halilo11
Zirve
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Rıfat abi çok güzel yapmışsın eline sağlık
Rıfat abi çok güzel yapmışsın eline sağlık
Bekir bey,karavanımızın her tarafı siyah ve beyazTA2RX' Alıntı:Ellerinize sağlık. Bir tek şeye takıldım: Siyah yerine beyaza boyasaydınız daha az göze batardı sanki?
Teşekkürler Halil.halilo11' Alıntı:Rıfat abi çok güzel yapmışsın eline sağlık
Tam isabet.TA2RX' Alıntı:Hmmm. Burada biraz Beşiktaş'lılık havası seziyorum sanki... ;D ;D ;D
Cavit bey teşekkürler,çok ince çok zarifsiniz.Yılların birikimi ile elinize takım techizatı alırsanız eminim iyi işler çıkartırsınız.gezmen' Alıntı:Teknik konularda pek yorum yapamam; beni biraz aşar bu iş ama bu türden el becerisine dayalı çalışmalara hep gıpta etmişimdir...
Kolay gelsin!...
Cavid Sezen
Kemal bey,tente borusunu tenekeden biraz daha kalınca sacdan bükmüşler,heybetli görünsede pek ağır değil.Yanılabilirim ama bütün aletin ağırlığı 10 kg ı geçmez herhalde.Aka' Alıntı:Rıfat bey, bu taktığınız alet ortalama kaç kilo cıvarıdır?.
Hmmm. Burada biraz Beşiktaş'lılık havası seziyorum sanki... ;D ;D ;D
Tam isabet.
Mehmet bey teşekkürler.İşçiliğe ne derece titizlendiğinizi bilen birisi olarak sizden beğeni sözleri duymak beni biraz şımarttı doğrusu.orbay74' Alıntı:Kompakt bır yapı ıle daha fazla ıhtıyacı gıderırken daha az baglantı tatbık ederek bır cok fuzuli parca eklemekten ve kaynak yapmaktan kurtulmuşsunuz. hem zerafetı korumak hem de estetiği saglamak bu olsa gerek . Eeee , ne de olsa bırıkımler zamanı gelınce pratik zekanın kıvraklıgıdan iyi faydalanmış. Elınıze saglık . guzel olmuş.
Selamlar.
Saçımın beyazı, kaşımın karası yeterli.TA2RX' Alıntı:O zaman biraz zebra deseni de size lazım
Haşmet teşekkürler.Dostlardan beğeni gelmesi işin doğru gittiğini gösteriyor.drares' Alıntı:Rıfat abi kolay gelsin, yeni imalatlarını merakla izliyorum. Tabiri uygunsa "döktürmüşsün yine"