Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,263

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)

Sayın öğretmenim güzel olmuş güle güle kullanın. Yan camlardaki sineklik açılıp kapanıyor mu merak ettim.

Ahmet abi selamlar güzel olmuş ustamız kim ve nerede öğrenebilirmiyiz.

Yücel bey teşekkür ederim.Sayın Kıpçak evet sola çekince perde sağa çekince sineklik oluyor.Cam açılıyor.Sayın Coşkun bey Ümraniyede yaptırdık.Sağolsun İstanbul dan Bülent Soymanın tanıdığı usta yaptı.Çok Çok memnunum.Araç içi güneşten hiç etkilenmiyor.Perdelerin dışı folyolu.

52 sayfayı bir solukta okuyuverdim. sayın öğretmenim gerçekten çok güzel bir motokaravanınız olmuş. her daim yolunuz açık olsun. darısı bize artık.

Mahmut bey temennileriniz için teşekkür ederim.Çok daha iyileri siz dostlarımız için olsun.

Hayirli olsun perdeleriniz cok guzel ve kullanisli gorunuyor. Umraniye deki ustanin telefonunu verebilir misiniz? Tam su anda beim de sineklik ve perde ihtiyacim var :smiley:

Murat usta fakat bende telefonu bulamadım.Benim aracı beraber götürdüğümüz arkadaş yolda akşama telefonu nu verecek size ulaştırırım.Saygılar.

Ufuk bey Serdar veya Murat bey çıkar.İşçilik Murat bey yaptı.02165215844 telden ulaşabilirsiniz.Araçta Tavan havalandırması varsa onuda yaptırmanı öneririm.diyorum.Çok rahat ediyorum. Görüşme dileği ile saygılar

Hoş geldin Çınar
Allah bağışlasın, bahtın açık, sağlık içinde büyü, ailene vatana millete hayırlı bir birey ol.

Gözün aydın Emmi, tebrikler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri