şu idi " ben frontera kullandım bende sorun oldu sevmedim yada ben frontera kullanmadım bilgim yok" ama sizin diyaloğunuz " kesinlikle olmaz, çok saçma, gereksiz, kesinlik kanmayın" litaratöründe hitabınız var. herkes her hakkında bilgi sahibi olmayabilir. sükut içinde dinlenirse bilgi paylaşılır ve öğrenilir.
biz bu modifiyeleri yaparken kendimizi ortaya koymuyoruz. deneyimli yerli yada yabancı üstadlardan bilgi alıyoruz. onların bilgilerinden faydalanıyoruz. bana kullanmadığım bilmediğim araçlar hakkında yorum yapmak haddime değil. çünkü o araçları bilmiyorum.

jeep' Alıntı:
Ben yine yeni arkadaşlar için uyarı yapmak zorundayım. Öztürk beyin yapmış olduğu yükseltme işlemleri kesinlikle sağlıksız ve yanlış işlemlerdir. İlk ciddi offroad gezisinde sağını solunu parçalayacaktır. Get ile yükseltme esneme ekseninde kaymalara sebep olup get in ya da yayın aradan fırlamasına sebep olabilir. En temizi çuvalla para verip yükseltme kiti almaktır.
Kişisel fikrim bu yükseltme işleminin örnek alınmaması kanaatindeyim. Şimdi bana kızacaksınız ama bunu söylemezsem ben kendime kızacağım.

Bu arada herkeS herkeS desin lütfen...

saygılar..
bu sizin beyanınız... ortamı geren, kişileri yönlendirmeye çalışan, öz veri ile yaptığı modifiyelerde bilgi paylaşımının yersiz olduğunu belirten, eleştirinin yapıcı değil art niyetli olduğunu sezinlediğimiz bir beyan.

balikay' Alıntı:
çuvalla parayı harcarım diyen sizsiniz. sizin paylaşacağınız bilginiz şu idi " ben frontera kullandım bende sorun oldu sevmedim yada ben frontera kullanmadım bilgim yok" ama sizin diyaloğunuz " kesinlikle olmaz, çok saçma, gereksiz, kesinlik kanmayın" litaratöründe hitabınız var. herkes her hakkında bilgi sahibi olmayabilir. sükut içinde dinlenirse bilgi paylaşılır ve öğrenilir.
biz bu modifiyeleri yaparken kendimizi ortaya koymuyoruz. deneyimli yerli yada yabancı üstadlardan bilgi alıyoruz. onların bilgilerinden faydalanıyoruz. bana kullanmadığım bilmediğim araçlar hakkında yorum yapmak haddime değil. çünkü o araçları bilmiyorum.

çuvalla parayı harcarım cümlesi nerede gösterir misiniz?

Konu başlığı frontera adam oldu diyor, nerede gösterir misiniz?

frontera uzaydan mı geldi.. Sistem aynı.. farklılık nerede gösterir misiniz?

Levent abi olayı tam anlamı ile özetlemiş ve duygulara tercuman olmuştur. Kendisine sonsuz saygı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Bir işi tam bilmeden ekspertizini yapmadan denemesini ve yanılmasını görmeden ona YANLIŞ demek bizi daima tembelliğe ve elimizdekilerle neler yapacağımızı bilmemeye yönlendirir. Bilmiyorum takip ediyormusunuz yabancı belgesel kanallarında (Discovery) insanlar neleri deneyip buluyor neler elde ediyor, gıpta ile izliyorum. Bende kendi imkanlarım doğrultusunda kendi aracımda limitler ve teknik verilerin müsade ettiği kadar deneme yaptım Allaha çok şükür oldu ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bazı araçlar buna elverişsiz olduğu için bu uygulamaları yapamıyor olabilirler ama benim amacım bu uygulamaları FRONTERA da yapılabilirliğini bilmeyen ve merak içerisinde olan arkadaşlarıma göstermektir. Bu işlemler 2 - 3 günlük işlemler değildir fotoğrafların altındaki tarihlere dikkat ederseniz zamanla yapılan işlemlerdir. Yine söylüyorum bu işlemler kendi kafamdan yapılmış işlemler değil Avrupa da ve dünyanın bir çok yerinde FRONTERA kullanıcılarının formlarında paylaştıkları bilgiler harmanlanarak yapılmış işlemlerdir. Bu arada Damas Murat abiye ve Ayhan abiye Bize bir telefon kadar uzak olan her türlü teknik desteği bize esirgemeden veren Antalya Otecopel Servisi Hüseyin abiye, Logolara verdiği özveriden ve değerli zamanından dolayı Levent Balıkay abime, değerli fikirlerinden ötürü Mdrnz Emre abiye SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

jeep' Alıntı:
Ben yine yeni arkadaşlar için uyarı yapmak zorundayım. Öztürk beyin yapmış olduğu yükseltme işlemleri kesinlikle sağlıksız ve yanlış işlemlerdir. İlk ciddi offroad gezisinde sağını solunu parçalayacaktır. Get ile yükseltme esneme ekseninde kaymalara sebep olup get in ya da yayın aradan fırlamasına sebep olabilir. En temizi çuvalla para verip yükseltme kiti almaktır.
Kişisel fikrim bu yükseltme işleminin örnek alınmaması kanaatindeyim. Şimdi bana kızacaksınız ama bunu söylemezsem ben kendime kızacağım.

Bu arada herkeS herkeS desin lütfen...

saygılar..
Kendi yazdığınıda inkar ediyosun komik adamsın kardeşşş OKU

jeep' Alıntı:

Gördünmü

jeep' Alıntı:
Amacım Reklam yapmak olsa farklı şeylerde koyardım kardeşşş burada gel sana 1000 dönüm araziyi dönümü 1000 liradan alim kardeşşşş tabi Karadenizde pek yabancıya satmazlar ama fiyatlar böyle kardeşşş arazi dededen kalma kardeşşş beni yeteri kadar gerdin kardeşşş kafası çalışan hekez benim yaptığım işlemleri zaten yapar kadeş Mercedes 87 model 10 - 12 bin civarı ediyor BMW 97 model 20 bin tl ye satılmıyor Zenginlikten kastın bunlarsa asıl sen komiksin kardeşşş konuyu farklı yerlere artık yorma gereksiz yorumlarına ihtiyacımız yok

çuvalla para verip alacaksın dedim.. çuvalla param var verdim aldım demedim.. komik adam olabilirim ama şu an sizi kıskandım komiklik konusunda.. Bir iki teknik bilgi versenizde avukatınız Levent beyle beraber bizde nasıl adam olmuş anlasak.. Sistemdeki farklılığını nerede bunu bekliyoruz.. Biz yapıyoruz olmuyor da siz yapınca nasıl oluyor.. En azından şu aksların açılarının olduğu bir fotoğraf gönderinde bakalım..

jeep' Alıntı:

bir üst mesajda cümle.
adam olma konusu ise, yapılan modifiye sonrası gereksinlerime hitap eder bir araç anlamında kullandığını anlıyorum.
mehmet arkadaşın yoktan var etme yada alameti farika yapmış değil. mevcudata ekleme yapmış (modifiye). tabiki fronterada, diğer araçlar gibi dünyada imal edildi. ama kişilerin ihtiyaçlarına göre eklemeler yapılarak, kişinin gönlünden gelen araç sevgisine göre "adam oldu". ben 8 yaşındaki oğlumu traş ettirdiğimde görenler sevgisinden "adam oldun" derler. şimdi benim oğlum uzaydan mı geldi, yoksa öncesinde ne idi.
lütfen tüm araçlara ve araç kullanıcılara saygı. tamam sana göre gereksiz ve yanlış işlemdir. ama bunu daha yumuşak şekilde paylaşmak gerekir. direk kitlelerde infial uyandıracak bir hitap şeklini kabul edemedim.
yine diyorum ki; tanımadığım kullanmadığım araç hakkında yorum yapmam. sağlıcakla kalın...

jeep' Alıntı:
çuvalla para verip alacaksın dedim.. çuvalla param var verdim aldım demedim.. komik adam olabilirim ama şu an sizi kıskandım komiklik konusunda.. Bir iki teknik bilgi versenizde avukatınız Levent beyle beraber bizde nasıl adam olmuş anlasak.. Sistemdeki farklılığını nerede bunu bekliyoruz.. Biz yapıyoruz olmuyor da siz yapınca nasıl oluyor.. En azından şu aksların açılarının olduğu bir fotoğraf gönderinde bakalım..
BİZİM KAFAMIZ ÇALIŞIYOR...

jeep' Alıntı:
"avukatınız levent bey" hitabın hoş değil. bir frontera kullanıcı olarak fikrimi paylaşmak istedim.
sistemdeki farklılıkğa gelince, bir çok arazi aracında olmayan manual torsiyon, geniş dodikler. ön arka lsd kitlemesi ve bir çok modifiye işlemlerinde araçta kesip biçme yamadan yapabilmen.....

şunu da ifade etmek isterim ki. at sahibine göre kişner. yani sürücü kendine eş değer bulduğu sevdiği araca sahip olur. saygı duymak lazım. kişi güney doğu asya üretimi arazi aracı alıyor ve offroada çıkıyor ve 2 seferinde sıkıntı yaşıyor. şimdi bu sürücüye bunu alırsan bu olur mu demek lazım. çok yanlış. o aracı almak o kişinin tercihi bize laf düşmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri