Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,209
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Rifat abi bu gün bir iveco inceledim ic kısımdaki arka teker üstü davlumbazları yaklaşık 10 cm yüksekliğinde kesmişler şaşırdım nası oluyo yük basmıyormu dedim 4,5 tonu gecersen sürtüyo dedi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim.saygılarımla

Etiketler

TUGAY58' Alıntı:
Rifat abi bu gün bir iveco inceledim ic kısımdaki arka teker üstü davlumbazları yaklaşık 10 cm yüksekliğinde kesmişler şaşırdım nası oluyo yük basmıyormu dedim 4,5 tonu gecersen sürtüyo dedi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim.saygılarımla
Tugay kardeşim, iveko hakkında hiç bilgim yok.Davlumbaz küçültülmüş ise ,karlı yolculukta davlumbaz içi çabuk dolacak tekere zarar verecektir.selamlar.

rtulun' Alıntı:
Tugay kardeşim, iveko hakkında hiç bilgim yok.Davlumbaz küçültülmüş ise ,karlı yolculukta davlumbaz içi çabuk dolacak tekere zarar verecektir.selamlar.
Benim davlumbazı enine boyuna inceledim.Dediğin tam doğru.Hele donlu havalarda yola çıkmışsan.Şehir içi ve yazın önemli olmayabilir.Ben dokunmama kararı aldım.Duşun ölçülerini 80x80 e indirdim.

rtulun' Alıntı:
Teşekkürler Murat beyTeşekkürler Haşmet.Kış kampları daha güzel olacak.
Bu kışı kaçırdıkta ömür yeterse gelecek kışa,Belki.Sizlere canugönülden iyi kışlamalar.Sevgilerle kalın.

Anladım Rifat abi yinede %50 %50 deyim artık plana göre hareket ederim. Teşekkürler abi

sobada son görüntüler

SAM_5050.JPG

SAM_5052.JPG

karavanımıza TV aldık.
yatakta, masada,ve araç dışında otururken tv izleyebilmek için tv askı aparatı yaptım

SAM_5372.JPG

SAM_5373.JPG

SAM_5376.JPG

SAM_5377.JPG

SAM_5383.JPG

Askı aparatının bağlanacağı yer bana pek güven vermediği için ikinci projeyi şimdilik uyguladım.
TV tavana asılarak seyredilecek.
çalışmalar devam ediyor.

SAM_5397.JPG

SAM_5398.JPG

SAM_5399.JPG

Hoş olmuş, yolculuk esnasındada takılımı duracak, yoksa bir taraflara katlanıyormu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR