Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,324
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

sn arkadaslarım.
jenoptık JD C 3.1 lcd dıye bır fotograf makınem var. kablosu yardımı ıle laptobuma baglayınca resımlerı ekranda gorebılıyorum. tek yapabıldıgım bu. yapmakta oldugum karavanıma aıt fotolarımı sızlerle paylasabılmek ıcın yukleme yapmayı bılmedıgım ıcın sızlerden yardım rıca edıyorum.
ılgılenen tum dostlara sımdıden cok tesekkur ederım.

Etiketler

Mehmet bey makinanızdan fotoğrafları bilgisayarınıza yükleyemiyor musunuz? Yoksa bilgisayarınızdaki fotoları siteye mi aktaramıyorsunuz?

hasmet bey .
bılgısayara yuklemeyı basardım fakat gereklı duzenleme(kucultme) ıslemını basaramadım
tesekkurler.

Küçültme için ben mesaj atmıştım ama isterseniz bu şekliyle bir deneyin. Boyutu 250 kb dan düşükse yüklenebilir. Olmazsa 3er-5er yüklemek yerine her fotoğraf için ayrı mesaj atarsınız.

Arkadaşlar Picasa google'nin programı ve Türkçe,programı açtığınızda yeni yüklenen fotoları kendi galerisine alıyor istediğiniz bir fotoya bir kere tıklayıp alt tarafta dışa aktar yazısına tıklıyorsunuz çıkan sayfada şuna göre yeniden boyutlandır kutucuğunu işaretleyip altında pikseller var onun önündeki kutuya 900 yazarsanız fotolar 110kb gibi küçülüyor bunları pc'de picasa dışa aktarım diye resimler içinde bir dosyaya atıyor oradan alıp foruma rahatlıkla yükleyebilirsiniz çok kolay bir program.

mehmet abi bu da benim sana yolladıgım iç dizayn krokisi bence daha ferah ve aydınlık ayrıca kullanışlı iyi calışmalar saygılar

moto karavan kroki.gif

metın kardes.
gonderdıgın krokı de oldukca kullanıslı dedıgın gıbı de ferah bır gorunum sunuyor. ancak benım kullanım amacımda bazı faaktorler arka bolumde sabıt bır yatma bolumu ve bu bolumun altında bır motosıklet bagajı gereksını oldugu ıcın ,ve de senın geldıgın zaman dızayna gore butun parcalar kesılmıs ve bırlesım ve dekor ıslerı ıcın beklemekte . bılırsın senı kırmam ıstersen bu malzemelerı bır kenara ceker yenı malzeme alırım derım sen ne dersın? bır faktor daha kı soyle: 9.15 metre kare bır alan daha detaylı bır yerlesım planı rahatlıkla sıgabıldı. tabı kı orta bolumu dus tuvalet karsısını da buz dolabı ustu elbıse dolabı olarak yapınca bıraz karanlık dusecek gıbı bır hıs gelmıyor degıl . buna karsın bende pencerelerı 85x50 olarak ıkı yana ıkı adet ayrıca yanında bulunan 60 cm kapı acık tutuldugu zaman pek de kasvetlı olmayacagı gıbı bır kanaate vardım . daha onemlısı tavan rengını beyaz olarak yapmayı dusunmustum . bu gune degın gordugum cogu karavanlarda yan duvarlar ıle aynı gordugum ıcın bızımkı abduraman celebı olmasın dıye ben de cogunluga uydum . durum boyle bu elbıse dolabını getırdım yarın da mutfak gelecek arada kalan kapının kapının merdıvenının yapımında bayagı zorlanıyorum. bırıncı pasamagı sac malzemeden ıkıncı basamagı ahsap artı sac kaplama oldugundan dolayı uyum saglamasında gucluk cekıyorum kaynaktan dolayı mılımetrık cekmeler estetıgı bozdugundan ugrastırıyor yarın yıne aynı bolumde calısacsgım. bılıyorsun bu yastakı eforum ancak bu kadara yetıyor. elbet bır gun bıter.durumboyle metıncıgım vaktın olursa beklerım
selamlar sevgıler saygılar . hoscakal.

Metin Ağabey kolay gelsin. İnşallah gönlünüzdeki karavana yakın zamanda ulaşırsınız. Esasında başlamak işin yarısı gerisi zamanla gelir fazla da acele etmemek lazım. Güzel bir söz var " Geç olsun da güç olmasın"

tesekkur ederım hakan hardesım.
ımkanlarım elverdıgınce gucum yettıgınce , kendıme gore hızlı ve ozenlı yapmaya calısıyorum ılgın ve destegın ıcın cok tesekkur ederım.
mehmet.

kım ıstemezdı kı goklere degen heyecan fırtınası.

Herkes karavan yapmaya başlardı akşamları ..

bu denlı bana heyecan veren hobılere balıklama atlatım.
hıc de yasıma uymuyor ama af ola.

Sayın Mehmet ağbim koılay gelsin. Nasılsın ?Sağlık ve morallerin nasıl?En büyük destekçin sevgili eşiniz nasıllar?ALLAH Her ikinizede kılaylık versin. Dün 2. sanayi ye gittim.Orda şükrü ustaya gittik birinin işi için.Karşısında ALKAR karasör imalatçısı Necdet ustayla görüştüm.Alkovenli bir motokaravan yaparmısın? diye sordum.Bana dediki bizim bir arkadaş imal ediyor dedi.Sen den bahsettiğini hemen anladım .Görüştük,kulaklarını çınlattık.Nasıl gidiyor ?Sayın Yaybek Arkın bey YKAMAS bey Başardılar vede sende başarıyorsun.Sıra nezaman bize gelecek.?Tekrar Sevgi ve saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR