Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,120
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

melihbozkurt' Alıntı:
Anladim. O zaman benim hatam kusura bakmayin. Gercekten ince bir calisma olmus.

Kusura bakılacak durum yok.
Ayrıca eleştiriyi ve eleştireni severim.Kişiyi doğruya ve güzele yönlendirir.
Övgünüz için ayrıca teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Sevgili agabeyim anladıgım kadarıyla benim aracımın sağ arka kapısına montaj olabiliyor. Üretim ikili ve üçlü de olabiliyor. Ellerinize sağlık.

Selamlar Saygılar. Turan YÜCEL.

Çok güzel olmuş.
Sadece bisikleti taşıyor olmasının ötesinde karekterinde de orjinal görünüm ıfadesi taşıyor olması ancak maharet ile kazandırılabilir. Tam da oyle olmuş . Maharetlisiniz hocam elinize saglık.

mehmet_mtrs' Alıntı:
Çok güzel olmuş.
Sadece bisikleti taşıyor olmasının ötesinde karekterinde de orjinal görünüm ıfadesi taşıyor olması ancak maharet ile kazandırılabilir. Tam da oyle olmuş . Maharetlisiniz hocam elinize saglık.

Övgüleriniz için teşekkür ederim,Mehmet Bey.

Ürettiğimiz "Bisiklet Taşıyıcı" ile ilgili son görseller,

Bisiklet Taşıyıcı 1.jpg

Bisiklet Taşıyıcı 1 (1).jpg

Çok yakışıklı duruyor. Bisiklete binmeyimi öğrensek acaba bu yaştan sonra.

airboat' Alıntı:
Ürettiğimiz "Bisiklet Taşıyıcı" ile ilgili son görseller,
Sevgili Abim.Bisiklet taşıyıcıyı ruhsata işletmek zorundamıyız?İzinsiz kullanabiliyormuyuz?Güzel görünüyor.Bizimki,sağ kapıya açılır yapılmalı.Ankaradan geçerken monte ederiz.

Bu arada bisiklette güzelmiş, böyle bişey lazım.

Adil05' Alıntı:
Sevgili Abim.Bisiklet taşıyıcıyı ruhsata işletmek zorundamıyız?İzinsiz kullanabiliyormuyuz?Güzel görünüyor.Bizimki,sağ kapıya açılır yapılmalı.Ankaradan geçerken monte ederiz.

Bisiklet ve Motor taşıyıcılar ile 750kg geçmeyen Römorklar için(Çeki Demiri Ruhsata işlenmiş olmak kaydı ile) işlem gerekmiyor.Bisiklet ve motor taşıyıcıların araç arka tampondan sonrası, uzantısı 70cm geçmemesi gerekir.

Valla bisiklete binmeyi unutmuşum hocam, benim hanım motorcu tayfasından gelme, her türlü 2 tekerlekli alete biniyor, geçen bir bisiklet elime geçti az hava atayım dedim inan 3 metre gidemedim. ama azmim var. sendeki bisiklet gerçekten hoşuma gitti, belki çamurluklu olmasındandır.

Aka' Alıntı:
Valla bisiklete binmeyi unutmuşum hocam, benim hanım motorcu tayfasından gelme, her türlü 2 tekerlekli alete biniyor, geçen bir bisiklet elime geçti az hava atayım dedim inan 3 metre gidemedim. ama azmim var. sendeki bisiklet gerçekten hoşuma gitti, belki çamurluklu olmasındandır.

Kolayı var: Bisiklet yerine motosiklet alırsınız ve sürücülük işini hanıma bırakırsınız. O ikinizi de istediğiniz yere götürür. ;D ;D ;D

TA2RX' Alıntı:
Kolayı var: Bisiklet yerine motosiklet alırsınız ve sürücülük işini hanıma bırakırsınız. O ikinizi de istediğiniz yere götürür. ;D ;D ;D

Bekir bey, evlendiğimizde motorsiklet yasaklanmıştı, şimdi düşünce bisiklette yasaklandı bana.

Aka' Alıntı:
Bekir bey, evlendiğimizde motorsiklet yasaklanmıştı, şimdi düşünce bisiklette yasaklandı bana.

Eyvahlar olsun. Ama daha önemlisi geçmiş olsun. Dilerim önemli bir hasar yoktur. Ben zamanında bisikletten ve motosikletten düştüğümde dizlerimde oluşan hasarların acısını hala çekiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR