TUGAY58' Alıntı:Evet Ahmet abinin dediği gibi Erciyesde 2200 ( Anosonsuz ) Rakımda mükemmel bir ısı elde edildi.Burdan levent beye bir teşekkürde bizden.
Saygılar bizden Seyfettin öğretmenim ellerinizden öperiz.
Beni de çağır.Beyaz peynirim var.Aylar sonra da olsa hayırlı olsun.O günlerde ben bu sitede yoktum.Selamlar.seyyah54' Alıntı:Rıfat bey Haşmet bey İsmail bey teşekkür ederimİsmail bey bugün evrakları emniyete teslim ettim.Yarın gel dediler.Yarın akşama işim olurda alırsam o zaman bir akıl suyu kullanırım.Mezesinide elimle hazırlarım.Kavun+Peynir.
Ahmet Bey,Ruhsatınızı anlatımınızdan sorunsuz aldığınızı düşünüyorum.Bu nedenle projenizi kime çizdirdiniz?Sakıncası yoksa parasal karşılığı nedir?Bizim simavda bu konu ilk olarak benim tarafımdan yapılacak.Sorun yaşamak istemiyorum.Kargo ile proje yaptırabilir miyiz?Karavanımı şubat sonu gibi bitireceğim.Selamlar.seyyah54' Alıntı:Arkadaşlar cuma günü Erciyeste idim.2200 rakımda ısıtıcımı denedim.Hiç sorun çıkarmadan programladığım gibi aracımın içi 23 derecede durdu.Karavancı dostumuz Tunay Tugay çifti ile beraberdik.