airboat
0 506 747 33 33
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Bekir kardeşim o zaman dizlik icat edilmemişti,üstelik Kask'da yoktu :
Aka' Alıntı:Valla bisiklete binmeyi unutmuşum hocam, benim hanım motorcu tayfasından gelme, her türlü 2 tekerlekli alete biniyor, geçen bir bisiklet elime geçti az hava atayım dedim inan 3 metre gidemedim. ama azmim var. sendeki bisiklet gerçekten hoşuma gitti, belki çamurluklu olmasındandır.
Motor ve bisiklet dışında 4 teker üzerin oturtulmuş ATV ler var,yoksa onlardan da mı düştün? Sen yeter ki karar ver,korkma,taşınmasında yardımcı oluruz.
zentoz' Alıntı:Bence çok şık olmuş. Tebrikler ellerinize sağlık
Teşekkür ederim,Dostların gezilerinde rahat etmesidir amacımız,birazda öğretmen emekli maaşına katkı!
TA2RX' Alıntı:Kolayı var: Bisiklet yerine motosiklet alırsınız ve sürücülük işini hanıma bırakırsınız. O ikinizi de istediğiniz yere götürür. ;D ;D ;D
Ben ATV önerdim.
Aka' Alıntı:Bekir bey, evlendiğimizde motorsiklet yasaklanmıştı, şimdi düşünce bisiklette yasaklandı bana.
ATV yi iki kişilik alır, öne sen oturursun, geçmişdeki anılar tazelenmiş olur
TA2RX' Alıntı:Eyvahlar olsun. Ama daha önemlisi geçmiş olsun. Dilerim önemli bir hasar yoktur. Ben zamanında bisikletten ve motosikletten düştüğümde dizlerimde oluşan hasarların acısını hala çekiyorum.
Bekir kardeşim o zaman dizlik icat edilmemişti,üstelik Kask'da yoktu :