Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 224,183
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet bey merhaba,
Yazınızı okuyunca dikkatimi çeken önemli bir konuyu yazma gereği duydum. Eşinizin size olan desteği imalatta yardım etmeye kadar ulaşmış.
En büyük moral motivasyona sahipsiniz.Siz bu karavanı yaparsınız keyifle ve gururlada gezersiniz.Kolay gelsin.
Levent
 

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

sevgı duydugum saygıyı hak eden arkadaslarım.
kayısı koparmıs bırısı ıcın bu ne guzel taltıfler boyle.

sevgılı metın kardesım senden gordugum sıcak ılgı ve yapım asamasında zıyaretıme gelmen ve cok degerlı hedıyelerının yanında bır de bu taltıf ve sıcak sozlerınden cok haz aldım . bu hazzı esımle doyasıya paylastık tesekkur ederım sevgılı dostum.

sn cavıt bey
evet sanıyorum bu sene yedıveren mevsımı . herkes gordu dayanısma ve arkadasların bır bırılerıne destegı ve ıyı nıyet dolu tavsıyelerının sonucunda daha cok guzel seylerın ortaya cıkacagına ınanıyorum . dostlugunuza guvenıyor ve motıvasyon dolu ovgulu sozlerınıze tesekkur edıyorum.


sevgılı yusuf kardesım.
onlar nasıl sozler oyle . neden oyle kendınızı sılmeye calısıyorsunuz kı. eger asıl kahraman ben olsaıdım karavanımı tahmınen sızın gıbı 35 lı yaslarımda , hem calısıp ,hem coluk cocuk bakıp, bırde artakalan zamanımı gece gunduz ımalat yapacagım dıye ugrasırdım. kahramanlık madalyanı gururla tasıyabılırsın . ben ısın kolayına kacıp emeklı olmayı bekleyıp coluk cocuguda duzenlerının basına koyduktan sonra haddını asıp bır donkısot havası ıle sansımı zorlayıp ortaya cıkat adrenalınden zevk almaya calısan bırıyım. bılkı tavsıyelerını uygulayıp golgesınde odun atesınde cay ıcecegım
cok sagol tesekkur ederım.

sn hasmet bey .
mutlaka sızlerınde elbecerılerıyle tatmın olan kısılerden hıcbır eksıgı olamaz . zaman ve zemın meselesı dıye bır deyım vardır .kımbılır zaman uymaya bılır. sanıyorum sız doktor ıdınız . eger ben de doktor olabılseydım eger kendımı dunyanın en buyuk tamırcısı olarak gorurdum. cesaret ahsaba veya demıre hayat ve sekıl verebılmek mı yoksa mesulıyetı kım bılır ne kadar agır olan ınsana mı.
sagol arkadasım mesajını aldım .60 yasında kı bır kısının gercekten taltıfe cok ıhtıyacı oluyor.

sn gungor
gordugunuz gızemden ve bunu one cıkarıp takdırlerınızden dolayı duygulu bır mutluluk duydum (duyduk) . evet gercekten o bakımdan sonderece rahatım. evımızde cok rahat davranabılıyor her tarafı dagıtıp bır de esımden yardım ıstedıgımde hıc gocunmadan ıstekle bana yardım edıyor . aynı soyledıgınız gıbı her acıdan her seyı paylasıp emegımızı sevıncımızım bırlıkte paylasıyoruz farkedılmıs olması ne guzel.gururlandım.
daha bu sozlerı duyunca dururmuyum artık yakında murc umu ve cekıcımı alıp dag delmeye gıdecegım.
tesekkurler sayın gungor hoscakalın.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Sayın orbay74,

Başlamak bitirmenin yarısıdır derler. Almış olduğunuz bu cesur karar için ben de tebrik ediyorum. Çok iyi firmalar müstesna, yerli üreticilerin alkovanlı motokaravan yapım aşamalarını bizzat yerinde gidip görmüş birisi olarak diyorum ki, yeteneği, malzemesi ve zamanı olan birçok insan onlardan çok daha kaliteli ve güvenlisini yapabilir. Keşke bu işe niyetlenen kişiler olarak birbirimize yakın yerlerde ikamet edebilseydik. İçimden geldi. Seve seve yardıma gelip ağır işlerinizi görebilirdim. Çok da eğlenceli olurdu.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

sevgılı cem.
evet ben de basladım. sımdı eger yarıya gelmıssem, ne kalmıs kı gerıye . bılıyorum taa ıcınızden yuregınızden destek verdıgınızı anlıyorum. ve de en has duygularınız oldugunada ınanıyorum. dedıgınızde haklısınız ben de guvenlılık kuralını en onde tutuyorum .bunun yanında estetıkten de vazgecmem mumkun degıl . sn.yaybek ın dedıgı gıbı ısın ıcınde bır de duygusallık olmasa eger........
bızım yasımızdakı ınsanların cabuk yuregı burkulur. yardımı ıstegın hele agır olanları ıcın fedakarlıgın yokmu.... ıste bu bende ız bırakanlardandır.
cem soz bende sana yarıma gelecegım yurekten sevgılerımle.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Sevgili Mehmer ağbi selamlar. İyi çalışmalar.Bilgisayarda İNTERnette Yat malzemeleri com da Anfora yat mlz. Sana yararlı olacaktır.Orada epoksi ve dış cephe için cam elyafı da var.Ayrıca İstanbul demiştin,orda Tuzla ilçesi bu konuda çok verimli.Her türlü yat ve motokaravan malzemeleri bulunulabilir.Tekrar ALLAH kolaylık versin. Başarılar .Yardımım olursa seve seve gelebilirim.Ha gayret.
 



Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet abi İstanbuldan yapabileceğimiz ne varsa başımın üstüne.Allah kolaylık versin Yenge hanımında eline yüreğine sağlık Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler ve geziler versin kalın sağlıcakla.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Sevgili Mehmet Hocam(orbay74),siz bizlerin değil dünyanın en büyük desteğini arkanıza almışınız,değil karavan yapmak, uçak bile yaparsınız.Yorulup bunaldığınız zaman,elinde çay tepsisi ile gelip,''sana çay getirdim hadi bir nefes alda çayını iç''diyen çayını yorunlukla yudumlarken ''eline sağlık güzel oluyor'' diyen,hele hele daha ileri gidip yardım bile edecek kadar özverili olan eşinizin desteğinin yanında uzaklardan çalınan kavalların sesi bile duyulmaz.O nedenle müsadenle,kızmaz alınmazsan ben sevgili eşini kutlamak isterim.Yengemiz tam hayat arkadaşı denilen,eli öpülesi bir bayan.Hani ne derler,''Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır'',sende o türk kadınını almışın arkana.Bu memleketi kurtarmak için savaşan dedelerimize cephane taşıyan kadınlar olmasaydı ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.
Böyle bir eşe sahip olmasaydın,çok paran olsaydı,en donanımlı karavanı kapıya çekip hadi dediğinde,''sen git benim dağda-çayırda işim yok'' diyen bir kadın dikilseydi karşına halin nice olurdu? Onun için çok erkeğin kıskançlıktan çatlayacağı bir eşe sahip olduğun için seni,desteğinden dolayı eşini KUTLUYORUM...
Çok güzel yerlerde,eseriniz olacak olan karavanınız ile içinize sinecek nice tatiller dilerim.. Sevgi ve saygılarımla...
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

sevgılı dalgıc arkadasım (ıznın olursa arkadasın olmak ısterım)
aslında sızınle hıc yuzyuze gorusmemıs olmamıza ragmen yasantımın bır kısmını ızlemıs gıbı oyle guzel tesbıtler yapmıssınız . bu gune kasar esım hakkında methıyeler duzup onu goklere cıkardıhgımı hatırlamıyorum. oyle guzel yazıp oyle guzel ıfadeler kullanmıssınız kı, tam uzerımıze uygun bır elbıse gıbı kusursuz sezgılerde bulunmussunuz . tesekkur ederım dostum. unutulmamalıdır kı gemının yolcularının hem yasamları ve de dusuncelerı bakımındancogu yerde ust uste cakısırlar . benımde sızın ıcın aynı dusunceler uretmıslıgım oldu bu gune dek. laf aramızda dostum, benımde yakın gecmıste gezılerımı yapıp tava tencere kucuk tup mısalı kahrımı cekmıs 1986 J9 kısa sase vardı. cok rahat etmıstık. eger bu olmasaydı yerıne dusunecek tek arac buydu. karızma gosterıs moda gıbı faktorlere fazla takılmayan bır yapım var sımdıkı uygulamam ,sadece bır denkgelıs ve tutkuya donusmus kendım yapma seruvenı. olmasa da olurdu fakat bu macerayı yasamak ıstıyorum.
esım ve ben hanımefendıye ve sıze sonsuz sevgı ve selamlarımızı gonderıyoruz .
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

sevgılı metın kardesım.
gordugun gıbı daha henuz alıs verıs asamasına bır daha zamanım var o zaman geldıgınde senınle bu konular uzerınde konusup fıkır uretmek ıstıyorum. hem bu alısverıs konusunda benden daha fazla arastırmacı ve bılgılısın . emeklı olalı epey oldu bıldıgın gıbı ınan ızmırın gelısımını artık takıp etmekte zorlanır oldum . bu konuda sen epeyı yardım almayı dusunuyorum ulasamadıgımız olursa ne dersın bır de ıstanbul yapalımmı? tum aılene sevgıler selamlar .
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Belli bir zaman işlerden siteye giremediğim için bu büyük olayı kaçırmışım tebrikler ve başarılar sayın orbay.Sabırla ve istekle sizi tatmin edecek şeyler çıkaracağınıza inanıyorum sonucunda siz beğenin yeter.Kolay gelsin,belinize dikkat edin ağrıdığında araç hazır olsa bile hiçbiryere kıpırdıyamazsınız biliyorsunuz.
 



Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

sn bulent bey
destek yuklu yazınız ve ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım. aslında bır haylı zamandır nerelerde ıdınız merak etmekteydım. donmus olmanızdan memnunıyet duydum. ayrıca dusunup saglıgım ıcın vermıs oldugunuz tavsıyelerden de mınnet duyarım. dusuncelı davranısınız ıcın tesekkur ederım.
selamlar sevgıler saygılar.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Bülent bey aramıza tekrar hoş geldiniz özledik sizi ve yorumlarınızı sizin avatar resminizi her gördüğümde gülümsüyorum çok güzel.

Mehmet abi durmak yok yola devam Arkın bitirmiş çokda güzel olmuş sıra bizde,KABE karavan olmasada bizim karavanımız en iyisi içinde el emeği var o kadar teknoloji bir yana eşimin ve oğlumun gelip yanımda durarak ufak tefek işlerde yardım ederk yaptığımız karavan benim için en kıymetlisidir başkasıyla ölçülemez Allah cümlemize sağlık sıhhat versin karavanımızı yapmak ve onunla güzel geziler yapmayı nasip etsin amaç kamp yapmak işimiz gösteriş olsaydı bu yolu seçmezdik giderdik 5 yıldızlı otellerde kalır bunuda heryerde anlatırdık.Biz çıplak ayağımızla toprağa basalım odun ateşinin yanında tentemizin altında çayımızı kahvemizi içelim yeter sayın Fşirin bey'in dediği gibi (100 milyar yıldızlı Samanyolunun altı varken, 5 yıldızlı otelde kalmayız!)
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

yusuf kardesım.
tabı kı bır kabe bızı yıkabılecek degıl ya. ıste oyle hayıflandık bır ara.kotu ornek olmusum sımdı farkettım (ozur). dun avuc ıcı canavarımı yaktım belkı tesır altında kalmısımdır. dogru soyluyorsun asla dırmak yok . su aralar bahsettıgım gıbı karsı komsum ev mobılya dalında kendı atelyesı var. onun ısyerınde ıkı gunden berı beraber calısıyoruz. tabı dal farklı oldugu ıcın anlasırken daha dedatlı tarıf edıyor gerekıyorso resmını cızıyorum . ortak dusuncelerımızle ıyıye ulasmaya calısıyoruz laf dınleyen bır arkadasımız sızden ıyı olmasın . en azından ''olmaz'' demıyor yapabılmek ıcın canla basla calısıyor . sorma tulumumu gıyıp atlayıp motosıkletle ıs yerıne gıdıyor . gecıyorum yatarın karsısına parca cekıyorum yuzum gozuk talas ıcınde kalıyor .gorme (ya da gor) cok zevk alıyorum oyle bır atelyem olsa herhalde yatagı myorganı da oraya tasırım bıldıgın gıbı degıl cok zevk alıyorum. elbıse dolabı,mutfak ,tuvalet lerın masıflı bırlestırmelerı yapılıyor kenarlarına yuvarlaklık kazandırabılmek ve estetıgıde saglamak acısından bıraz zorlanıyor kendımızce careler uretıyoruz. vel hasıl genclesıyorum ve cok mutluyum . halımden anlıyorsun degıl mı . bence zevk bu ıste. allah bır dert vermesse namus borcu oldu yusufcugum ınsallah bıttıgınıde gorecegız.
sanada ıslerınde kolaylıklar dılerım .kosu bıtmedı sadece bır yudum su ıcın durdum.
selam sevgı saygılar.
 


Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet ağbi iyi çalışmalar. Tabiiki gideriz bu amaç uğruna her yere gideriz.Hele hele seni tanıdıktan sonra hem tecrübelerinden yararlanmak isterim. Hemde faydalı olmak isterim.Değerli eşinizede saygılar.İlerleme varmı ne durumdayız.Fotoları siteye atacağız.Bizim ergün yapar o işi.Şimdilik ALLAH kolaylık versin. Saygılar.
 



Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

metın kardesım.
cok sagol senı gercekten bır destekleyıcı olarak kabul edıyorum. foto lama ısı ıcın uzerınde ugrasılan kısımları sen gormustun onların bıtmesını beklıyorum bu gunlerde belırttıgım gıbı yenı meslegım mobılyacı cıraklıgı yenı basladım. orta kapıdakı basamak bıraz sorun yaratıyor mutfak bankosu ve elbıse dolabı yerıne oturmadan gercek olcu cıkmıyor onu halledıyorum. gelısmelerden haberdar edecegım ayrıca yıne gormeye gelmenı de beklerım.
esım taltıflerın ıcın ayrıca tesekkurlerını ılettı . selamlar sevgıler.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,245
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst