Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,262

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)

Arkadaşlar 3 gündür canım çıktı.Naos büyük turdan döner dönmez ayağının tozu ile İznik buluşmasına gitti.İznik dönüşü bakıma girdi.Motor elden geçti.Yağ filitreler motor bakımı yapıldı.Kartipi lastikler Depoda yerini alırken naos yazlık ayakkabılarına kavuştu .İçerde yatak,dolaplar ,paspaslar elden geçti.Tentesi için koruma yapıldı.

DSCN9227.JPG

DSCN9231.JPG

DSCN9224.JPG

DSCN9229.JPG

DSCN9210.JPG

Bu akşam artık evin önüne çekildi.Bukadar yorgunluğumuza bir poyrazlar gider dedik.
Nasipse yarın sabah kahvaltısına Poyrazlar yapıp akşama kadar yorgunluk çıkaracağız.Arzu eden buyurabilir.Yarın akşama kadar Poyrazlardayız.

DSCN9230.JPG

DSCN9245.JPG

DSCN9251.JPG

DSCN9258.JPG

DSCN9234.JPG

Ahmet ağabey ellerine sağlık . daha önce bakmış olsaydım inanki ben gelirdim, bizde Marmaraereğlisine yazlığa bahar temizliğine gittik.Karavanın atık su dopoları geldi yarın montajı var.

Görüşmek üzere.
Selamlar Saygılar

Turan.

Ahmet bey, NAOS'un anlamı çok güzel. İznik'te sizi tanıdığımız için çok memnun olduk. Yola çıkmak için her fırsatı değerlendiren gezginlerden olduğunuz için sizi takip ediyoruz. Selam ve sevgiler size ve eşinize:smiley:) Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

Ahmet Bey kolay gelsin. Kimbilir ne güzeldir yaza, yeni serüvenlere hazırlık yapmak.
Bir gün bize de kısmet olur inşallah :smiley:

İlhan bey evdeki temizlik bundan kolay.Hanıma işim var deyip kaçardım.Yardımcı kaptan senin evin dedi çekildi.İş başa kaldı.
Turancım ani bir gelişme oldu.Hanıma hadi dedim onun için geç yazdım.Planlanan birşey değildi.
Yeşim &Bülent çiftine izledikleri için teşekkür ederim.Naos un hangi anlamı hoşunuza gitti onu bilmiyorum.İki anlamı vardı.Yeşim hanımın bir başka buluşmada gitarını dinlemeyi çok istiyoruz.İnşallah görüşürüz.Umarım boğazlarındaki rahatsızlık geçmiştir.
Apdullah bey tüm kalbimle isterim.İnşallah bir gün biryerlerde tekrar karşılaşırız.

Bugün yaptığım poyrazlar gezisinden bazı görselleri sizlerle paylaşmak istedim.
İlkbaharda Poyrazlar yeşilin her tonuna bürünmüş.

SL270076.JPG

SL270057.JPG

SL270077.JPG

SL270083.JPG

SL270078.JPG

Mangal sonu yardımcı pilota kendi elimle külde kahvemide zevkle yaptım.

DSCN9267.JPG

SL270086.JPG

DSCN9270.JPG

SL270126.JPG

SL270129.JPG

seyyah54' Alıntı:
Mangal sonu yardımcı pilota kendi elimle külde kahvemide zevkle yaptım.

Ohh! Keyif bu işte. Son kareye bayıldım. Her gününüz böyle olsun. (Tabii bizim de :D )

seyyah54' Alıntı:
İlhan bey evdeki temizlik bundan kolay.Hanıma işim var deyip kaçardım.Yardımcı kaptan senin evin dedi çekildi.İş başa kaldı.
Turancım ani bir gelişme oldu.Hanıma hadi dedim onun için geç yazdım.Planlanan birşey değildi.
Yeşim &Bülent çiftine izledikleri için teşekkür ederim.Naos un hangi anlamı hoşunuza gitti onu bilmiyorum.İki anlamı vardı.Yeşim hanımın bir başka buluşmada gitarını dinlemeyi çok istiyoruz.İnşallah görüşürüz.Umarım boğazlarındaki rahatsızlık geçmiştir.
Apdullah bey tüm kalbimle isterim.İnşallah bir gün biryerlerde tekrar karşılaşırız.
Hep takip etmişimdir.Bu tür konuşunlar, ev işlerinde yan çizenlerdir.Ama ben yinede inanmak durumun dayım.Demek ki ev işlerinde yanlız dilim.Tek fark,kahveyi çikolatalı olarak hanım çok güzel yapar.Belli mi olur birgün ikinizinde kahvesini karşılaştırırız.Yarasın yenge,ağzına sağlık. Sevgiler de bizden olsun.

Adil hocam iki yolcu elbet birgün aynı handa buluşacaktır.Ortada da mangal var ise isteğin başım üstüne. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri