Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mabirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 702
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,570

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen

Anladım,bölümü hızlıca okudum,o bölümü görmemişim,o araç çok güzel değilmiydi,az km de...

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Aslında km olarak iyiydi tabii. Ancak bu araçlarda km te fazla takılmamak gerekiyor. Periyodik bakımları yapılınca (ustanın yalancısıyım) 750.000km gidenleri var. Yeterli araçta ciddi kaporta kazası olmasın. Motor çok sıkıntı çıkarırsa sandık motor tabir edilen sıfır motor takarsınız hallolur. Ancak diğerleri çözülemiye biliyor. Aslında ben bu motoru (TDİ) daha çok seviyorum. Yakıt seçmemesi bence en büyük avantaj. Multijet motor belki daha sessiz fakat bakım maliyetleri ve yakıtta seçici olma durumu sıkıntılı. Bende önceden opel combo vardı. Şehir içinde sorun yok bir yerden alıyorsunuz. Ama bu nihayetinde karavan gezmeyen karavan ne kadar karavandır? Ağlar garibin. Geziyorsan yakıt yakıyorsun. Bu motor o yüzden benim tercihim. Tabi benim Görüşüm bu. Üstadları belki farklı düşünüyor olabilir. Örneğin benim ataç 290 binde. Belki bir otomobil olsa yüksek km de. Ancak benim araç su anda sıkıntısız duman atması falan yok, çekişi de iyi. E daha ne olsun:smiley:

Elbette araç temiz,darbesiz,yağ ve filtre bakımları zamanında yapılmış ise,500000 rahat yapar,motorda çok pahalı değil,4000 tl 0 motor yapılıyor.yaşam alanı önemli olan...

Haklısınız. Genel olarak sıkıntısız ve plan olarak işinizi görüyorsa bir de sizinse en iyi karavan odur. Selamlar.

Karavanınız çok güzel oldu. Yapım maceranızı baştan itibaren takip ediyorum. İnş. daha iyisini de alır ve yaparsınız. Paylaştığınız değerli bilgi ve fotoğraflar için teşekkürler..

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Satılırsa yeni bir macera satılmazsa yine macera. Herkesin dilediği karavana sahip olup özgürlüğün tadını doyasıya çıkarmasını temenni ediyorum. Selamlar.

Karavan da işler hiç bitmez. Güneş panelleri üç gün kapalı havalarda beni idare ediyordu. Araç aküsünden yaşan aküsüne 35 mm2 kesitler bir şalter kontrolü ile paralel bağladım. Şaşeyi koltuk altından aldım. Artık hic bir yerde enerji sıkıntısı İnşaallah yaşamayacağım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0495492f0a605ccdf4c4edfbb27290d9.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR