Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,270
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Arkadaşlarım , Dostlarım , Sanırım hepinizden büyüğüm. Tek bir şey rica etsem Lütfen desem canlarım can dostlarım bu gün bu mesaj,laşmayı akşama kadar ara versek zaman ilaç,dır dostlar bilirsiniz. hadi bu gün akşama kadar bu konuya ara verseniz sizleri seviyoruz dostlar ara verelim bi abiniz eğer onuda kabul ederseniz LÜTFEN.

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Arkadaşlar şimdi Sn Seyfettin hocamla telefonda görüştüm karavanı ile köyçeğiz yolunda güzel bi yolculuk yaptıyo konu üzerinde,de bi sıkıntının olmadığını belirt,ti Hocamıza güzel bi tatil dileriz.

İyi Tatiller demekten başka birşey kalmadı o zaman bize.

Bayramdan sonra görüşmek dileği ile

TUGAY58' Alıntı:
Arkadaşlar şimdi Sn Seyfettin hocamla telefonda görüştüm karavanı ile köyçeğiz yolunda güzel bi yolculuk yaptıyo konu üzerinde,de bi sıkıntının olmadığını belirt,ti Hocamıza güzel bi tatil dileriz.

Bu habere çok sevindim :smiley: Kendisine keyifli tatiller dilerim...

Sayın dalyan (isminizi bilmiyorum kusuruma bakmayın), sizi rahatsız eden mesajları rapor ederek tüm yöneticilere konu hakkında uyarı mesajı gitmesini sağlayabilirsiniz. Yöneticilerin de hataları tartışılıyor ve hatta bazen günler süren toplantılara sebep olabiliyor. İstemeyerek de olsa arada terazimiz şaşıyordur muhakkak. İstemeden de olsa birilerini kırıyorsak tüm yönetici arkadaşlarım adına özür diliyorum. Ama özür dilemem sorunların bir daha yaşanmamasını sağlamıyor. Yaşadığınız sorunları tekrar yaşanmamanız ve sizden başkalarının da yaşamaması için lütfen mesajları rapor edin. 133 bin üye var ve bu üyelerin en az %20'si aktif olarak forumda paylaşımda bulunuyorlar. Herkese herşeye yetişmemiz mümkün olmadığı gibi ne yazık ki herkesin gönlünü de alamıyoruz. Bu konuda da sizlerden anlayış bekliyoruz...

Tugay beye de yapıcı mesajlarından dolayı teşekkür ederim :smiley:

Sağlıcakla...

yol' Alıntı:
Bu habere çok sevindim :smiley: Kendisine keyifli tatiller dilerim...

Sayın dalyan (isminizi bilmiyorum kusuruma bakmayın), sizi rahatsız eden mesajları rapor ederek tüm yöneticilere konu hakkında uyarı mesajı gitmesini sağlayabilirsiniz. Yöneticilerin de hataları tartışılıyor ve hatta bazen günler süren toplantılara sebep olabiliyor. İstemeyerek de olsa arada terazimiz şaşıyordur muhakkak. İstemeden de olsa birilerini kırıyorsak tüm yönetici arkadaşlarım adına özür diliyorum. Ama özür dilemem sorunların bir daha yaşanmamasını sağlamıyor. Yaşadığınız sorunları tekrar yaşanmamanız ve sizden başkalarının da yaşamaması için lütfen mesajları rapor edin. 133 bin üye var ve bu üyelerin en az %20'si aktif olarak forumda paylaşımda bulunuyorlar. Herkese herşeye yetişmemiz mümkün olmadığı gibi ne yazık ki herkesin gönlünü de alamıyoruz. Bu konuda da sizlerden anlayış bekliyoruz...

Tugay beye de yapıcı mesajlarından dolayı teşekkür ederim :smiley:

Sağlıcakla...

Sedat bey,İsmim Ertan ÖZER.
Göstermiş olduğunuz olgunluk ve anlayışınız için,gerçekten en içten şükranlarımı sunuyorum.

Size yakışan bir iletiyi gönderdiniz,ayrıca teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerimle...

Dostlar cevirdim büyük üstat YUNUSUN,sayfasını Dediki

''' KIRMA DOST KALBİNİ ONARACAK USTASI YOK.
SOLDURMA GÖNÜL CİÇEĞİNİ SULAMAYA İBRİK YOK ''''

Sizlere Yunus'un gönül bahcesinden cicekler.

TUGAY58' Alıntı:

İşte olay budur. Hocam karavanı tamamladı, ruhsatını aldı ve hiç vakit kaybetmeden kendini yollara vurdu. Tıpkı Mehmet ağabeyimiz gibi. Daha ötesi var mı?

Bu gün bile; benim topiğime, yanıtla dediğimde düşen uyarı aşağıdaki gibi.
PC kullanımından pek anlamam.
Şikayetci kimderseniz inanın bilmiyorum,çünkü;bu tür uyarıların yöneticiler tarafından yapılabileceği düşüncesindeydim.Bir forumda tenkit yazan kişinin bir üye olduğunu düşünemezdim,düşünemedim.
Demek ki üye olarak benim de tenkit yapmaya-eleştiri değil-neden olduğu belli olmayan ve dost ve arkadaşlarımızı birbirlerini kıracak biçimde bir oyun oynamaya hakkı varmış.
Mesaj aşağıda.Mesajı yazan dostumuzunda-herşeye rağmen-ismini ünvanını, hiç olmazsa özelden
benimde öğrenmek hakkımdır,diyorum sayın moderatör arkadaşlar!

- Lütfen mesaj yazmadan önce Forum Kuralları'nı okuyunuz.
- İlanlarınızı forumda mesaj olarak değil, İlan Panosu içinde duyurunuz.
- Yazılan mesajlar hakaret ve küçümseme içermemeli, diğer üyeleri rencide edici olmamalıdır.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=82842.585;last_msg=1168946#ixzz23pj5jFx8

Uyarıdaki:Forum kurallarını okudum.
Şimdiye kadar;İlanlarımı-airboat,hovercraft- forumda değil,ilan panosunda duyurdum
Yararlı olduğunu umduğum topikleri;YANGIN VE GÜVENLİK,AİRBOAT ve HOVERCRAFT ÜRETİMİ,KÖYCEĞİZ
KAMPİNG & ÇEVRESİ İle Kendi Karavanını Yapanlar topiği de 40 sayfaya ulaştı ve 13000 izleyiciye ulaştı.
Son uyarı mesjına kadar kimseden;teşekkür dışında herhangi bir sitem almadım.

"Yazılan mesajlar hakaret ve küçümseme içermemeli, diğer üyeleri rencide edici olmamalıdır."
Son yazdığım mesajda benim yaşım ve mesleğim,kültürüm gereği yazmamam gereken üç sözlüğü
yazmam kınanıyorsa bende uyarıyı alır almaz özür diledim.Eğer uyarı bu sözlerim nedeniyle yapılmış ise
kimse üzerine alınması lütfen;o mal mülk benimdi!
İlgilenen tüm dostlara sevgilerimi sunarım.

Seyfettin bey size kimse uyarı mesajı göndermemiş.

1 hafta oldu yeni mesaj kutusu düzenlemesinde standart sayfa görünümünü siz uyarı/ikaz olarak algılamışsınız. Yeni ilan
panosu duyurusu ile devreye girdi ve duyurusunuda Teknik Admin yaptı.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=82842.585;last_msg=1169268

İyi tatiller.

Teşekkürler levent hocam seyfettin hocam,da benim gibi pc özürlü bende hala 3310 üstüne cıkamadım bitürlü beceremiyorum.neylersin artık benim teyip kaydalmıyo levent hocam hep siliyo.

- Lütfen mesaj yazmadan önce Forum Kuralları'nı okuyunuz.
- İlanlarınızı forumda mesaj olarak değil, İlan Panosu içinde duyurunuz.
- Yazılan mesajlar hakaret ve küçümseme içermemeli, diğer üyeleri rencide edici olmamalıdır.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=82842.585;last_msg=1169268#ixzz23t37XtWh

Yanlış anlamadan kaynaklanan;bir özür dilemem yüzünden arkadaşlarkadaşları üzdüm,tekrar özür dilerim.
İlanları ilgili bölümde yayınlamak zorunluluğu zaten vardı.Son cümlede;mesajlar hakaret ve küçümseme içermemeli, diğer üyeleri rencide edici olmamalıdır. zaten formun ana kuralı idi.
Bunlar uyarı haline getirilince; acaba nerde yanlış yaptım ? diyedüşündüm.

:smiley:)

Ahh Seyfettin Hocam ahh.

Herkese çıkan klasik - otomatik - forum mesajını size yapılan uyarı gibi algılamışsınız.
;D

İyi Bayramlar arkadaşlar.

Karavan üretim çalışmalarım 12 Ağustos 2012 günü sona ermişti.
Bu tarihe kadar olan son çalışmalarımın görsellerini ve hikayesini yazayım dedim.
Araç üzerine konulacak tenteyi Ostim esnafı olan arkadaşım hediye etti.
Montajını yaptığımızda; görüntüyü peri bacasına benzettim, üzerinde biraz çalışmamız gerektiği kanısına
vardım.Tente oldukca ağırdı,fazlalıkları attım.
Fazlalık saydığım kolları atınca, tente gergi kollarını yapmam gerekiyordu.Zaloğlu örneği hoşuma gitmişti.
Tente hem hafiflemiş hemde kolay kullanılır olmuştu.

BABA2 032.jpg

BABA2 033.jpg

BABA2 048.jpg

BABA2 049.jpg

Hocam güle güle kullan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri