Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Dostların merak ettiği son on gün içinde neler yaptım.
Karavan üretimide aynen bir bir ev gibi ihtiyacı hiç bitmiyor bir fil gibi,yedikce yiyor hiç doymuyor.
Buarada senin elin yakışır baba;şu benim sandığı bir onarıver diyende oluyor.Torununun annesi gelde
savsakla-zaten atölyeye getireli 6 ay olmuş,yeni evlinin beşikciye doğacak çocuk için beşik siparişi vermesi çocuğun büyüyüp evlenmesi,çocuğunun olması,beşikciye gidip bana yapmadığın beşiği bari çocuğuma yap bari dediğinde; beşikci ben acele işi sevmem al paranı der.-daha fazla ötelemek olmayacak.
Karavananın ihtiyacı olan malzeme sandığınıda arada çıkaralım dedik.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Vallahi ne yalan söyliyeyim ağzım bir karış açık, keyifle bakıp izliyorum. Emeklerinize sağlık, inşallah en kısa sürede gezi raporlarınızı da okumaya başlayacağız gibi artık...