Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,230
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)

Ahmet ağbi hayırlı olsun, güle güle kullan :smiley:
üst menteşelerden her iki uçtan rampayı gerdir, sert çukur düşüşlerinde rampanın yükünü dağıtmış olursun,
ayrıca palaka ve ilave stoplarda gerekiyor, stopları led kullanırsan flaşörleri zorlamaz
selamlar

Etiketler

Levent teşekkür ederim.Balıkesir de beklerken kendi kendime iş çıkardım.Evde scooter dururken iikinci motoru aldım.Neyse Stopları taktırdım.Ampulleri led olabilirse yarın değişirim.Bilmiyordum.Kastırma yapıyorum.Birde alttan şaseye sağlam bağlantı yaptım.Üzerine üç kişi çıktık.Motor biraz büyük ama sağ taraftan çanta az çıktı ama sanırım zararı olmaz.Plakayı rampa kanalını tampon gibi yapacağım ozaman takacağım.Hayırlısı.

Hocam konuştuğumuz gibi uygulama yapmışsın güzel oldu, eline sağlık... sen bitir kullanmaya başla, senin uygulama sonuçlarından edineceğimiz bilgilere göre sonrada ben yapayım..

Ahmet bey torununuz olmuş,ne güzel!
Çınar bebeğin adı gibi sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını diliyorum :smiley:

Haşmet bey Torunum için dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.Motor taşıyıcı aparat gerçekten çok sağlam oldu.Levent (buraldinin )projesinden alıntı yaptım.Ufak bir değişiklikle de mukavemeti artırdım.

seyyah54' Alıntı:
Haşmet bey Torunum için dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.Motor taşıyıcı aparat gerçekten çok sağlam oldu.Levent (buraldinin )projesinden alıntı yaptım.Ufak bir değişiklikle de mukavemeti artırdım.
Ahmet hocam motosiklet kısmı beni pek ilgilendirmediğinden olsa gerek ben direk Çınar bebeğe odaklanmışım :D, ben karavanıma uygun bir bisiklet taşıyıcısının planlarıyla ilgilenmeye çalışıyorum :smiley:

seyyah54' Alıntı:
Motor biraz büyük ama sağ taraftan çanta az çıktı ama sanırım zararı olmaz.

çanta portatif kolay çıkıp takılan bir şey, seyahat sırasında içeri alırsın, bende öyle yapıyorum
selamlar

drares' Alıntı:
Ahmet hocam motosiklet kısmı beni pek ilgilendirmediğinden olsa gerek ben direk Çınar bebeğe odaklanmışım :D, ben karavanıma uygun bir bisiklet taşıyıcısının planlarıyla ilgilenmeye çalışıyorum :smiley:

Sayın Drares ekteki size örnek olabilir mi?

CIMG3845.JPG

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Seyfettin hocam. Güneş paneli ve tente için tavana ne ile montaj yaptınız? Görsellerini paylaşırsanız sevinirim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seyfettin hocam. Güneş paneli ve tente için tavana ne ile montaj yaptınız? Görsellerini paylaşırsanız sevinirim.

Ahmet Bey,
Balıkesir'de buluşup tanışmaktan, karavan konusunda sohbetimizden çok memnun kaldım, tşk ederim. Bu arada, gördügüm motorsikletinizi de karavana bindirmişsiniz hayırlı olsun. Gitmeden görüşürsek memnun olurum. Esen kalın.

Erdal bey teşekkür ederim.İnşallah ege tarafına çıkmadan görüşeceğiz. Aysel & Ahmet Özek.

Evet dostlar karavanım NAOS bugün TÜV den sorunsuz geçti. Ençok öndeki tekli koltuktan çekindim .Ruhsatım 2+1 fakat arkadaki koltuğu da saydı ve sorunsuz geçti.Nasipse salı öğleden sonra yolculuk başlıyor.Özdere ve çeşme tarafına devam.
O yörede bulunan arkadaşlara merhaba demek isterim

SP_A0674.jpg

SP_A0669.jpg

SP_A0670.jpg

SP_A0672.jpg

Hayırlı olsun hocam. Bayrama kadar ben de bititebilirsem yollarda karşılaşırız. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri