Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,270
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Bir kaç gün gezenbilir'e uğramadım, ne çok şey olmuş. Ruhsatınız ve yeni ekledikleriniz hayırlı olsun. Darısı başımıza...

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

airboat' Alıntı:
Eski Kameralar için hazırlanmış orijinal Tripot ayak var,Çanağı ona monte ediyorum.
Geçen yıl Köyceğiz kampında çanağı kurdum,fakat birtürlü ayar tutturamadım,kamp müdürü Tv tamircisi çağırdı.Muğla efesi bir genc 15 dakika sonra geldi.Omuzunda sinyal ölçen aygıtı bağladı,10 derece açı tutturdu,ve sabitle hocam dedi.Tüm harcadığı zaman 1 dk olmuştu.Borcumuzu sorduğumda 50 TL versen yeter hocam dedi.Bende şafak attı.Bu ara kendisi birasını yudumluyordu.Bende;Sen ne diyorsun,ben 3 kat dublexin çatısına çıkan TV tamircisine 15/20 tl veriyorum deyince,amsa hocam seninki karavan demesin mi? Bende;Senin karavan dediğin 4000 Tl ye alınmıştır.Emekli bir öğretmene
poposu bklu karavanı çokmu görüyorsun dedim ve 20 tl den fazla vermem dedim.Öğretmen indirimi yaptı.30TL ye anlaştık.Sana bir sır vereyimde bana muhtaç olma kendin halledersin dedi.
Riciever den star TV aç,menüden sinyali bul.Anteni çevir,70 şiddetini yakaladığında sabitle,ha bu iyiliğimide unutma dedi. İşte hikaye bu.
Bu metinde geçen iki sözcük için uyarıldım.Tüm karavan sever dost ve arkadaşlarımdan özür dilerim.

Hocam keyfini bozma siz bize daha cok lazımsınız.Sevgi ve saygılarımızla.Tunay & Tugay

airboat' Alıntı:
Bu metinde geçen iki sözcük için uyarıldım.Tüm karavan sever dost ve arkadaşlarımdan özür dilerim.

Anlaşılan aşacağımız daha çok şey var,birde deriz neden Avrupalı bizden önde diye.Bu kafayla gidersek daha çok yerimizde sayarız.
Açıkcası ben sizin cümleleriniz arasında uyarı alacak bir nokta göremedim,bu uyarılar devam ederse bu sitede kimse kalmayacak 3-5 site gediklisi harici.İşte o zaman mum yakarlar herhalde...

Merhaba dalyan,

Seyfettin beye uyarı kim tarafından gönderildi henüz belli değil zira yazdığı mesajının ardından kendisine özelden kim tarafından
uyarıldığı bilgisini benimle paylaşmasını rica ettim ancak mesaj yazdığı saatten sonra bir daha on-line olmadığı görünüyor dolayısıyla mesajımı okumadığını var sayarak bekliyorum.

Üyelerimize sayfa sağ altında bulunan 'moderatöre rapor et' butonu ile her türlü şikayetlerini bildirmeleri için imkan sağlanmışken
kişiye özel mesaj gönderilmesini tasvip etmiyoruz.
Bu konu mutlaka çözüme kavuşacaktır, ancak sabır gösterip beklemek yerine sitemlerle başlayıp suçlama yapmanız sizide avrupalı
yapmayacaktır.

Ben zaten Avrupalı değilim,olmakta istemem oradaki ince nüansı farkedememişsiniz,merak etmeyin çok çok az kaldı şu gezi yazımı tamamlar tamamlamaz artık benden kurtulacaksınız,hiç merak etmeyin derin bir oh çekersiniz artık...

güngör' Alıntı:
Merhaba ....,

.... beye uyarı kim tarafından gönderildi henüz belli değil zira yazdığı mesajının ardından kendisine özelden kim tarafından
uyarıldığı bilgisini benimle paylaşmasını rica ettim ancak mesaj yazdığı saatten sonra bir daha on-line olmadığı görünüyor dolayısıyla mesajımı okumadığını var sayarak bekliyorum.

Üyelerimize sayfa sağ altında bulunan 'moderatöre rapor et' butonu ile her türlü şikayetlerini bildirmeleri için imkan sağlanmışken
kişiye özel mesaj gönderilmesini tasvip etmiyoruz.
Bu konu mutlaka çözüme kavuşacaktır.

Sayın Dalyan bu durum karşısında bütün yöneticilerin vereceği cevap hemen hemen budur.Levent Hocam aktif bir moderatör olduğu için bizler görmeden gördüğü için aydınlatıcı bilgiyi O vermeye çalışmış.Forum kuralları gereği herkes bir üyeyi moderatöre şikayet edebilir ,bence de sonucu bekleyelim görelim.Ayrıca Seyfettin bey yazısını 12 Ağustos ta yazmış Levent hocam uyarmak isteseydi zaten uyarırıdı.Saygılarımla.

airboat' Alıntı:

Sizi uyaran kim hocam.

Forum moderatörü olarak öğrenmek istiyorum.

airboat' Alıntı:

Sayın dalyan, neden Seyfettin beyi uyaran kişi yöneticilerden biriymiş gibi bir hava sezdiniz anlayamadım? Bir üyenin başka bir üyeyi uyarmasından da yöneticiler mi sorumlu tutulacak? Seyfettin bey sadece uyarıldığını ve rahatsız olduğunu ifade etmiş. Konu yönetici arkadaşlarımız tarafından halen görüşülmekte ve hiçbir yöneticimiz böyle bir konuya müdahil olmadığını belirtmekte. Seyfettin beyden rica ediyorum, kendisini uyaran her kimse lütfen açıklasın ki bu kadar insanın günahı alınıp zan altında bırakılmasın ve kendisini uyaran arkadaşımıza da sebebini sorabilelim...

Sağlıcakla...

yol' Alıntı:
Sayın dalyan, neden Seyfettin beyi uyaran kişi yöneticilerden biriymiş gibi bir hava sezdiniz anlayamadım? Bir üyenin başka bir üyeyi uyarmasından da yöneticiler mi sorumlu tutulacak? Seyfettin bey sadece uyarıldığını ve rahatsız olduğunu ifade etmiş. Konu yönetici arkadaşlarımız tarafından halen görüşülmekte ve hiçbir yöneticimiz böyle bir konuya müdahil olmadığını belirtmekte. Seyfettin beyden rica ediyorum, kendisini uyaran her kimse lütfen açıklasın ki bu kadar insanın günahı alınıp zan altında bırakılmasın ve kendisini uyaran arkadaşımıza da sebebini sorabilelim...

Sağlıcakla...

Neden olduğunu açıklıyayım.Seyfettin bey bu iletiyi göndereli sanırım 2 gün olmasına rağmen hiç bir ses çıkmamış kimseden,bende dolayısı ile yöneticiler olabileceğini düşündüm,kim olsa da benim gibi düşünürdü.
Zaten aramızda iltilaf olan Güngör beyden şüphelendim açıkcası,malum bu karavan dünyasının modorotörü Levent bey.Sanıyorum yeterince açıklayıcı olmuştur,selamlar.

Ayrıca Tezzmertek olan moderatöründe benim gezi sayfamda yapmış olduğu alaycı ileti sonucu doğal olarak tepki mesajı yayınlamıştım.
Burada moderatörlük görevini yerine getiren arkadaşların biraz daha düşünceli olabileceklerini düşünüyorum...

Merhaba arkadaşlar konuyu dünden beri takip ediyorum Sn Hocam böyle bir olayı hak edecek insan asla ama asla olamaz hocam mesleği olsun yaşı olsun bu sitedeki paylaşımları ilede kendini kanıtlamış bir Abimiz o arkadaş her kimse sanırım bi anlık boş bulunmadan kaynaklanan bir durum sonucu yapmıştır.Cıkar evet arkadaşlar ben yaptım der özrünü belirtir. Herkesin bildiği gibi özürde bi erdemdir.Herkese sevgi ve saygılarımızla. Tunay & Tugay Demiral

dalyan' Alıntı:
Ayrıca Tezzmertek olan moderatöründe benim gezi sayfamda yapmış olduğu alaycı ileti sonucu doğal olarak tepki mesajı yayınlamıştım.
Burada moderatörlük görevini yerine getiren arkadaşların biraz daha düşünceli olabileceklerini düşünüyorum...

Sizin "Alaydı" dediğiniz o mesajı ben Haşmet ağabeyim için yazdım. Kendisini yakından tanımasam da forum üzerinden yıllardır tanıdığımdan ötürü.

Yazdıklarımı biraz dikkat ile okusaydınız, sizin savunduğumu görebilirdiniz ama bana verdiğiniz yanıttan sonra ilgili konunuza bir daha uğramama gerek kalmadı.

TezzMertek' Alıntı:
Sizin "Alaydı" dediğiniz o mesajı ben Haşmet ağabeyim için yazdım. Kendisini yakından tanımasam da forum üzerinden yıllardır tanıdığımdan ötürü.

Yazdıklarımı biraz dikkat ile okusaydınız, sizin savunduğumu görebilirdiniz ama bana verdiğiniz yanıttan sonra ilgili konunuza bir daha uğramama gerek kalmadı.

Kıvrak zeka oyunlarına gelen bir yapım yok.Oradaki mesajınız gayet açık ,her hangi bir yanlış anlamaya mahal verecek bir durum yok.Görünüşte savunan ama aslında resmen galga geçen bir ileti idi,merak eden girer bakar.Bunu tartışmak dahi gereksiz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri