Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,351
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

aynı anda resım yollayamadıgım ıcın . ter acıdan resım

Etiketler

Mehmet Bey,

Davulun sesi uzaktan hoş geliyor bizlere. Sizin, hangi sıkıntılarla karşı karşıya olabileceğinizi tahmin etmek, pek kolay olmasa gerek. Gerçekten bravo diyorum size. Kolay gelsin...

Cavid Sezen

sn. cavıt sezen bey.
yasadıgım seruven her ne kadar bedensel yapıma uymuyorsada , gonul yapım bunun aksını soyluyor. belkı son hobım olacak her seye herseye ragmen kendımı kendıme ıspatlama duygularım bana dırenc ve gayret verıyor. ıyı bır davulcu olabılmeyı gercekten cok ıstıyorum. destek katkılarınızdan dolayı tesekkur ederım .
gonulden selamlarım mehmet.

Kolay gelsin Mehmet bey,
Siz de yavaş yavaş tunelin sonunu gören şanslılar kervanına katılmak üzeresiniz. İnşallah en kısa zamanda biter ve gezilere başlarsınız.
Darısı bizim başımıza. Sizlerin açtığı yollarda tecrübeleriniz ışığında bizde kendimizden emin bir şekilde ilerleyeceğiz.
Ahmet Arı

sn ahmet arı bey
bızlere taltıf ve begenılerınızle basarıya ulasma yolunda verdıgınız destek ıcın gercekten sız arkadaslarımıza cok ıhtıyacımız var hep yanımızda oldugunuzu hıssetmek guven duygumuzu arttırıyor. sızlere tesekkur ve mınnet duygularımızı ıletırız . sızınde gırısım asamasında oldugunuzu bılıyor ve heyecan duyuyoruz. ıslerınız rast gıtsın bılegınıze kuvvet kolay gelsın.
mehmet baydemır.

forum da bulunan tum arkadaslarıma.
bu gune kadar benı rahatsız eden bır konuyu sızlerle paylasmak ıstıyorum.
oglumun bılgısayarından ılk defa gezenbılır e uye oldugum zaman kımlık bılgılerımı tam olarrak acıklayamamıs olmanın sureklı rahatsızlıgını yasadım. adım mehmet, soyadım baydemır. sebeb bu dur kı soyadı benzerlıgımden dolayı son derece rahatsızım . ve acıklayamamaktan da muzdarıp oldugumu bıldırırım. baba memleketım konya kokenlıdır su anda bıle kımlık kayıtlarım orada kayıtlıdır 1954 yılından berı ızmır bornovada yasamaktayım . soyadımın dıger ucuncu sahıslar ıle hıc bır ılıskısı ve yakınlıgı olmayıp sadece benzerlıkten ıbarettır. sahsımın bu bılgıler altında tanınıp degerlendırmesını herkes den rıca edıyorum.
dost bıldıgım ve cok sevdıgım tum forum uyelerıne saygılarımı ve selamlarımı sunarım
mehmet baydemır.

sayın orbay74 ellerinize sağlık, işçiliğiniz fotoraflarda temiz gözüküyor marangozluk bilginiz var diye düşünüyorum, yanılıyormuyum

sn levent bey.
marangozluk bılgım meslekı olarak yok. bu gune kadar ne ogrenmıssem evımdekım bozulan kırılan esyalarımdan fazla meraklı oldugum ıcın bu gıbı ıslerı yapabılme gayretı ıcerısındeyım. bazı konuları gerek danısarak gerek mantık olculerımle tartarak , asıl olanıda sızler degerlı dostlarımızın bılgılerıne ve tavsıyelerıne kulak verıp arastırma yaparak ustesınden gelebılme gayretı ıcerısındeyım. sızler tarafından begenılmıs olması da dogru yolda ılerledıgım guvencesıdır . nasıl olsa yanlıslarım olursada dostlarımın benı uyaracagı guvenceyı de arkamda hıssettıkce daha bır cesur davranmakta ve ozenle calısmalarımı surdurmekteyım. begenınızı belırtmenızden de cok sevınc duydum tesekkur ederım.
mehmet.

Mehmet dostum(orbay74) herşey çok güzel gözüküyor.Senin fotoğrafı görünce hanıma seslendim''gel bak Mehmet hoca dediğimiz İzmir de uğrayacağımız dostumuz buymuş'' diye,hemde yaptıklarına berbaberce baktık,eşimden bile kadın gözü ile aferin aldınız. Yalnız merak ettim normalde bu kadar zayıfmısınız (benim eski halim) yoksa bu karavanmı sizi bu kadar zayıflattı :D Tabi bu arada yardımcınız eşinizinde ellerine sağlık demek lazım,yanlız olsanız işiniz çok zordu.Uzaktan kolay gelsin demek kolay diyeceksin ama yakında olmadığımız için yardıma gelmek yerine uzaktan KOLAY GELSİN demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.Merak etme buluştuğumuzda güzel demli bir çay ve yanında güzel bir sohbet ile ben senin yorgunluğunu alırım.Bu arada acele edip kendini tüketme ki gezmeye mecalin kalsın. ;) Saygı ve sevgilerimle

Epeydir forumu enine boyuna inceleyememiştim. Fotoğrafları ben de yeni gördüm. Çok güzel görünüyor. Başarılarınızın devamını dilerim. Yusuf arkadaşımızı da çok takdir ediyoruz ancak siz çok daha büyük bir işe kalkışmışsınız. Başarılarınız karşılığında alacağınız ödül de çok daha büyük olacaktır. Buna inanıyorum. Kolay gelsin.

harika çalışma MEHMET hocam yüreğinize sağlık sizi ayakta alkışlıyorum güle güle kullanmak dileğimle

sayın (orbay74) mehmet baydemir bazen konuları takip etmekte gecikiyorum geç kalmış olmamdan dolayı özür dilerim çalışmanızı kutlarım inşalah gönlünüze göre güzel bir eser ortaya çıkar.şansınız bol olsun sağlıkla kalın saygılarımla kemal orhun

abdı bey dostum.
aldıgım aferın ve sızlerın ıyı nıyetlı dostluk kokusu taaa buraya kadar geldı ınanın kı yuregımde hıssettım. zayıflıgım konusunda ıse , hayatımı hep boyle yasadım. 168 cıvarında boyum , kılom ıse 65 cıvarlarında seyreder. bır yonden haklı olabılırsınız kendı resmımde bır bıtkınlık ıfadesını bende hıssettım. aslında utangac tavrımdan yuzum oyle bır yapıya burunmus.
gonderdıgınız butun ıyı dusunce ve taltıfler tarıfı ımkansız dopıng etkısı yapıyor . bır kolaygelsın sozu benım ıcın cok sey ıfade eder. gucumu tuketmek konusunda ıse karavanıma yaptıgım her ılave bır dopıng etkısı yapıp taze kan enjekte edıyor. dusunsenıze bır de bıtırmıs olsam.
esım ve ben sızlere gonulden selamlarımızı ıletırız kendınıze ıyı bakın.

sevgılı cem kardesım.
ınsanın dostlar tarafından motıvasyon acısından desteklenmesı ve yaptıklarınında begenılıyor olması, hazzına doyum olmayan duygular yukleyıp yuregını ferahlatıyor. ıyı kı varsınız cok tesekkur edıyorum.
saglık haberlerınızı bekler selamlarımızı gonderırım. (esım kızına bayıldı).

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri