Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,811
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

rtulun' Alıntı:
geziyorum,nereye gittiğimi inanın bilmiyorum.İyi dilek ve temenni sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
selamlar.

bir gezi başlığı açacağım.

Rıfat, yol kenarlarında mavi mavi tabelalar var, Ankara, İstanbul, vs, bari birkaçında ne yazıyor tüyo verde nere gittiğini kestirelim.

Etiketler

en güzelini yapıyorsun, illa bir yere gitmek gerekmiyor, bulunduğun ortamın keyfini çıkartmaya bak, selamlar

buralpdi' Alıntı:
en güzelini yapıyorsun, illa bir yere gitmek gerekmiyor, bulunduğun ortamın keyfini çıkartmaya bak, selamlar

Levent Kardeşim,
Tamı tamamına tam benim gibi düşünüyorsun!Geçen yıl 38 gün bu yıl 16.gün sanki evi taşıdım.
Demir attım Köyceğiz gölünün sahiline.Denize doğal kanalla bağlı olduğu için hem göl hem deniz.
Gerçekten memnunum.
Selamlar.

Aka' Alıntı:
Rıfat, yol kenarlarında mavi mavi tabelalar var, Ankara, İstanbul, vs, bari birkaçında ne yazıyor tüyo verde nere gittiğini kestirelim.

Rifat dostum süprizlerle doludur.
Nasıl olsa biryerlerden beyaz bayrak sallar. ;D ;)

Dombay'dan Rifat Tülün geçti.

20120901_005746.jpg

20120901_183646.jpg

20120901_193330.jpg

Kemanı görünce hiç şaşırmadım; şimdiye değin yaptıkları, yapabileceklerinin ipuçlarını veriyordu... ;) Sanata ve sanatçıya saygımız sonsuzdur!... :smiley:

Cavid Sezen

Rifat,
Dostum artık yaşlanıyoruz galiba;nerden anladın dersen?
Kitap okurken yakını göremediğimi anladım, ama;Nota defteri olmadığı halde yakın gözlüğünü kemanın yayı için mi ? kullanıyorsun,bir türlü çözemedim. ;)

airboat' Alıntı:
Rifat dostum süprizlerle doludur.

gezmen' Alıntı:
Kemanı görünce hiç şaşırmadım; şimdiye değin yaptıkları, yapabileceklerinin ipuçlarını veriyordu... ;) Sanata ve sanatçıya saygımız sonsuzdur!... :smiley:

Rıfat kardeşim, hakikaten sürprizlerle dolusun. Başka ne marifetlerin var merak etmeye başladım. Her gün bir yenisi çıkıyor. Bakalım sırada ne var? ;)

Eveeet nerede kalmıştık ;)
İkibuçuk aylık bir gezi tecrübesi yaşadıktan sonra kürkçü dükkanına döndük.
Kış gezi ve kamplarının hazırlıklarına başladım.Geçensene seyyar olarak kullandığım hermetik sobayı kalıcı( istenildiği an kolayca sökülebilir)şekilde montajına başladım.

SAM_5031.JPG

SAM_5028.JPG

SAM_5033.JPG

SAM_5034.JPG

SAM_5035.JPG

Bu çalışmaları yaparken bana yardımlarını esirgemeyen ve atölyelerinin olanaklarını sunan
Sefettin hocama ve hikmet kardeşime teşekkür ediyorum.
çalışmalardan birkaç kare daha

SAM_5036.JPG

SAM_5038.JPG

SAM_5042.JPG

SAM_5041.JPG

SAM_5044.JPG

çalışmalar devam ediyor .

SAM_5045.JPG

SAM_5039.JPG

ellerine sağlık abi, güzel bir çalışma oldu, ellerine sağlık. sök -tak ( gerçi sen alışmıştın ama ) uğraşıyordun. böylesi daha güzel oldu. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

heyecendan uyku tutmadı. bana kalsa çoktan yoldaydım ama Neşe hanım sabah ola hayır ola dediler.

Ooo Rıfat sonunda yuvaya döndün demek, iş güzel olmuş.
Bende bu arada bir mazotlu taktım, fakat senin mamulden eline geçerse talibim hala..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR