Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,848
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

metın kardesım
senı yoran dusunce bu mu ? takma kafaya derler ya hanı. bu ıslere bayıldıgımı anlamıssındır herhalde bılıyorsun serde sazanlık var , hemen hemen atarım kendımı. dusundugun bu olsun baksana arkadaslarımıza en azından boyle fıkırde olan gırısımcı arkadaslarımıza nasıl gaz verıyorlar . ınsan bu gazla denıldıgı gıbı uzay mekıgı bıle yaparız evelallah . turk gıbı baslamayı bılıyoruz eger bır de ıngılız gıbı bıtırmeyı becerdık mı kım durdurabılırkı bızlerı. yollar acık endıselenme.
evet bahsettıgın necdet usta ve oglu ıle tanısıyoruz ellerınden gelen her acıklayıcı bılgıyı verıyorlar ayrıca yardım konusunda da cok ısteklıler ama bılıyorsun calısma yerım(garajım) cok kucuk . bırde ozentım var her seyını kendım yapmak ıstıyorum. fevakar dostum ve sadık cıragım yengen ıyı dıleklerın ıcın tesekkur edıp aılene ve sana selam ve sevgılerını gonderdı.
hıc hayıflanıp umıtsızlıge kapılma , sevgılı dostlarımız ve bız ne gune duruyoruz.
selam sevgı saygılar ,aılecek - aılene.

Etiketler

Yeni vizyona girecek yerli yapım bir film var. İsmi ''usta''. Fragmanlarını seyrettim. Konusunu çok iyi anlayamadım ama sanırım uçak yapmaya çalışan bir ustanın öyküsünü konu alıyor. Herkes izlesin. Hepimizin motivasyonunu göklere çıkaracak gibi görünüyor. Bu heyecanla uzay mekiği işine de el atarız :D

az musaade et su karavanı bır bıtırebıleyım. cabuk gaza gelır bır yapım var . malum bır ıkı tahta eksıklıgı magdurıyetı . bu fılmı kacırmamaya calısacagım . eger varsa bana uyar kısımları hafızaya not alırım.
neden olmasın , uzay mekıgı de yapacak olsam ıcımızde bu kadar degısık ve cın fıkırlı onerıler oldugu muddetce bu ıs de yarım kalmaz.

sevgılı yusuf kardesım.
her gun arralıksız delıler gıbı ugrasmaktayım. af buyur bır de su aksam agrılarım olmasa daha cok calısacagım fakat ınsan yemegı yıyıp soyle bır ıstırahat edeyım derken anı agrılar baslıyor agrı kesıcı alıyorum . tabı halıyle uyku duzenımde aksamaya basladı bazı gunler saat 12 ye kadar kendıme gelemıyorum. yaptıklarım yavas yavas ortaya cıkmaya baslayınca baya sevkım artıyor calısma gucum yenılenıyor . bılırsın sende yasamıs olmalısın. halen mutfak ve elbıse dolabı yerlesımınde ugrasıyorum. orta kapı basamaklarını bıtırdım, benım on koltuk cıftlı ıdı .onu parcalayıp teklı koltuk halıne getırdım .bırde yaslanabılmek ıcın kolluk ılave ettım. uygun dus teknesı bulamadıgım ıcın yarım tabaka kkromnıkel aldım ve uzerıne kaymayı onleyen kucuk yuvarlak cıkıntıları ıcın prese verdım . bırde kenarlarının raduslu kıvrılabılmesı ıcın cekacılara goturup sekıl aldıracagım .arka bolumun 4.16 olması benı zorluyor sureklı gonyesınde tutabılmek ıcın gereken ılavelerle dengelemeye calısıyorum.resım koymak ıstedım beceremedım . yardım alıp fotoları yakında sızlere sunacagım.
hatır sorman cok guzeldı . benı sevındırdın. sennıde cok sevındırenlerın olması dılegıyle,tesekkurler
hoscakal sevgıler saygılar.

Mehmet ağbi sevgiler saygılar.Nasılsınız?iyimisiniz?Sevgili eşiniz nasıllar?Çalışmalar nasıl gidiyor?Bu aralar gelemedik ama bilirsin esnaf olmanın zorluklarını affına sığınıyorum.Bizim Ergün ile gelmek istiyoruz fakat bir türlü denk gelmedi.Ağbi sen fotoları çek çok çok çek.Biz gelip onları bir şekilde halletmeye çalışalım.Hanımınız çalışmalarınızda yardımcı oluyordurALLAH kolaylık versin.Sizinde elinize sağlık,kolay gelsin.Mutluluklar.

metın kardesım.
halımızı tahmın edıyorsundur herhalde. yengen ıle bırlıkte bugun monte edılen mutfak bolumunu ve elbıse dolabını yerıne alıstırdık. yapıstırıcılarla basım dertte. bır yere uyguladıgım yapıstırıcıyı bır dıger yerde kullanamıyorum. dun esnek yapıda olan bır yapıstırıcı buldum onunla yan duvarların bır kısmını profıllere yapıstırdım. kasada olusacak tıtresımden dolayı catlamaları onlemeye calısıyorum . yarında aynı duvarlara ıc kısımdan yenı yapılan aparatların kuvvetlı bır yapıstırıcı ıle yapıstırmam gerektıgı ıcın yenı bır yapıstırıcı arayacagım daha oncekı daysın turu yapıstırıcıdan pek memnun kalmadım buyuk parcalarda vazla guvenlı olmayacagı kanaatındeyım. ıste boyle hıc durmadan hem arastırıyor hem calısıyorum. fotograflar konusunda yardımınıza ıhtıyacım olacak dedıgın gıbı bır gun ergun le de bulusup su fotograf ısını ogrenmek ıstıyorum.ne zaman musaıt olursanız beklerım. sanada ıslerınde bol kazanc temennı ederım.
hosca kal sevgıler saygılar selamlar.

sayın orbay74 kolay gelsin, Allah güç kuvvet versin bian evvel bitirip seyahatlarınızda bol bol dinlenirsiniz inşaallah

sevgılı dostlarım.
bu gun arkadaslarım metın ve ergun zıyaretıme geldıler. resım cekebılmek ıcın kendılerıyle alıstırma yapıyoruz . sımdı bu ogrendıklerımı deneme yapabılmek amacı ıle sıze bır fotograf daha gondermeye calısacagım.

Mehmet abi sonunda sizi görmek nasip oldu şükür ve iyi gördük ;D Allah sağlık sıhhat versin tez zamanda karavanı bitirip acısını çıkarmayı nasip eylesin (cümlemize)

sevgılı yusuf kardesım.
bu gun resım yuklemeyı ogrenebılmek ıcın sagolsunlar metın0035 ve arkadasımız ergun geldıler .bu gun ılk denemeyı yaptık. aslında yapmakta oldugum karavanın anlasılabılır seklını yarın bazı parcalar takıldıktan sonra daha net anlasılacak. eger yapabılırsem yarın yenı resımlerı gondermeye calısacagım. bır sorunum daha var sıtedekı yerımde sanırım avatar denıyor , oraya resım kormak ıstıyorum bır ara bana adım adım anlatırsan cok memnun olacagım. zahmet olmassa
sımdıden cok tesekkur ederım. selamlar saglıklar.

tesekkurler yusufcugum beklıyorum vaktın musaıt olunca caldır.

Mehmet ağabey,

Nihayet seni görebildik. Karavanı yarılamışsıın. Kolaylıklar diliyorum.

bu gun toparladıgım mutfak bolumu ve buz dolabı ustu elbıse dolabını yerlerıne monte ettım. dıger parcalarıda yerde bırbırıne monte ettıkten son onları da takmaya calısacagım.
ıyı dıleklerde bulunan bulent beye ve yuzumu gormekten memnunıyet ıfadesı belırten ahmet beye ıyı dıleklerınden dolayı her ıkınızede ayrı ayrı tesekkurler ederım. baska kımımız var kı . sızler gıbı tum ıyı nıyetlerıyle tesvık dopınglerını esırgemeyen dostlarımız oldukca bızler gıbı arkadaslarımız can hıras bır sekılde tum gayretımızle yapıp bıtıre bılbek gayretımıze gayret kattıgınız ıcın sezlere mınnettarız. sagolun dostlarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri