Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,989
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Citroen/jumper Motorlu karavanım için bazı yenileme çalışmaları yaptım.
İki gün uğraşı verdiğimiz-arka yatak bölümü çok loştu-yatak bölümüne 34 cm çapında dairesel cam taktık.
Başka bir amaç için İstanbul firmasından getirtmiş olduğum aynı ölçü ve düşük kaliteli 1 adet camın fiyatına Ankara'da iki adet camı takım olarak aldım.
Cam yerini;cam çapından 1,5 cm fazla olarak,yani 35.5 cm ölçüsünde dekopaj ile kestik,

Cam normal renkte idi. İçeriye fazla ışık ve ısı yansıtabilirdi. Cam üstüne siyah boya ve soğan çuvalını
kullanarak desenli hale getirdik.Böylece Fazla ışık huzmesinin içeriye girmesini engelledik.
Arkadaşlarımız camları yerine monte ettiler.

jumper 015.jpg

jumper 016.jpg

jumper 021.jpg

jumper 023.jpg

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Gezenbilir dostlarımızın düşünce ve tercihlerine güveniyor ve ikilem içinde kaldığımız sorumuzu kamu oyumuzla paylaşmek için Halk Oyuna sunuyoruz.

Badi'k de kullanılan kavak kontraplak iki yüzlü lamine edilmişti.Bir yüzü mavi diğer yüzü açık krem rengi lamine yapıldı.

badi'k in halk oyuna sunduğu sorusu aşağıda,

Soru:Görsellerde mutfak ve bazalar da mavi renk hakim olarak kullanılmış.
Sizce; mutfak, kapak ve çekmeceleri, mavi mi yoksa açık krem rengi mi olmalı?

Refarandum sonuçları 30 Mart 2013 Cumartesi saat 13 de Gezenbilir dostları ile paylaşılacaktır.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95149.110#ixzz2OOaxQrqI

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Karavan dostlarım;

Bu gün; Üretimini yapmış olduğumuz; iki üründen birincisini, MOTOR TAŞIMA RAMPASI nı üretim aşaması görselleri ile birlikte, ihtiyacı olan arkadaşlarımıza tanıtmak istiyorum.

SCOTER ve diğer MOTORSİKLET lerin yanında ATV ve benzeri araçların karavanla taşınabilmesini
sağlayacaktır.

Örnek aldığım TAŞIYICI rampa; yabancı menşeili olup,kullanılan malzeme ve detaylar korunmuştur.

Not:Sipariş edilen ürün sahibine teslim edilmiştir.

jumper 008.jpg

jumper 009.jpg

jumper 010.jpg

jumper 013.jpg

jumper 018.jpg

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Görsellerdeki başlangıç tarihi ile bitiş tarihi arasında Teslimat arasında uzun sayılacak bir süre geçmiştir.
Bundan böyle ilgilenen olursa; teslim tarihi 7 iş günüdür.

Aşağıdaki adresden ayrıntılar;yakında görülebilecektir

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93483.0

jumper 075a.jpg

jumper 075b.jpg

jumper 076a.jpg

Son karede noktayı koymuşsun, karavanıda benim yerime park etmişsin, geldiğimde kirasını alırım.

Bana göre son nokta, mamulün üzerindeki etiket, çünki en son o çakılır.

Sözünü etmiş olduğum iki üründen ilki Karavanla "MOTOR TAŞIMA RAMPASI" idi.
İkinci ürün ise; Karavanla "BİSİKLET TAŞIMA RAMPASI" olacak.

Ülkemizde Bisiklet taşımak için hazırlanan aparatlar daha çok otomobiller için düşünülmüş.
Sayısı az olduğu için dir ki ;Karavan,kamyonet,Pikap,Jeep gibi araçlar için düşünülmemiş.

Ben de bu açığı kapatmak, ihtiyacı olanlara yardımcı olmak amacıyla bu eksiği gidermeye çalıştım.

İki model çalıştım. 1&3 bisiklet kapasiteli. Tek bisikletli olanı Kendi motokaravanıma, 3 bisiklet kapasiteli olanı sipariş üzerine karavancı dostlarımızdan birine gönderdim.

Bu sayfada üretim aşamaları görsellerle izlenecektir.

Teknik ayrıntı;http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93483.0 konu başlığı altında görülebilecektir.

1 BÄ°SÄ°KLET 01.jpg

1 BÄ°SÄ°KLET 02.jpg

1 BÄ°SÄ°KLET 03.jpg

1 BÄ°SÄ°KLET 04.jpg

1 BÄ°SÄ°KLET 06.jpg

Başarıyı emek harcayarak , Alınteri dökerek ulaşmak sorunun çözüme ulaşmasından daha zevklidir.
Bunların hiç birini yapmayanlarda bu hayatda kaybedenlerdir.
Kaybedenler safında kalmayan emekci öğretmenim ellerine sağlık

Saygılarımızla Tunay, Tugay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR