Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,252
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

""Teşekkürler Tugay kardeşim.Gercekten sessiz ve sakin Köyceğiz.Yolunuz düştüğünde mutlaka uğrayın,başkaları gibi sakın transitsit geçmeyin,yakınınızda kaynananız olsa bile ;)""

Hocam, attığınız taş yerine ... , pardon mesaj alınmıştır..

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Aka' Alıntı:
Hocam, attığınız taş yerine ... , pardon mesaj alınmıştır..

Mesajı alan Hikmet Kardeşimiz;Yeni Alkovenli Motokaravanı ile Köyceğiz'e yanımıza uğradı.
Gece kaldı,sabah kahvaltısını birlikte yaptık.
Akşam kordon boyunu gezdik,Lokma tatlısı yedik,çay içtik. Akyaka'da Centilmen arkadaşımızla birlikte kalmışlar.

Fethiye yönüne tatile devam deyip gittiler.
İyi yolculuklar, diledik.Uğurlar olsun.

BABA2 053.jpg

BABA2 054.jpg

BABA2 056.jpg

BABA2 064.jpg

Evvelsi gün T3 Wolsvagen gurubu kampinge geldiler.
Dün sabah Tekne turu ile İztuzu plajına gittiler.
Akşam Hikmet ve ailesi, bende eşim Türkan'la ziyaretlerine gittik.
İyi bir sohbet oldu.
1-2 Eylül İzmir Gümüldür Festvalinden dönüyorlarmış.
Bu sabah Antalya yönüne hareket ettiler.
T3 ler içinde Ahmocan'ın yeni karavanıda vardı,ama tanışmamız mümkün olmadı.

BABA2 033.jpg

BABA2 034.jpg

BABA2 035.jpg

Seyfettin hocam ne kadar keyifli fotoğraflar, imrenmemek elde değil vallahi, sefanız daim olsun inşallah. :smiley:

Hocam hani resimdeki tavuklarda fena değil ne dersin ))) Şaka bir yana hakkınız olan kış yorgunluğunu atıyorsunuz..Size keyifli tatiller.

seyyah54' Alıntı:
Hocam hani resimdeki tavuklarda fena değil ne dersin ))) Şaka bir yana hakkınız olan kış yorgunluğunu atıyorsunuz..Size keyifli tatiller.
Teşekkür ederim.
VAP' Alıntı:
Seyfettin hocam ne kadar keyifli fotoğraflar, imrenmemek elde değil vallahi, sefanız daim olsun inşallah. :smiley:
Teşekkür ederim.

Sayın hocam. Ben de Afyonkarahisar' da öğretmenim. 2004 model boxer aldım. 22 Eylül' de sünnet düğünümüz var. Onu atlattıktan sonra başlamayı planlıyorum. Gezinizin dönüşünde Cumhuriyetimizin kazanıldığı topraklara uğrarsanız tanışmak isterim. Bu arada tüm GEZENBİLİR ailesini düğünümüze beklerim. Selamlar.

mabirsen' Alıntı:
Sayın hocam. Ben de Afyonkarahisar' da öğretmenim. 2004 model boxer aldım. 22 Eylül' de sünnet düğünümüz var. Onu atlattıktan sonra başlamayı planlıyorum. Gezinizin dönüşünde Cumhuriyetimizin kazanıldığı topraklara uğrarsanız tanışmak isterim. Bu arada tüm GEZENBİLİR ailesini düğünümüze beklerim. Selamlar.
Öğretmenim,
Aracın hayırlı olsun.Sünnet olacak delikanlıya şimdiden geçmiş olsun der,uzun yıllar sağlıklı ve mutlu yaşam dilerim.
Gezi dönüşüm Afyon üzerinden olacak.Yeğenim gelininiz oluyor,bir gece onlara konuk olacağım.
1964/1966 yıllarında Afyon Merkez Cıkrık köyünde ilk öğretmenliğimi yaptım.
Cuma günü Afyon'da olmayı düşünüyorum.
Telefonunuzu özelden yazarsanız görüşebileceğimizi ,karavan çalışmalarınızda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Selamlar,görüşmek üzere.

Keyifli bir gezi olmuş hocam.
Tüm yorgulugu ve emeğinizin karşılığını almışdırsınız umarım.
Darısı bizim başımıza.
Görüşmek dilegiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler