Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,233

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

TA2RX' Alıntı:
Ellerinize sağlık. Bir tek şeye takıldım: Siyah yerine beyaza boyasaydınız daha az göze batardı sanki?
Bekir bey,karavanımızın her tarafı siyah ve beyaz
Nasıl yapıldığını göstermek amacı ile fotoları karavanın üstünden çektim,normalde profiller görünür durumda değiller.
Ayrıca...beyaz boya vadıda bizmi içtik. ;D
ya elimde pembe olsaydı.. ;D ;D ;D
halilo11' Alıntı:
Rıfat abi çok güzel yapmışsın eline sağlık
Teşekkürler Halil.

Hmmm. Burada biraz Beşiktaş'lılık havası seziyorum sanki... ;D ;D ;D

Teknik konularda pek yorum yapamam; beni biraz aşar bu iş ama bu türden el becerisine dayalı çalışmalara hep gıpta etmişimdir...
Kolay gelsin!... :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Teknik konularda pek yorum yapamam; beni biraz aşar bu iş ama bu türden el becerisine dayalı çalışmalara hep gıpta etmişimdir...
Kolay gelsin!... :smiley:

Cavid Sezen
Cavit bey teşekkürler,çok ince çok zarifsiniz.Yılların birikimi ile elinize takım techizatı alırsanız eminim iyi işler çıkartırsınız.
Selamlar.

Rıfat bey, bu taktığınız alet ortalama kaç kilo cıvarıdır?.

Aka' Alıntı:
Rıfat bey, bu taktığınız alet ortalama kaç kilo cıvarıdır?.
Kemal bey,tente borusunu tenekeden biraz daha kalınca sacdan bükmüşler,heybetli görünsede pek ağır değil.Yanılabilirim ama bütün aletin ağırlığı 10 kg ı geçmez herhalde.

Kompakt bır yapı ıle daha fazla ıhtıyacı gıderırken daha az baglantı tatbık ederek bır cok fuzuli parca eklemekten ve kaynak yapmaktan kurtulmuşsunuz. hem zerafetı korumak hem de estetiği saglamak bu olsa gerek . Eeee , ne de olsa bırıkımler zamanı gelınce pratik zekanın kıvraklıgıdan iyi faydalanmış. Elınıze saglık . guzel olmuş.
Selamlar.

orbay74' Alıntı:
Kompakt bır yapı ıle daha fazla ıhtıyacı gıderırken daha az baglantı tatbık ederek bır cok fuzuli parca eklemekten ve kaynak yapmaktan kurtulmuşsunuz. hem zerafetı korumak hem de estetiği saglamak bu olsa gerek . Eeee , ne de olsa bırıkımler zamanı gelınce pratik zekanın kıvraklıgıdan iyi faydalanmış. Elınıze saglık . guzel olmuş.
Selamlar.
Mehmet bey teşekkürler.İşçiliğe ne derece titizlendiğinizi bilen birisi olarak sizden beğeni sözleri duymak beni biraz şımarttı doğrusu. :smiley:
Selamlar.

Rıfat abi kolay gelsin, yeni imalatlarını merakla izliyorum. Tabiri uygunsa "döktürmüşsün yine" :smiley: :smiley: :smiley:

drares' Alıntı:
Rıfat abi kolay gelsin, yeni imalatlarını merakla izliyorum. Tabiri uygunsa "döktürmüşsün yine" :smiley: :smiley: :smiley:
Haşmet teşekkürler.Dostlardan beğeni gelmesi işin doğru gittiğini gösteriyor. :smiley:
Hangi aşamadasın,seninde imalat serüvenini bekliyoruz.
Selamlar.

Kolay gelsin Rifat, anladığım kadarı ile tentenin açma kanatlarını kullanmayacaksın, yanılıyorsan düzelt....

Görüntü123.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR