Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,209
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

bu ürünün teklisi sanırım bugünkü gazetelerdeki şok mağazası ilanlarında 6 metresi 3,99 TL. diye ilan vardı.

KAUCUK-KAPI-PENCERE-IZOLASYON-BANDI.jpg

Etiketler

Rıfat Bey, yeni aracınız kutlu olsun. Çalışmalarınız kolay gelsin.

sayın rıfat bey arabanız hayırlı olsun imalata başlamışsınız imalattaki diğer resimleri yayınlarsanız bizde bilgi ediniriz saygılar kurtaran

Rifat, kayar kapının aracın kupasına göre mm bazında bile olsa, biraz
atilla kapı ayarlarını şöylebi yokladım tam netice alamayınca geçici olarak cam fitili ile sorunu çözdüm.
bilgisayarım bozuk ve serviste olduğu için forumu takip edemiyorum
arkadaşlar kusuruma bakmasın bu mesajıda gezmeğe gittiğim abimin bilgisayarında yazıyorum
herkese selam

Benim aracımın yan kapısı da hem zor kapanıyor, hem de zor açılıyordu. Serviste kapıyı yağlamakla kalmadılar ayarlayabilmek için sarkmış kapıyı kriko ile yukarı kaldırıp civatalarını bu pozisyonda sıktılar. Ben işin erbabı olmadığımdan bu işleri yetkili servisteki arkadaşıma yaptırdım.

züğürt gezençi' Alıntı:
Rifat bey,böyle ince ayar işleri bizim gibi emeklilerin kafa ayarını bozabilir ama sabır gerekiyor.Allah kolaylık versin. :smiley:
sami bey,teşekkürler.ince ayar tamda bizler için.sabır bizde zaman bizde ;D

aslanahmet' Alıntı:
Rıfat Bey, yeni aracınız kutlu olsun. Çalışmalarınız kolay gelsin.
hakan bey,çok teşekkür ediyorum.çalışmalarımız olanaklar dahilinde araçta,diğer zamanlarda masa başında proje geliştirme ile geçecek.

gitarcı' Alıntı:
sayın rıfat bey arabanız hayırlı olsun imalata başlamışsınız imalattaki diğer resimleri yayınlarsanız bizde bilgi ediniriz saygılar kurtaran
sn kurtaran, ilginiz için teşekkürler.herhangi bir çalışma yaparsam mutlaka sizlerle paylaşırım. selamlar.

drares' Alıntı:
Benim aracımın yan kapısı da hem zor kapanıyor, hem de zor açılıyordu. Serviste kapıyı yağlamakla kalmadılar ayarlayabilmek için sarkmış kapıyı kriko ile yukarı kaldırıp civatalarını bu pozisyonda sıktılar. Ben işin erbabı olmadığımdan bu işleri yetkili servisteki arkadaşıma yaptırdım.
haşmet bey,bende işin erbabı değilim, emekliyim ;D ;D şaka şaka . elim biraz tornavida tutar. havalar soğuduğu için kapı ayar işini dahasonra yapacağım. sağlıkla kalınız.

Rıfat bey kolaylıklar diliyorum size aracınızın karavana dönüşmesinde.

dalyan' Alıntı:
Rıfat bey kolaylıklar diliyorum size aracınızın karavana dönüşmesinde.
Ertan bey,samimi dilekleriniz için çok teşekkürler.

altyapı çalışmalarına devam.
atık su deposu projesi ve çalışmalardan kesitler.

r2.jpg

bidonları biribirine bağlayan parçalar.

SAM_0387.jpg

bidonların çıkış montajı

SAM_0388.jpg

Rıfat ağbi bu bidonları nereye yerleştireceksin

Rıfat bey bu bidonlar altta olursa çokyer kaplar gibi üste olmaz herhalde.. :D kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR