Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,231
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)

hoşgeldin Çınar bebek :smiley:

Allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin, analı babalı dedeli nineli(Aysel hm kızacak :smiley:))büyüsün

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Allah hayırlı ömürler versin...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah tüm dostlara sağlıklı ve mutlu torunlar nasip etsin.Tam bir doğa tutkunu olmak zorunda ÇINAR sizler gibi doğa tutkunu amcaları var.

seyyah54' Alıntı:
Ufuk bey Serdar veya Murat bey çıkar.İşçilik Murat bey yaptı.02165215844 telden ulaşabilirsiniz.Araçta Tavan havalandırması varsa onuda yaptırmanı öneririm.diyorum.Çok rahat ediyorum. Görüşme dileği ile saygılar
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.Ben de benim T5 için düşünüyorum son derece kullanışlı gözüküyor.Yalnız sormak istediğim birşey var.Sineklik veya perde tamamen açılabiliyor mu?Açıldığında sineklik belki çok yer tutmuyordur ama perde tek tarafa toplandığında pencerede kör nokta oluşturuyor mu?

Bu arada Allah torunuzla güzel günler görmeyi nasip etsin Ahmet Abi,bahtı güzel olsun yavrunun...Hoşgeldin Çınar :smiley:

Çınar bebek hoş geldin. Senin için Allah'tan sağlık, mutluluk uzun ömür ve başarı diliyorum.

Temenniler için teşekkür ederim .Buğra bey sineklik sağ taraf perde sol tarafa toplanıyor.Hangisi istenirse o çekiliyor.Cam sürgülü oda açılıyor.Sorun yok.

Bursa misi kampında ve sonrası güzel bir gezi oldu.Soma da hayatını kaybeden emekçilere tekrar Allah tan rahmet dilerim.Kamptaki tüm program iptal edilerek sadece Bursa yaylaları gezilerek kamp çalışması yapıldı.
Bu arada Keles belediye Başkanı sağolsun çok ilgilendi ve karavancılar için kocayaylada kamp alanı oluşturacaklarını söyledi.O yöreye giden arkadaşların Keleste kamp yapmalarını öneririm.
Geziden birkaç kare paylaşmak istedim.

DSCF1732.JPG

DSCF1715.JPG

DSCN4046.JPG

DSCF1765.JPG

DSCN4094.JPG

Koca yayla dombay çukuru gibi yaylalarda güzel bir geziydi.Fakat Dombay çukurunda bayan arkadaşlarımızın dondurmasına oynadıkları okey herşeye değerdi.Gece saat 22 00 de tepe lambaları ile.

DSCN4142.JPG

DSCN4190.JPG

DSCN4202.JPG

DSCN4321.JPG

DSCN4325.JPG

Karavanım NAOS bugün itibarı ile sırtına bir arkadaşını daha aldı.Taşıyıcı için Levent (Buraldi) nin projesini biraz tadilatla uyguladım.Sanırım güzel bir uygulama oldu.Yarın boya ve son temizlik ile gezmeye hazır hale gelecek. Tüm çalışmaları daha sonra paylaşacağım.

DSCN4487.JPG

DSCN4488.JPG

DSCN4482.JPG

DSCN4494.JPG

DSCN4495.JPG

Küçük motoru evde bıraktım.Bununla rahat Batum yapılır.

Elinize sağlık hocam güle güle gezin.

Teşekkürler mehmet hocam Kamplarda çok lazım oluyordu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri