Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,756

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Teknik konulara pek yatkınlığım olmadığından değerlendirme yapmam kolay değil ama yapılan iş ve harcanan emek de ortada; kutluyorum hocam!... :smiley:

Cavid Sezen

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

TUGAY58' Alıntı:
Başarıyı emek harcayarak , Alınteri dökerek ulaşmak sorunun çözüme ulaşmasından daha zevklidir.
Bunların hiç birini yapmayanlarda bu hayatda kaybedenlerdir.
Kaybedenler safında kalmayan emekci öğretmenim ellerine sağlık

Saygılarımızla Tunay, Tugay
greenblack' Alıntı:
gezmen' Alıntı:
Teknik konulara pek yatkınlığım olmadığından değerlendirme yapmam kolay değil ama yapılan iş ve harcanan emek de ortada; kutluyorum hocam!... :smiley:

Cavid Sezen

Dostlarım,
Amacım-http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93483.0 - sunumumda açıkladığım gibi dar bütçeleri ile amaca ulaşmak isteyen arkadaşlarımızın birazcık da olsa ferahlamasını sağlamaktır.
Bu konuda çalışmalarıma destek veren tüm arkadaşlarıma içten teşekkür ederim.

Görsellere devam ediyoruz...

BÄ°SÄ°KLET 19.jpg

BÄ°SÄ°KLET 23.jpg

BÄ°SÄ°KLET 24.jpg

BÄ°SÄ°KLET 25.jpg

BÄ°SÄ°KLET 27.jpg

Elinize sağlık Seyfettin bey, 1 ay önce çalışmadan haberimiz olsaydı beni zahmetten kurtarırdınız.

Haldun abiden numune olarak aldığım taşıyıcıyı boru büktürerek yapmaya çabaladım ancak epey daha üzerinde çalışmalıyım.

Kolay gelsin.

BİSİKLET TAŞIMA RAMPASI Üretim aşaması bitti.

Motorlu Karavanım Citroen Jumper aracımda ki kendisine ayrılan yerine Bisiklet taşıma hizmetini yapmak üzere yerleştirildi.

Bu yaştan sonra birde bisiklete binmek varmış.Bir nal hazır,geriye üçnal ile at kaldı :D

BÄ°SKLET 037.jpg

BÄ°SKLET 038.jpg

BÄ°SKLET 039.jpg

BÄ°SKLET 040.jpg

BÄ°SKLET 041.jpg

ustam ellerine sağlık güzel oldu

Vaaay, baya şık, Hocam ayak aralık mesafelerinide yazarmısın. kapılardan bir kerteriz alalım bakalım.

Hocam, 60cm yataydamı dikeydemi, senin aracın arka tarafı düz duvar gibi, tabiki sende ölçü önemli değil, bizimkiler öyle değil, bolca girinti çıkıntı.

Seyfettin bey elinize saglik gercekten guzel bir tasiyici olmus. Sadece bir nokta dikkatimi cekti ama fotograflardan tam secemedim. Bisikletlerin govdesine gecen ve bisikleti yerinde tutmaya yarayan catallarin (asagida fotograftaki aparat) uclari metal mi? Eger metal ise bu metallarin ustunu plastik bir malzeme ile kaplarsaniz cok daha sik olur. Boylelikle takip cikartirken bisikletleride cizmemis olur. Ben fotograflardan metal gibi goruyorum ama parlamadan kaynakli ise kusura bakmayin.

BÄ°SÄ°KLET 24.jpg

Aka' Alıntı:
Hocam, 60cm yataydamı dikeydemi, senin aracın arka tarafı düz duvar gibi, tabiki sende ölçü önemli değil, bizimkiler öyle değil, bolca girinti çıkıntı.

Aka, Dikey olan yan bağlantılar arası 60cm,Boyları is 90cm dir.Bisiklet yatakları ise boyları 128.cm.
Selamlar.

melihbozkurt' Alıntı:
Seyfettin bey elinize saglik gercekten guzel bir tasiyici olmus. Sadece bir nokta dikkatimi cekti ama fotograflardan tam secemedim. Bisikletlerin govdesine gecen ve bisikleti yerinde tutmaya yarayan catallarin (asagida fotograftaki aparat) uclari metal mi? Eger metal ise bu metallarin ustunu plastik bir malzeme ile kaplarsaniz cok daha sik olur. Boylelikle takip cikartirken bisikletleride cizmemis olur. Ben fotograflardan metal gibi goruyorum ama parlamadan kaynakli ise kusura bakmayin.

Melih kardeşim,
Teşekkür ederim.
"Bisikletlerin govdesine gecen ve bisikleti yerinde tutmaya yarayan catallarin (asagida fotograftaki aparat) uclari metal mi? Eger metal ise bu metallarin ustunu plastik bir malzeme ile kaplarsaniz cok daha sik olur. Boylelikle takip cikartirken bisikletleride cizmemis olur."

Kelepce üzerine ısı ile büzülen kablo kanalı kullanıldı.Görselde -aslında siyah- metalik renk olmuş.Kelepce üzeri kauçukla kaplanmıştır.

emeğinize sağlık.....çabanızın karşılığını alabilmeniz dileğiyle...
Kalın sağlıcakla

airboat' Alıntı:
Melih kardeşim,
Teşekkür ederim.
"Bisikletlerin govdesine gecen ve bisikleti yerinde tutmaya yarayan catallarin (asagida fotograftaki aparat) uclari metal mi? Eger metal ise bu metallarin ustunu plastik bir malzeme ile kaplarsaniz cok daha sik olur. Boylelikle takip cikartirken bisikletleride cizmemis olur."

Kelepce üzerine ısı ile büzülen kablo kanalı kullanıldı.Görselde -aslında siyah- metalik renk olmuş.Kelepce üzeri kauçukla kaplanmıştır.

Anladim. O zaman benim hatam kusura bakmayin. Gercekten ince bir calisma olmus.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR