Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Sevgili Mehmet Hocam(orbay74),siz bizlerin değil dünyanın en büyük desteğini arkanıza almışınız,değil karavan yapmak, uçak bile yaparsınız.Yorulup bunaldığınız zaman,elinde çay tepsisi ile gelip,''sana çay getirdim hadi bir nefes alda çayını iç''diyen çayını yorunlukla yudumlarken ''eline sağlık güzel oluyor'' diyen,hele hele daha ileri gidip yardım bile edecek kadar özverili olan eşinizin desteğinin yanında uzaklardan çalınan kavalların sesi bile duyulmaz.O nedenle müsadenle,kızmaz alınmazsan ben sevgili eşini kutlamak isterim.Yengemiz tam hayat arkadaşı denilen,eli öpülesi bir bayan.Hani ne derler,''Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır'',sende o türk kadınını almışın arkana.Bu memleketi kurtarmak için savaşan dedelerimize cephane taşıyan kadınlar olmasaydı ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.
Böyle bir eşe sahip olmasaydın,çok paran olsaydı,en donanımlı karavanı kapıya çekip hadi dediğinde,''sen git benim dağda-çayırda işim yok'' diyen bir kadın dikilseydi karşına halin nice olurdu? Onun için çok erkeğin kıskançlıktan çatlayacağı bir eşe sahip olduğun için seni,desteğinden dolayı eşini KUTLUYORUM...
Çok güzel yerlerde,eseriniz olacak olan karavanınız ile içinize sinecek nice tatiller dilerim.. Sevgi ve saygılarımla...