Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,346

Etiketler
seyyah54' Alıntı:
Rıfat bey teşekkür ederim.Aküler hariç sistemi kaça mal ettiğinizi sorabilirmiyim.Bende düşünüyorumda.
Ahmet bey,regülatörü henüz almadım. sistemi tamamlayınca bilgileri size aktarırım.

Tugay teşekkür ederim.Daha çok çektiğim fotorafları görme adına istedim.Çözünürlüğü yüksek sanırım rahat ederim.(Mantımı asla unutmuyorum.)

İlhan bey arkadaki montaj ayağı hareketli.Tvyi kapakla o köşeye sabitliyor.O nedeenle kafa çarpması imkansız.Yinede uyarına teşekkür ederim.

Bugün sigortacım yeni ruhsatın sigorta zeyilnamesi yaptırmış teslim etti..Araç M1 özel amaçlı motorlu karavan işlendi .Aracımın 5+1 panelvan iken sigortası 399 Tl idi.Zeyilnamede 7 lira toplamda 406 liraya 22/09/2012 tarihine kadar Güneş sigortadan sigortası yapılmış oldu.

Abi cok sevindik güle güle kullanın.abi mantının hamuru hazır sucuğun mangalıda hazır bilgin olsun

Tugay teşekkür ederim. Onu unutmam mümkün değil.Nasipse bayram sonu Kırıkkaleden başlıyorum.İlk durağım Kayseri..

Evet dostlar.Uzun bir aradan sonra bugün yolum İstanbula düşmüşken karavanın ısınma sorununu halledeyim dedim.Sağolsun Levent kardeşimi aradım.Firma ile görüştü ve bende yedpanın yolunu tuttum.Firma yetkilisi Tuna bey çok ilgilendi.Tuna beyin bir özelliğinide öğrendim.İyi bir doğa yürüyüşçüsü benim ilçem Pamukova nın dağ ve yürüyüş parkurlarını benden iyi biliyor.Leventin ve Pamukovalı olmam nedeni ile sağolsun aracım için gereken özeni gösterip bana 4000 lik shva yı tavsiye etti.Ücrette de gereken kolaylığı sağlayıp derhal servisi arayıp bugün işlerimi bitirdi.Orada Ataç,Oğuzhan ve Zafer ustanın haklarını yiyemem.Ellerinden gelenin en iyisini yaparak kaloriferimi bitirip denemesini yaparak aynıgün teslim ettiler.Hatta Zafer usta hocam uyanıksın cidden iki ay sonra bukadar rahat çalışan elemanı zor bulurdun diye espri yapmaktanda geri kalmamıştı.
Sizlerle görselleri paylaşıp eleştirilerinizide beklerim.Teşekkürler.

Tuna bey ve levent

DSCN1038.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri