Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,953
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Zaloğlu tatil sonrası ziyaretime geldi.Buralpi ile atık su depolarının şase altına montajında.şerit saç kullanmanın depoları deforme ettiğini tesbit etmişler.
Benim montajım da aynı yöntemle yapılmıştı.Değiştirmeye karar verdim.Depoya uygun olarak
30 luk köşebentten kasa yaptık,şaseye montajladık.

BABA2 001.jpg

BABA2 002.jpg

BABA2 003.jpg

BABA2 061.jpg

BABA2 062.jpg

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

VAP' Alıntı:
Vallahi ne yalan söyliyeyim ağzım bir karış açık, keyifle bakıp izliyorum. Emeklerinize sağlık, inşallah en kısa sürede gezi raporlarınızı da okumaya başlayacağız gibi artık... :smiley:

Ekip olarak çalışmamızın faydaları;unu,şekeri biraraya getirip kavuruyor helva yapıyoruz.
Acemiliklerimiz olmuyor demiyorum,bir dahaki üretimde daha deneyimli olacağız sanırım.
Temennileriniz için çok teşekkür ederim.

Elinize ve emeğinize sağlık hocam.
Güzel gidiyor valla..........
Devam.

Hocam,ben görmeyeli epeyi % yi yemişsin ;)
ellerine sağlık.

Sn hocam,Ruhsatınız hayırlı olsun. Yine süper bi iş cıkarmışınız,Ellerinize sağlık arada iki sandık birden cıkmış oh ne hoş,Artık gezi paylaşımlarınızı bekliyoruz aman bu arada,da beşik yapımı filan cıkmasın.saygılarımızla

airboat' Alıntı:
bir dahaki üretimde daha deneyimli olacağız sanırım.

Arkası gelecek demek ki, bu işi sevmiş olmalısınız!... ;)

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Arkası gelecek demek ki, bu işi sevmiş olmalısınız!... ;)

Cavid Sezen
Sevgili Öğretmenim,
Sezen soy ismini atalarınız boşuna seçmemiş.
Sezginize kurban olayım.Evet bir takım projeler üzerinde çalışıyorum.
Selamlar Öğretmenim.

TUGAY58' Alıntı:
Sn hocam,Ruhsatınız hayırlı olsun. Yine süper bi iş cıkarmışınız,Ellerinize sağlık arada iki sandık birden cıkmış oh ne hoş,Artık gezi paylaşımlarınızı bekliyoruz aman bu arada,da beşik yapımı filan cıkmasın.saygılarımızla
derkan34' Alıntı:
hocam ellerinize saglik yine cok guzel olmus hepsi...
Teşekkür ederim.Darısı başınıza.
abdullah tepe' Alıntı:
Elinize ve emeğinize sağlık hocam.
Güzel gidiyor valla..........
Devam.
Sizinkide biter yakında inş.
rtulun' Alıntı:
Hocam,ben görmeyeli epeyi % yi yemişsin ;)
ellerine sağlık.

Rifat canıma tak dedi.Sence yüzde yarım daha var,ne dersin.Bugün 4 yeni Lastik aldım.Altındakiler 2004 modeldi.Aşınmamış ama sertleşmişti.

Seyfettiin hocam eline sağlık.Televizyon ünitesi güzel olmuş.Fakat pis su giderleri hepsine değer.Kıskanıyorum))))

seyyah54' Alıntı:
Seyfettiin hocam eline sağlık.Televizyon ünitesi güzel olmuş.Fakat pis su giderleri hepsine değer.Kıskanıyorum))))
Sizin, atık su giderlerini de aynen yapacaktık,ama siz geç kaldınız.Acele etmezsen -beşik hikayesi-
yıl sonuna doğru yapabiliriz.
zedzestion' Alıntı:
Öncelikle yeni ruhsatiniz hayirli ugurlu olsun Tv nin altındaki receiver mı ben mi kör oldum.
İlginize teşekkür ederim.Evet ,estafurullah doğru görmüşsünüz.Bir farkla,TV nin altında değil üstünde. ;)

airboat' Alıntı:
İlginize teşekkür ederim.Evet ,estafurullah doğru görmüşsünüz.Bir farkla,TV nin altında değil üstünde. ;)
Pardon haklısınız üstünde ..
Benim merak ettigim gittiğiniz yerde çanak mı ayarlayacaksınız bunun icin nasıl bir planınız var paylaşırsanız sevinirim

zedzestion' Alıntı:
Pardon haklısınız üstünde ..
Benim merak ettigim gittiğiniz yerde çanak mı ayarlayacaksınız bunun icin nasıl bir planınız var paylaşırsanız sevinirim

Eski Kameralar için hazırlanmış orijinal Tripot ayak var,Çanağı ona monte ediyorum.
Geçen yıl Köyceğiz kampında çanağı kurdum,fakat birtürlü ayar tutturamadım,kamp müdürü Tv tamircisi çağırdı.Muğla efesi bir genc 15 dakika sonra geldi.Omuzunda sinyal ölçen aygıtı bağladı,10 derece açı tutturdu,ve sabitle hocam dedi.Tüm harcadığı zaman 1 dk olmuştu.Borcumuzu sorduğumda 50 TL versen yeter hocam dedi.Bende şafak attı.Bu ara kendisi birasını yudumluyordu.Bende;Sen ne diyorsun,ben 3 kat dublexin çatısına çıkan TV tamircisine 15/20 tl veriyorum deyince,amsa hocam seninki karavan demesin mi? Bende;Senin karavan dediğin 4000 Tl ye alınmıştır.Emekli bir öğretmene
poposu bklu karavanı çokmu görüyorsun dedim ve 20 tl den fazla vermem dedim.Öğretmen indirimi yaptı.30TL ye anlaştık.Sana bir sır vereyimde bana muhtaç olma kendin halledersin dedi.
Riciever den star TV aç,menüden sinyali bul.Anteni çevir,70 şiddetini yakaladığında sabitle,ha bu iyiliğimide unutma dedi. İşte hikaye bu.

iyi geziler,uydu yön bulma cihazları elektronik piyasasında bol miktarda var ve ucuz birtane edindiğinizde her yerde uyduyu çok rahat bulabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR