Sn Aka (isminiz kemal galiba) teşekkürler.Darısı başına.İşin en kolay kısmı ruhsat işi. Kolay gelsinAka' Alıntı:Rıfat bey, koşturmaktan foruma yeterli zaman ayıramadığım için gelişmeleri takip edemedim, yeni ruhsatınız hayırlı olsun, darısı başımıza.
Mehmet bey teşekkürler,olanaklar çerçevesinde birşeyler yapmaya çalışıyoruz.daha iyisi ve güzeli dostların olsun.mhmtabi' Alıntı:Rifat bey, bugünümü sizin çok güzel bir şekilde fotoromanlaştırdığınız, harika çalışmanızı okumaya ayırdım ve çok keyif aldım, ellerinize sağlık.
Sağlıkla,mutlulukla,kazasız-belasız günlerde kullanmanız dileği ile selamlar.
Mahmut kardeş,içinden geldiği gibi hitap edebilirsin.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.wankel' Alıntı:Rıfat Bey (aslında müsadeniz olursa bundan sonra Rıfat Abi demek isterim) karavanınızın yapım sürecini tek solukta baştan sona kadar dikkatle ve zevkle okudum. gerçekten güzel ve pratik bir karavan oldu. benim de karavanın imalatındaki süreçte gçsterdiğiniz tamamlama hızınız dikkatimi çekti. bu hızlı çalışma için sizi ve bu sonuca ulaşmanızda büyük katkıları olduğunu gördüğümüz yenge hanımı yada sizin tabirinizle kadrolu çırağınızı kutlarım. Allah nazarlardan esirgesin.
Yusuf kardeşim,teşekkürler.yaybek' Alıntı:Rıfat abi ellerine sağlık çok güzel oluyor.
Yücel sanada kolay gelsin,teşekkürler.yugun' Alıntı:Rıfat Abi, Kolay gelsin, Elinize sağlık..