Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,756

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Tarih sıralamasına göre; Akpınar Plav gününü yazmam gerekiyordu.
Eski görsellerden 1960 yıllardan anılar serpiştirmek istemiştim. Tarayıcım eror verdi.Ertelemek zorunda kaldım.

2 haziran Pazar günü Tokat'a dümen kırdık.
Rotamız Ladik,Taşova,Erbaa,Niksar üzerinden Tokat'a varışdı.

Bu güzergahta Ladik'ten 8 klm sonra Ladik gölü yer alıyordu.Geçmişte Suluova arazisinin sulanması gerekçesiyle su yükseltilmiş ve Ladik ovasında 1/5 oranında daha çok yer kaplamıştı.
Bu gölün kenarına da çok güzel bir Dinlenme tesisi yapılmıştı.Duralım çay içelim dedik.
İşte görselleri.

CIMG2695.JPG

CIMG2696.JPG

CIMG2698.JPG

CIMG2699.JPG

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Yine bu yoldan sağa 5klm içerde Borabay köyü ve 1000mt yükseklikte kırater gölü vardı.
Ben eskiden 2,3 kez gelmiştim ama eşim görmemişti,
Çıkış virajlı idi ama temiz bir asvalt yapılmıştı.
Gölün suyu içilebilecek kadar temiz ve saftı.Çevresi;çam,meşe,kayın ağaçları ile bezenmişti.
Aynı zamanda çevresinin piknik alanı idi.Küçük bir restoranı da vardı.
Görmeye degerdi. Gördük görselledik;sizler için.

CIMG2700.JPG

CIMG2701.JPG

CIMG2702.JPG

CIMG2703.JPG

CIMG2704.JPG

Haziran ayında Raptör Hikmet arkadaşımızın Alkovenli karavanı arkasına; ATV Taşıma rampası yaptık.
ATV nin toplam ağırlığı 150 kg geçiyordu. Düşekler de yada yükseltilerde oluşan sarsıntı esnasında en az iki kat ağırlık oluşacaktı.Ayrıca konulacak taşıyıcının ağırlığı da hesap edilmeliydi.Bizde malzemeyi ona göre belirledik.

CIMG2995.JPG

CIMG2996.JPG

CIMG3012.JPG

CIMG3013.JPG

airboat' Alıntı:
Taşıyıcının ilk testleri yapıldıktan sonra boyaya aldık.
Yerine monte ettik.Kolonlarla sabitledik.
Hikmet şimdi Çıralı'da tatilde.
Kendisine iyi tatiller dileriz.
Maşallah,bunebe? Senden korkulur.Benim arabayı da,birinin arkasına sabitlersin yani! Sevgiler.

..Hocam çok güzel olmuş yakışmış karavana ama anlamadığım bir şey var bu karavan bunu taşıma belgesine sahibmi çünkü arkada taşınan her motorsiklet için pilan projeye tabidir eğer bu işlemi yoksam arkadan vuran bir araç haklı duruma düşer ve karavan suçludur ruhsatına işli deyilse aslında hocam siz daha iyi bilirsinizde belkide vardır projesi kolay gelsin sadece fikrim bu.....

Seyfettin Hocam, Merhaba;
Afiyettesindir İnşaallah.
Bayaa sizleri özledik.Yaz gelsede bir yerlerde görüşebilsek.
Eşiminde size ve T....n ablasına selamları var.
Hoşçakalın...

edessastelio' Alıntı:
Hoşçakalın...
Seyfettin Ağabeyin kış uykusuna yattı.Nasip olursa baharda görürüz inşallah.Sevgiler.

edessastelio' Alıntı:
Hoşçakalın...

Merhaba Ahmet Kardeşim.
Sağlığımız yerinde,ufak tefek yaşlılık rahatsızlıkları oluyor.
Yazın inşallah görüşürüz.
Eşiniz hanımefendiye selamlar.
Teşekkür ederiz.

airboat' Alıntı:
Öğretmenim,
Nasıl yanıt yazayım,bilemedim.
Canın sağolsun.
Selamlar
Sen yaşlısın Kardeşim.Bahardan evvel güneşe çıkmazsın.Gerçi sana bahar hazirandan evvel gelmezde.Hayırlısı olsun.Öpüldün.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR