Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,969
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Köyceğiz'den..........

BABA2 114.jpg

BABA2 115.jpg

BABA2 116.jpg

BABA2 117.jpg

BABA2 118.jpg

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Hocam aman diyorum,fotoğraflarda kültabakları hep dolu,biraz azaltın lütfen.

Sn Hocam zevkle takipdeyiz saygılar

Öğretmen arkadaşlar arasına bir akşam önce Alman bir genç katıldı.4 ay önce Almanya'dan yola çıkmış.
Rotası;Antalya,Göreme,Trabzon,Erzurum,İran,Pakistan,Hindistan imiş.Sordum Sorası uzak doğu;Çin ordan Amerika,Fransa,Almanya olur mu?diye.Neden olmasın dedi.
Almanya'dan Köyceğiz'e 5000Klm yol yapmış.
Kısaca kendini yollara vurmuş.Ankara'lılar ve Hans bastı pedallara,kuş gibi uçup gittiler.
Türkan Hanım ve ben SIĞLA ağaçları altında AĞUSTOS BÖCEĞİ kemençesini dinliyoruz.
Yeni bir KARINCA kapımızı çalıp Günaydın deyinceye dek.
Belki biraz sonra,belki yarın,belki yarından sonra ;)

BABA2 133.jpg

BABA2 134.jpg

BABA2 135.jpg

BABA2 136.jpg

BABA2 137.jpg

Hocam,"kamp pek sessiz "demezsek cümbüşü bize göstermeyeceksin :D
selamlar

seyyah54' Alıntı:
Seyfettin Hocam özür dilerim.Wınter yazısını göremedim.O yazı yoksa o zaman kar tipi değildir.Yanlış bilgi vermiş olurum.Sormadan takmamışsındır ama yinede tekrarda fayda vardır sanırım.

Hocam,
Şimdi baktım,maalesef Wınter yazısı var.İyi mi kötümü? Kötüde olsa artık çıkaramam.
Nelere dikkat etmeliyim.Yazarsanız sevinirim.
Selamlar.

rtulun' Alıntı:
Hocam,"kamp pek sessiz "demezsek cümbüşü bize göstermeyeceksin :D
selamlar

Selam Rifat kardeşim.
Asıl cümbüş bu akşam,
Plaj kafede ve bizim kampingde düğün,Motor festivalinde Gurup Kod Rock Konseri(yarın akşamda Moğollar Anadolu Rock Konseri) eğlence gırla,sessizlige hasret kalacağız galiba ;D ;D

Seyfettin hocam wınter lastikler kış lastiğidir.Sıcakta kullanırsanız çabuk erir yazık olur.Kışın Ankarada en buzlu yerde rahat gezersiniz.Dönüşte yine eskileri takın derim.üç ay sonra kışlıkları takarsınız.
Şimdi depoda benimkilere bakayım tekrar yazarım.

Hoca, beni ayartma, daha yeni döndüm zaten, kaynana ve kayınpedere hızlandırılmış bir bayram turu düzenledik. Köyceğizde durmadım sadece geçiş yaptık, duraydık ben seni bulurdum..

Değerli dostlarım uzun zaman oldu Sayın hocama yazmayalı ama şimdi gördümkü hocam biraz üzülmüş.Bu kadar yorgunluktan sonrada bu geziyi ağzının tadıyla o çok sevdiği köyceğizde geçirmek için oraya konaklamış.Sayın hocam siz bugün yaşam hayatınızda çok kişiyi okudarak onlara insan olmayı öğretmişsiniz ve şimdide burda bizler hem yaşantıyı ve karavan yaparak bizlere yol gösterdiniz.onun içinde siz bu eşeştirile kulak asmayın kimse size karşı terbiyesizlik yapmaya cesaret edemez..bu site senelerce yani Gezenbilir ailesi olarak admin ve bütün yönetici kardeşlerimiz elinden geleni yaparak bizleri bu ortamda buluşturup hiç bir maddi kaznç sağlamadan bizleri arkadaşlarımızla bütünleştirmiş.Ben burda çok tanımadığım insanlarla sanki kardeş gibi oldum helede geçen hafta geçirdiğim trafik kazasından sonra bana bütün dostlarım iyi dileklerini sundular ve tabiki Admin kardeşlerim dahil olmakla beraber.Onun için lütven bu güzel yerde güzel şeyleri paylaşalım ve her yerde birlik olup karavancı ruhumuzun ne güzel olduğunu gösterelim.Sayın hocam helbet bir gün bir yerlerde karşılaşıp eliniz öperek bir çayınızı içecem.Saygılarımla.

Değeli kardeşim Dalyan senle biz çok eskiden beri tanışır yazışır bazı zaman geldi bazı konularda tartıştık paylaştık onun için sende burda senelerden beri herşeyi paylaştın burdanda başka yerde olmamam lazım.Onun için bu konuya bir nokta koymanı rica edecem.Sen bizim kardşimizsin ve iyi bir karavan alarak aramızdasın.bir yerlerde görüşüp çay içerek dertleşiriz.Saygılarımla

Seyfettin hocam iyi dinlenmeler, selamlar

Hocam umarız tatiliniz hoş ve güzel gecmektedir

Aka' Alıntı:
Hoca, beni ayartma, daha yeni döndüm zaten, kaynana ve kayınpedere hızlandırılmış bir bayram turu düzenledik. Köyceğizde durmadım sadece geçiş yaptık, duraydık ben seni bulurdum..
58ayhan' Alıntı:
Sayın hocam siz bugün yaşam hayatınızda çok kişiyi okudarak onlara insan olmayı öğretmişsiniz ve şimdide burda bizler hem yaşantıyı ve karavan yaparak bizlere yol gösterdiniz.Sayın hocam helbet bir gün bir yerlerde karşılaşıp eliniz öperek bir çayınızı içecem.Saygılarımla.
Kapımız ve gönlümüz dostlarımıza açıktır,herzaman bekleriz,Geçmiş olsun kardeşim.
buralpdi' Alıntı:
Seyfettin hocam iyi dinlenmeler, selamlar
Teşekkürler,eşinizle birlikte iyi dinlenmeler dilerim.
TUGAY58' Alıntı:
Hocam umarız tatiliniz hoş ve güzel gecmektedir
Teşekkürler Tugay kardeşim.Gercekten sessiz ve sakin Köyceğiz.Yolunuz düştüğünde mutlaka uğrayın,başkaları gibi sakın transitsit geçmeyin,yakınınızda kaynananız olsa bile ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR