Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen
Aslında km olarak iyiydi tabii. Ancak bu araçlarda km te fazla takılmamak gerekiyor. Periyodik bakımları yapılınca (ustanın yalancısıyım) 750.000km gidenleri var. Yeterli araçta ciddi kaporta kazası olmasın. Motor çok sıkıntı çıkarırsa sandık motor tabir edilen sıfır motor takarsınız hallolur. Ancak diğerleri çözülemiye biliyor. Aslında ben bu motoru (TDİ) daha çok seviyorum. Yakıt seçmemesi bence en büyük avantaj. Multijet motor belki daha sessiz fakat bakım maliyetleri ve yakıtta seçici olma durumu sıkıntılı. Bende önceden opel combo vardı. Şehir içinde sorun yok bir yerden alıyorsunuz. Ama bu nihayetinde karavan gezmeyen karavan ne kadar karavandır? Ağlar garibin. Geziyorsan yakıt yakıyorsun. Bu motor o yüzden benim tercihim. Tabi benim Görüşüm bu. Üstadları belki farklı düşünüyor olabilir. Örneğin benim ataç 290 binde. Belki bir otomobil olsa yüksek km de. Ancak benim araç su anda sıkıntısız duman atması falan yok, çekişi de iyi. E daha ne olsun
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen
Elbette araç temiz,darbesiz,yağ ve filtre bakımları zamanında yapılmış ise,500000 rahat yapar,motorda çok pahalı değil,4000 tl 0 motor yapılıyor.yaşam alanı önemli olan...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen
Karavanınız çok güzel oldu. Yapım maceranızı baştan itibaren takip ediyorum. İnş. daha iyisini de alır ve yaparsınız. Paylaştığınız değerli bilgi ve fotoğraflar için teşekkürler..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Satılırsa yeni bir macera satılmazsa yine macera. Herkesin dilediği karavana sahip olup özgürlüğün tadını doyasıya çıkarmasını temenni ediyorum. Selamlar.
Karavan da işler hiç bitmez. Güneş panelleri üç gün kapalı havalarda beni idare ediyordu. Araç aküsünden yaşan aküsüne 35 mm2 kesitler bir şalter kontrolü ile paralel bağladım. Şaşeyi koltuk altından aldım. Artık hic bir yerde enerji sıkıntısı İnşaallah yaşamayacağım.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi