Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mabirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 702
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,614
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

mabirsen' Alıntı:
İlginize teşşekür ediyorum. Bulamazsam sizden mail olarak ta isterim. Adres: mabirsen@mynet.com
Selamlar.

Size karavancıları ilgilendiren bölümü daha önce göndermiştim.Tamamını başka amaçlar için(diğer tadilatlar için merakınız varsa; yönetmelik okumakdan zevk alırsanız, 80 sayfa ve ekleri,yanlış hatırlamıyorsam) yarın gönderebilirim.
Selamlar

Etiketler

Seyfettin hocam ilginize teşekkürler. Bir öğretmen olarak yönetmeliklerle işimiz. Dolayısıyla belgenin tamamını gönderebilirseniz sevinirim. Bilgi dosyamda bulunsun. Teşekkürler. Selamlar.

Mehmet bey, aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, güzel günlerde kullanın. Planınız çok uygun , benim aracın planı ile bire bir. Kullanım açısındanda çok memnun kalacaksınız eminim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

lukman' Alıntı:
Mehmet bey, aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, güzel günlerde kullanın. Planınız çok uygun , benim aracın planı ile bire bir. Kullanım açısındanda çok memnun kalacaksınız eminim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

İlginize teşekkürler. Acaba müsait olduğunuzda aracın iç fotograflarını çekip gönderebilir misiniz? Selamlar.

mabirsen' Alıntı:
Seyfettin hocam ilginize teşekkürler. Bir öğretmen olarak yönetmeliklerle işimiz. Dolayısıyla belgenin tamamını gönderebilirseniz sevinirim. Bilgi dosyamda bulunsun. Teşekkürler. Selamlar.

İsteğiniz üzere MARTOY yönetmeliğin tamamı ekdedir.

Ekli dosyalar

• 2007-46 MARTOY YAYIMLANAN.doc
    2.9 MB · Görüntüleme: 358

Liderim uzun zamandır yoksunuz çalışmalar ne aşamada haber bekliyoruz ...

TUGAY58' Alıntı:
Liderim uzun zamandır yoksunuz çalışmalar ne aşamada haber bekliyoruz ...

Tugay liderim ben ilk kez bu işe kalkışıyorum. Bin defa ölçüp bir defa kesmek niyetindeyim. Hiç acele etmiyorum. Sonradan telafisi mümkün olmayan bir işe kalkışmaktansa ağır yol almak bence daha iyi.
Afyon' da araca açtırmayı düşündüğüm cam işinde sorun çıktı. Araçta ufak tefek kaporta işlerinde bile sıkıntı yaşadım. Olmazsa 15 tatilde Bursa' ya gidip cam ve kaporta işlerini orada yaptıracağım.

Şimdi vakit buldukça aracın içerisine oturuyor ve nereye ne konulur hayal ediyorum. İnşaallah zamanı gelince hızlanırız. Selamlar.

Liderim sanırım yaşlılık bizimde kapımızı çalmış,da haberimiz yokmuş mesajınızdan sonra hatırladım telefonlada konuşmuştuk 15 tatil olayını neyse düşünme olayında cok cok haklısın ben daha yeni planı ölçülendirip cizim aşamasına getirdim bu arada ducato iveco arasında gidip geliyorum ama ducato 1 / 0 önde gibi birde buzdolabı İlhan abiler ( berkcan ) ziyaretimize geldiklerinde buzdolabının uzun gezi yapacaklarda büyük olması gerektiğini aklıma soktular cok,da haklılar,mış düşündükce büyük dolap daha,da olgunlaşıyo birde 4 top plaka sitrafor aldım evde karavanın icini kurup kurup düşünüyorum mesela yatak eni 120 idi oldu 130 olmadı 140 cm 2 kişi yanyana anca rahat ediyo bu sistemi denemeni isterim cok fikirler değiştiriyo cok da bilinmeyenleri ortaya cıkarıyo.görüşmek dileği ile ...selamlar

TUGAY58' Alıntı:
mesela yatak eni 120 idi oldu 130 olmadı 140 cm 2 kişi yanyana anca rahat ediyo bu sistemi denemeni isterim cok fikirler değiştiriyo cok da bilinmeyenleri ortaya cıkarıyo.görüşmek dileği ile ...selamlar

Büyük Buzdolabı,Büyük yatak
Tugay Dostum,
Dukato dan dışarı düşmeyesin ;)

mabirsen' Alıntı:
Tugay liderim ben ilk kez bu işe kalkışıyorum. Bin defa ölçüp bir defa kesmek niyetindeyim. Hiç acele etmiyorum. Sonradan telafisi mümkün olmayan bir işe kalkışmaktansa ağır yol almak bence daha iyi.
Afyon' da araca açtırmayı düşündüğüm cam işinde sorun çıktı. Araçta ufak tefek kaporta işlerinde bile sıkıntı yaşadım. Olmazsa 15 tatilde Bursa' ya gidip cam ve kaporta işlerini orada yaptıracağım.

Şimdi vakit buldukça aracın içerisine oturuyor ve nereye ne konulur hayal ediyorum. İnşaallah zamanı gelince hızlanırız. Selamlar.

Sevgili Mabirsen,mesajını aldım ve sana yardım yapabileceğimi düşünerek bu mesajı okumanı istiyorum.Doğru iki tane sürgülü bir tanede açılmalı cam buldum Şu an elimde .sana gönderebileceğimi düşünüyorum.Tabi hediye olarak.Ben Bursa'dan iveconun orijinal camlarını ve çok ucuza buldum.ekonomik durumunu bilmediğimden tavsiye edemiyorum.Telefonum 0505 7571084.Ararsan görüşürüz.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Sevgili Mabirsen,mesajını aldım ve sana yardım yapabileceğimi düşünerek bu mesajı okumanı istiyorum.Doğru iki tane sürgülü bir tanede açılmalı cam buldum Şu an elimde .sana gönderebileceğimi düşünüyorum.Tabi hediye olarak.Ben Bursa'dan iveconun orijinal camlarını ve çok ucuza buldum.ekonomik durumunu bilmediğimden tavsiye edemiyorum.Telefonum 0505 7571084.Ararsan görüşürüz.Selamlar.

Sayın Adil hocam. Cevabım gecikti kusura bakmayın. Teklifiniz büyük bir incelik. Teşekkür ediyorum. Cam işini halledemediğim için açıkcası biraz sıkılmıştım. Telefonda da belirttiğim gibi camları alabilirim. İlginize teşekkür eder, saygılar sunarım. Selamlar.

TUGAY58' Alıntı:
Liderim sanırım yaşlılık bizimde kapımızı çalmış,da haberimiz yokmuş mesajınızdan sonra hatırladım telefonlada konuşmuştuk 15 tatil olayını neyse

Yaşlılığı ben bile kabul etmiyorum!
Yaramaz çocuk; Burada ivecolu dururken başka kapılar çalmak niye?Ben iki veya üç güne siteye bir döşeme planı sunacam bekle.Seni ivecolu yapam.Acele etme. Ben bu sitede o kadar çok bilgiler edindim ki sorma gitsin.Selamlar.

İşte gezenbilir ailesi. Seyfettin Öğretmenim siz gibi büyüklerim önümde oldukdan sonra merak etme düşürmezsiniz beni

Merhaba mehmet bende seningibi bu işte yeniyim . çokca düşünmeye inan gerek yok olası hatalarda insana başka çözümler sunuyor yaratma gücün gelişiyor . aslında konturolun sende olduğunu fark ediyorsun. ve gönlüne göre imalata devam ediyorsun . kendi yaptığına var olana şekil verdiğinde ona dokunmak görmek ve hissetmek çok keyifli . bence artık harekete geçme zamanı .bursaya gelince haberim olsun cam kabota ve benzeri durumlar için yardımcı olmaya çalışırım . kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR