sağolasın taner,umarım biter.tanerefe' Alıntı:rıfat abi kolay gelsin yolun başındasınız ama bitiğinde güzel olacağına eminim.
mehmet bey,yorumunuz için çok teşekkürler.orbay74' Alıntı:Aracı cok ıyı tanımamam ıle bırlıkte , ızledıgım bır belgesel de yapılan carpısma testlerınde yolcu bolumunun korunması amacı ıle bazı bolgelerın darbelerı absorbe etmesı ve sıkısmaların engellenmesı amacı ıle bosluklar ve zayııf noktalar ıle dızayn edıldıgını gormuştum. Sadece "acaba" yorumu olarak yazdım. Yıne de endışelenmenız gerekmeyebılır . Aracınız uretılırken mutlaka testten gecmış olmalı.
Gule gule kullanıın.
gemiadami' Alıntı:eski sahibi araç içini hortumla bol yıkamış olabilir mi ?
yugun' Alıntı:İyi ki görmüşsünüz bunu,
Selamlar,
arkadaşlar tahminimce su kayar kapının fitil aralarından sızmış gibi görünüyor. neyseki aracın tabanında cürüme ya da paslanma yok, bundan sonra yapacağımız mobilyalara zarar vermemsi için çözüm bulmamız lazım.buralpdi' Alıntı:Rıfat ağbi neden ve nereden su almış bunu mutlaka tespit et sonra mobilyalarında aynı şekilde zarar görebilir erkenden tedbir al,
iyiki kaldırmışsın ıslak mdf koku ve böcek yapar
levent,kayar kapıyı içeriden kapattığım zaman üstten tam basmadığını net bir şekilde görüyorum.senin tecrübelerinden yararlanıp bir kontrol yapayım.buralpdi' Alıntı:öncelikle kayar kapının üst fitillere tam oturup oturmadığını, arkasından kapıyı kilitlediğinde her seferinde tam kapanıyormu diye kontrol et, bu kapılar büyük olduğu için çoğunlukla sorunlu oluyor, bazen kapanmış gibi dursada tam oturmuyor, genellikle sol üst tarafı(kapıyı karşınıza aldığınız zaman) açık kalıyor,
benim araçta çok sert kapatmadıkca oturmuyordu ne yaptımsa yumuşatamadım, vernik atarken mecburen fitilleri söktüm, akşam iş bitiminde bir şey farkettim kayar kapım fitil olmayınca çok güzel kapanıyordu, fitil olmadığı için hafifce çekince bile yerine oturuyordu tekrar yerine takacağım zaman fitil oluklarında daha önce sıkılmış mastikleri temizledim fitil saclarının açık kalmış aralarınıda düzeltip tekrar yerine itinalı bir şekilde oturttum, kapım şimdi normale döndü
yugun' Alıntı:Bu bantların belli bir süre sonra yapışkanları özelliğini kaybedip en uçtan açılmaya başlıyor, Gerçi bu süre o süngerden yapılanların deformasyonuyla karşılaştırılamayacak kadar uzun olsa da benim kullanmayı düşündüğüm yerde bana daha iyi bir şeyler lazım,
Acaba küçük vidalar ve pulla sabitlenebilecek ve çok daha kabarık -yani araçların bagaj kapağı lastikleri gibi olan türleri var mı bunların?
Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.