greenblack
yaşamak dırenmektir
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Emege saygı.
Emege saygı.
TUGAY58' Alıntı:Başarıyı emek harcayarak , Alınteri dökerek ulaşmak sorunun çözüme ulaşmasından daha zevklidir.
Bunların hiç birini yapmayanlarda bu hayatda kaybedenlerdir.
Kaybedenler safında kalmayan emekci öğretmenim ellerine sağlık
Saygılarımızla Tunay, Tugay
greenblack' Alıntı:Emege saygı.
gezmen' Alıntı:Teknik konulara pek yatkınlığım olmadığından değerlendirme yapmam kolay değil ama yapılan iş ve harcanan emek de ortada; kutluyorum hocam!...
Cavid Sezen
Aka' Alıntı:Vaaay, baya şık, Hocam ayak aralık mesafelerinide yazarmısın. kapılardan bir kerteriz alalım bakalım.
Aka' Alıntı:Hocam, 60cm yataydamı dikeydemi, senin aracın arka tarafı düz duvar gibi, tabiki sende ölçü önemli değil, bizimkiler öyle değil, bolca girinti çıkıntı.
melihbozkurt' Alıntı:Seyfettin bey elinize saglik gercekten guzel bir tasiyici olmus. Sadece bir nokta dikkatimi cekti ama fotograflardan tam secemedim. Bisikletlerin govdesine gecen ve bisikleti yerinde tutmaya yarayan catallarin (asagida fotograftaki aparat) uclari metal mi? Eger metal ise bu metallarin ustunu plastik bir malzeme ile kaplarsaniz cok daha sik olur. Boylelikle takip cikartirken bisikletleride cizmemis olur. Ben fotograflardan metal gibi goruyorum ama parlamadan kaynakli ise kusura bakmayin.
airboat' Alıntı:Melih kardeşim,
Teşekkür ederim.
"Bisikletlerin govdesine gecen ve bisikleti yerinde tutmaya yarayan catallarin (asagida fotograftaki aparat) uclari metal mi? Eger metal ise bu metallarin ustunu plastik bir malzeme ile kaplarsaniz cok daha sik olur. Boylelikle takip cikartirken bisikletleride cizmemis olur."
Kelepce üzerine ısı ile büzülen kablo kanalı kullanıldı.Görselde -aslında siyah- metalik renk olmuş.Kelepce üzeri kauçukla kaplanmıştır.