Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,227

Etiketler
TA2RX' Alıntı:
Aaah ah! Bir zamanlar İznik'in Elmalı köyünde içinde ahşap evi olan bir arazim vardı. Az geçmedim Pamukova'dan. Her geçtiğimde ayvaların, şeftalilerin, ve bilumum meyva ağaçlarının dalları kıran bereketine ve meyvaların güzelliğine iç geçirerek...

Masal gibi olmuş,''İznik in Elmalı köyünde ahşap ev'',elinden iş gelen ve doğayı seven insanların hayali buna yakındır sanırım.

Ahmet hocam hayırlı olsun.

"Yazın aba, kışın yaba alınır"... ;)
Bu kış, çok ağır geçecekmiş Ahmet Hoca'm :D; güle güle kullanın. :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Bu kış, çok ağır geçecekmiş Ahmet Hoca'm :D;

Cavid Sezen

Aslında bu konu, uzun yıllar önce, bizim buralarda bir espri idi. Kışlık yeterli odunu kömürü, birkaç çuval un ve birkaç teneke sıvı yağı eve koyan (kışı garantiye alan ;)) kişi, arkadaşlarına gıcığı verirdi; "bu kış çok ağır geçecekmiş!..." :D :D ;D

Cavid Sezen

Isıtıcınız hayırlı olsun, fiyat hakkında yuvarlak bir bilgi verebilirmisiniz acaba, ve ne ile çalışıyor, lpg, mazot ?

ısıtıcı 4000 lik mazot yakıyor.Fiatı biraz dostane oldu.2000 lik olanı 850 tl bize.Sağolsun levent de araya girdi.1250 tl idi ama iki taksit yaptılar.Birazda gezenbilir indirimi falan.Çok fonksiyonlu olması hoşuma gitti.Söylediklerine göre tam devir kullanamazsın veya sıcaktan oturamazsın dediler.Bende kışa bakarız dedim.Hayırlısı.

Aman hocam en güzelini yapmışın ne olurrr ne olmazzz Ö... büyük olsunda cekmezse cekmesin dersiniz ya siz büyüklerimiz.

Bugün shva yetkili servisine uğradım.Isıtıcı çalıştığında içerde azda olsa duman yapıyor ve rahatsız ediyordu.Serviste Oğuzhan ve aytaç usta incelediğinde azda olsa hafif bir mazor kaçağı olduğunu gördüler.Hemen firmayı arayıp yeni ısıtıcı ile değiştirip deneme yaptılar.Bu arada öğle yemeğimi ve çayımı içene kadar sistem elden geçti.
Firmaya ve servisdekilere teşekkür ederim.Herhangi bir sıkıntıda sadece telefon etmemi rica ettiler.

gezmen' Alıntı:
Aslında bu konu, uzun yıllar önce, bizim buralarda bir espri idi. Kışlık yeterli odunu kömürü, birkaç çuval un ve birkaç teneke sıvı yağı eve koyan (kışı garantiye alan ;)) kişi, arkadaşlarına gıcığı verirdi; "bu kış çok ağır geçecekmiş!..." :D :D ;D

Cavid Sezen
Cavid Hocam Ben kavak ağaçlarına baktım, kış okadarda soğuk geçmeyecek.Gerçi Seyyah Bey işini sağlama almış hayırlı olsun, iyi ısnmalar... Derken aynı dert bende de var.İyi ısıtan ,yakıtı az harcayan ve de parası az olan bir marka istiyorum. Bilenler ilgilenirse sevinirim.Selamlar.

Tugay kış uykusu değilde kış bakımı diyelim.Yola çıkmadan elden geçirdim.Kış lastikleri takıldı.İlave makas koyuldu.Yanda bir iki çizik vardı elden geçti ve güneş panelinde kullandığım profili paslanmazla değiştirdim.Nasipse 1 aralık yolcuyum.Eskişehir.Afyon Konya Kayseri güzergahına çıkacağız.Konya da şebi aruz için gideceğiz.Kırıkkale tarafına da geçerken pastırma yemeden geçmeyelim diyoruz.))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR