sami bey,teşekkürler.ince ayar tamda bizler için.sabır bizde zaman bizde ;Dzüğürt gezençi' Alıntı:Rifat bey,böyle ince ayar işleri bizim gibi emeklilerin kafa ayarını bozabilir ama sabır gerekiyor.Allah kolaylık versin.
hakan bey,çok teşekkür ediyorum.çalışmalarımız olanaklar dahilinde araçta,diğer zamanlarda masa başında proje geliştirme ile geçecek.aslanahmet' Alıntı:Rıfat Bey, yeni aracınız kutlu olsun. Çalışmalarınız kolay gelsin.
sn kurtaran, ilginiz için teşekkürler.herhangi bir çalışma yaparsam mutlaka sizlerle paylaşırım. selamlar.gitarcı' Alıntı:sayın rıfat bey arabanız hayırlı olsun imalata başlamışsınız imalattaki diğer resimleri yayınlarsanız bizde bilgi ediniriz saygılar kurtaran
haşmet bey,bende işin erbabı değilim, emekliyim ;D ;D şaka şaka . elim biraz tornavida tutar. havalar soğuduğu için kapı ayar işini dahasonra yapacağım. sağlıkla kalınız.drares' Alıntı:Benim aracımın yan kapısı da hem zor kapanıyor, hem de zor açılıyordu. Serviste kapıyı yağlamakla kalmadılar ayarlayabilmek için sarkmış kapıyı kriko ile yukarı kaldırıp civatalarını bu pozisyonda sıktılar. Ben işin erbabı olmadığımdan bu işleri yetkili servisteki arkadaşıma yaptırdım.
Ertan bey,samimi dilekleriniz için çok teşekkürler.dalyan' Alıntı:Rıfat bey kolaylıklar diliyorum size aracınızın karavana dönüşmesinde.