Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Yukardaki resimlerde sabah kahvaltısı yaptığımız yer Sivrihisar Şoforlar cemiyeti dinlenme tesisleri idi.
Devamında Afyon Vardı.Afyon ilinin bende derin izleri vardı.1964/65 ve 1965/66 ders yılında ilk okul öğretmenliğimi merkeze bağlı CIKRIK köyünde yapmıştım.Göreve başladığımda 18 yaşında idim.
Zaman zaman yolculuk geçişlerimde iki kez köye uğradım.Anılarım tekrar canlandı.
Son zamanlarda Beni sıklıkla arayan,onu 4ve 5ci sınıflarda okuttuğum öğrencim-Telekomdan önce Samsun
telefonomu,anama bağlı,bulmuş ve bana 2011 yılında 47 yıl sonra-Kadir ulaşmıştı.
Afyon'a 40 klm yaklaştığımda Kadiri aradım.Köyde olduğunu söyledi.Köy Afyon merkeze 15 klm idi.
Ben saat 10 da aradım.Kadir ise 11 otobüsü ile geleceğini söyledi.
Sivrisar dinlenme tesislerinde karşılaştığım BALI DOĞANLA birlikte birlikde yolculuk yapıyorduk.Onu engellemek istemedim.Kadir'e dönüşde ugrarım dedim ama Kadir Hocam Ben yarım saat içinde orayım dedi.Dediği gibi uçtu geldi,randevusuna yetişti.Öğrencim orada eşim ve benim aramda.Anılar canlandı.
1964 yılında çektiğim fotolarda kendisini yakın gözlüğümü verince bulabildi.