Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,337
Evet dostlar.Emek çekerek yapmış olduğum karavanım İki uzun geziden( Seyyah yolda ve Seyyah iç anadolu yollarında) sonra Naos artık evine dönüyor.Bu gezilerimde gördüklerimi anlatmaya çalıştım.Naos yaza hazırlık için artık evine dönecek..Önce ayağındaki botlar çıkacak yazlıklarını giyecek.Kalbindeki kanı ve nefesyollarına bakılıp kanı değişecek (10 bin km oldu) daha sonra iç temizliği yapılıp içerde kışlıklar eve yazlıklar sırtına yüklenecek.Bu iki gezimde de hiç öksürmeden bile beni taşıyan yolda her kahrımı çeken NAOS a teşekkür etmemem sanırım nankörlük olur.
Naosu yapmaya başladığımda bana herkonuda destek olan Yusuf Aybek , Levent (buraldi) ve adını sayamadığım tüm dostlara teşekkür ederim.İyiki PSA dediler.İyiki 2800 Turbo dizel dediler.(Naos karavanımın )adı.

DSCN1709.JPG

DSCN3060.JPG

DSCN3899.JPG

DSCN4030.JPG

DSCN4591.JPG

Etiketler
Abi Naos demek eve döndü hayırlısı olsun Naos bizi dostlarla bire bir tanıştırdı,Erciyesde ısıt,tı dostlar,la gezdirdi bi teşekkürde bizden,
Abi,Naos ? bi acılımı veya anlamı varmı,Acıklamada bi sakıncası yoksa tabi ablama selamlar

Tugay teşekkür ederim.Bana maddiyatla sahip olunamıyacak kadar çok değerli dostlar kazandıran, onlarla beraber olmamı sağlıyan bu küçücük evime teşekkür etmezsem vefasızlık yapmış olurum.Evet açılımı var. Mabedin odası,(geceleme için yatılan yer.) özgürlük.Nerde Akşam, Orda Sabah.

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Seyfettin hocam fotoğrafı unuttuk.Yolda hanımla konuştuk.Çaya gelince valla ben demedim atalar demiş.Sizin hatırınızda 20 yıl olacak.Tabii oda görebilirsek) ;) ;)
Hocam sanırım karadeniz üzeri Tiflis ağır basıyor.

"NAOS", çok hoş!... ;)

Nice on binlere... :smiley:

Cavid Sezen

Teşekkür ederim Cavit hocam.Naos gerçekten harika iş çıkardı.Nasipse yaza tekrar.

seyyah54' Alıntı:
Evet dostlar.Emek çekerek yapmış olduğum karavanım İki uzun geziden( Seyyah yolda ve Seyyah iç anadolu yollarında) sonra Naos artık evine dönüyor.Bu gezilerimde gördüklerimi anlatmaya çalıştım.Naos yaza hazırlık için artık evine dönecek..Önce ayağındaki botlar çıkacak yazlıklarını giyecek.Kalbindeki kanı ve nefesyollarına bakılıp kanı değişecek (10 bin km oldu) daha sonra iç temizliği yapılıp içerde kışlıklar eve yazlıklar sırtına yüklenecek.Bu iki gezimde de hiç öksürmeden bile beni taşıyan yolda her kahrımı çeken NAOS a teşekkür etmemem sanırım nankörlük olur.
Naosu yapmaya başladığımda bana herkonuda destek olan Yusuf Aybek , Levent (buraldi) ve adını sayamadığım tüm dostlara teşekkür ederim.İyiki PSA dediler.İyiki 2800 Turbo dizel dediler.(Naos karavanımın )adı.
NAOS'a bir teşekkürde ben etmeliyim.Değil miki arkadaşımı yormadan gezdirip,mutlu ettiği için.Sevgiler.

Teşekkürler Adil hocam.İkincibahar İzniğe rahat gelir diyordum ama ses çıkmadı.Ne dersin.

seyyah54' Alıntı:
Teşekkürler Adil hocam.İkincibahar İzniğe rahat gelir diyordum ama ses çıkmadı.Ne dersin.
Az kaldı öğretmenim.O günler de gelecek elbet.Sevgilerle kalın.

güngör' Alıntı:
Güzel bir açılım başlığada monte ediyorum nedersiniz. Selamlar

Aynı fikirdeyim A harfini görünce ilk başta aile bireyleri filan zannetmiştim,zorunluluktan kaynaklanan bir isim bulma çabası diye düşündüm ama anlamı nefismiş.Umarım başkalarına ilham olur.
Ayrıca ANASON harlerinin hepsini kapsaması da (2 eksikle)felsefeyi derinleştirmiş.

Bülent teşekkür ederim.Anason konusunda eksik harfleride buzdolabında saklıyorum. ;)

seyyah54' Alıntı:
Öğretmenim,İznik bizim için bir ilk olacak.En azından clio ile uğramak isterim.Karavanın yetişeceğini sanmıyorum.Döşemesi yetişse bile proje Cevdet Beyden ne zaman döner,8 nisana çok az kaldı.6 nisana kadar yoğun çalışacağım.Sevgilerle kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR