Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,261

Etiketler
Abi bu narlı kuyu mersin narlı kuyumu ? eğer ora ise valla üzüldük..

Arkadaşlar cuma günü Erciyeste idim.2200 rakımda ısıtıcımı denedim.Hiç sorun çıkarmadan programladığım gibi aracımın içi 23 derecede durdu.Karavancı dostumuz Tunay Tugay çifti ile beraberdik.

DSCN4902.JPG

DSCN4904.JPG

DSCN4909.JPG

DSCN4910.JPG

Evet seyfettin hocam.Burnumuzda tütmeye başladı.Sağolsun Tunay Tugay çifti Kayseri yi çok güzel gezdirdi.Sizlerinde yeni yılınız kutlu olsun. Yeni yılda herşey gönlünüzce olması dileği ile.

Evet Ahmet abinin dediği gibi Erciyesde 2200 ( Anosonsuz ) Rakımda mükemmel bir ısı elde edildi.Burdan levent beye bir teşekkürde bizden.
Saygılar bizden Seyfettin öğretmenim ellerinizden öperiz.

ısıtıcının sorunsuz çalışması güzel, en azından tavsiye ettiğimiz için mahçup olmadık,
güle güle kullan ağbi, çok selamlar :smiley:

Tugay, lahana gibi kat kat giyinmişsin, maşallah kalıpta yerinde 60 cm koridor diye diretmekte haklısın.

TUGAY58' Alıntı:
Evet Ahmet abinin dediği gibi Erciyesde 2200 ( Anosonsuz ) Rakımda mükemmel bir ısı elde edildi.Burdan levent beye bir teşekkürde bizden.
Saygılar bizden Seyfettin öğretmenim ellerinizden öperiz.

En sıcak ilişkiler;dostluk ve arkadaşlık, insanlık ilişkileridir,Tugay.
Erciyes karı bile erir.

seyyah54' Alıntı:
Rıfat bey Haşmet bey İsmail bey teşekkür ederimİsmail bey bugün evrakları emniyete teslim ettim.Yarın gel dediler.Yarın akşama işim olurda alırsam o zaman bir akıl suyu kullanırım.Mezesinide elimle hazırlarım.Kavun+Peynir. ;)
Beni de çağır.Beyaz peynirim var.Aylar sonra da olsa hayırlı olsun.O günlerde ben bu sitede yoktum.Selamlar.

seyyah54' Alıntı:
Arkadaşlar cuma günü Erciyeste idim.2200 rakımda ısıtıcımı denedim.Hiç sorun çıkarmadan programladığım gibi aracımın içi 23 derecede durdu.Karavancı dostumuz Tunay Tugay çifti ile beraberdik.
Ahmet Bey,Ruhsatınızı anlatımınızdan sorunsuz aldığınızı düşünüyorum.Bu nedenle projenizi kime çizdirdiniz?Sakıncası yoksa parasal karşılığı nedir?Bizim simavda bu konu ilk olarak benim tarafımdan yapılacak.Sorun yaşamak istemiyorum.Kargo ile proje yaptırabilir miyiz?Karavanımı şubat sonu gibi bitireceğim.Selamlar.

Adil bey Sakarya da bir mühendis arkadaş var ona çizdirdim.Raci Hocamın tanıdığı bir makina mühendisi idi.Geçen sene oda parası falan dahil 500 lira vermiştim.Bu yıl ne olur bilmiyorum.Yarın Sakaryada olacağım.İsterseniz Ankaraya gitmeden öğreneyim.Tüv de Bilecikte girmiştim.İlk karavana baktık abi dediler hiç içine bile bakmadılardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri