Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,263
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)

İlhan bey Erdekte olamıyacağım.Fakat inşallah şartlar ters gelmezse Bursa açılışında orada olmaya çalışacağım.Kahvenide elimle yapacağım.Firdevs hanımada saygılar.Hemcins dayanışması yardımcı pilot önce onu hatırlatıyor.

Etiketler

seyyah54' Alıntı:
İlhan bey Erdekte olamıyacağım.Fakat inşallah şartlar ters gelmezse Bursa açılışında orada olmaya çalışacağım.Kahvenide elimle yapacağım.Firdevs hanımada saygılar.Hemcins dayanışması yardımcı pilot önce onu hatırlatıyor.
Ahmet bey, sağlık olsun bir gün, bol balıklı bir ortamda buluşmak dileğimle, bizden de yengeye selam ve saygılarımızla.

Tüm ulusumun 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlu olsun.

23Nisan3.jpg

Uzun zamandır ara verdiğim yazılarıma aracıma yaptırdığım perde görsellerini paylaşarak başlıyayım dedim.İstanbul dan Bülent Soyman arkadaşımızın yardımı ile İstanbul Ümraniye de bir karavan sever dosta yaptırdığım bence çok kullanışlı olan perde görsellerini paylaşmak istedim.Perdeler kapandığı zaman içerden perde fakat dışarıdan güneşlik olması çok hoşuma gitti.Sineklik ve perde aynı yerde.Tavana açtırdığım havalandırmaya takılan sineklik içinse söylenecek birşey bulamadım.Sağolsun ustamızın eline sağlık.

DSCN3819.JPG

DSCN3820.JPG

DSCN3822.JPG

DSCN3827.JPG

DSCN3828.JPG

Abi çok güzel olmuş güle güle kullan.Çok selam.

Tanju teşekkür ederim.Gerçekten çok kullanışlı oldu.

Çok güzel olmuş, duygusal yönünüde öğrenmek isteriz. Selamlar

Mehmet Hocama,Levent ve Bülent e temennilerinden dolayı teşekkür ederim.İşler yoğunlaşmadan yapalım dediler ve iki cam ile tavan havalandırmasını 375 e yaptılar.Bana göre camper karavanlar için ideal perde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri