Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,231
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

atiladi' Alıntı:
Kolay gelsin Rifat, anladığım kadarı ile tentenin açma kanatlarını kullanmayacaksın, yanılıyorsan düzelt....
Teşekkürler Atilla.Tentenin açma kapama kanatları olmayacak.İhtiyaç duyarsam üstten teleskopik kol olacak.

Etiketler

rtulun' Alıntı:
Haşmet teşekkürler.Dostlardan beğeni gelmesi işin doğru gittiğini gösteriyor. :smiley:
Hangi aşamadasın,seninde imalat serüvenini bekliyoruz.
Selamlar.
Rıfat abi ben başladığım noktadayım, pek bir ilerleme kaydetme şansım olmadı. Ama sanırım önümüzdeki ay önce son fenni muyenesine katıp sonra camlarla havalandırmaları açtırarak izolasyonu tamamlamaya yöneleceğim.

buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi kolay geleeee :smiley:
Sağolasın Levent.
drares' Alıntı:
Rıfat abi ben başladığım noktadayım, pek bir ilerleme kaydetme şansım olmadı. Ama sanırım önümüzdeki ay önce son fenni muyenesine katıp sonra camlarla havalandırmaları açtırarak izolasyonu tamamlamaya yöneleceğim.
Umarım gönlünce olur.

Ellerine sağlık Rıfat ustam güzel olmuş tenten güle güle kullan. Artık ilk kampta gölgesinide kontrol ederiz kahvemizi içerken.
Selamlar .

centilmen' Alıntı:
Ellerine sağlık Rıfat ustam güzel olmuş tenten güle güle kullan. Artık ilk kampta gölgesinide kontrol ederiz kahvemizi içerken.
Selamlar .
Ümit teşekkürler. Tente çalışmaları devam ediyor.İlk kampta birşeyler içeriz ama ne olduğunu bilemem. :D

Tente için çadırcıdan branda aldım 3.20*3.20 .
Brandayı sarmak için tente borusunu söküp eve çıkardım.Düz zeminde sarma işlemini yaptım.

SAM_2885.JPG

SAM_2886.JPG

Profillerin açık ağızlarını kapatmak için plastik kapak aldım.

SAM_2887.JPG

Brandayı karavana taktım.

SAM_2888.JPG

Brandanın ön kısmına aliminyum boru geçirdim.(çalışmalarım devam ediyor bu boru değişebilir.)

SAM_2891.JPG

Kopya çekmek için çalışmanın bitmesini bekliyorum, bu arada işçiliğiniz çok temiz.

Üstadın ellerine sağlık, neresini değiştirmek isterseniz değiştirin bu hali ile harika iş çıktı ortaya.
Keyifli kamplarda kullanın.

Aliminyum çubuktan açma kapama kolu yaptım.(küçük ve hafif)
Brandanın açma ve kapatma testlerini yaptım.Açık olan brandayı toparlarken sağa sola kaçmadan gayet muntazam toparladı.

SAM_2896.JPG

SAM_2897.JPG

SAM_2898.JPG

SAM_2901.JPG

SAM_2904.JPG

Aka' Alıntı:
Kopya çekmek için çalışmanın bitmesini bekliyorum, bu arada işçiliğiniz çok temiz.
Sn Aka ,çok teşekkürler. İsteyin patenti sizin olsun ;)
Çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum.Selamlar.
güngör' Alıntı:
Üstadın ellerine sağlık, neresini değiştirmek isterseniz değiştirin bu hali ile harika iş çıktı ortaya.
Keyifli kamplarda kullanın.
Levent bey teşekkürler.Güzel dileğinize katılmamak mümkün değil.
Selamlar.

Rıfat bey, bitti demeyin sakın, dış koruma siperliğinide bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR